• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...

bizi sevenleri seviyor ....

ama yakismisiz dimi ?

hemide ne yakışmak maşşallah:nazar:
boyu boyuna ama kilo olarak bişey diyemiycem:9:
manken gibi bayan olduğu için:nazar:
bizdende çok slmlar kazen abi:70:

kazen malum kişiye de teşekkürlerimizi iletirmisiniz:)..maşallah hoş bir bayan..

Son düzenleme:
emeği geçen herkese teker teker teşekkürler...
çok duygulandım fotoğraflara bakarken...
evlat yolu gözleyen teyzelerimizi, amcalarımızı sizler unutmamışsınız..ne mutlu...
Allah sizlerden razı olsun...
:71:

bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...

ama yakismisiz dimi ?

boyu boyuna inşallah huyuda huyunadır diyorum..maşallah malum kişinin zarifliği hoşuma gitti.....rabbim bozmasın nazarlara getirmesin....:17:e bide tamamına erdirsin=P:26:

casmin aynen kaçırmak istemiyorum kocik biryandan ters ters bakıyor,bir yandan resimleri bloguma ekliyorum ne yazıyorum karışıyor hatlar hepten..

Curly ve ben geliriz ...

160.000 kisi ....

bu arada yapacas dedik yapdik ...

siradaki ....
Ben de tabiki :1: hiç eksik kalamam, aklım kalır:97:

Bayram sonrası olsun yeter ki günü farketmez...

Sıradakini sabırsızlıkla bekleyeceğiz...

ama yakismisiz dimi ?

Ciddi yakışıyorsunuz o güzelliğe ne olsa yakışır desem alınmazsınız değil mi:1: ben onu pek sevdim zaten kendisi de hissediyordur bunu...

Merhaba
Oncelikle, katilan emegi gecen 1 oy dahi verip bize 6 da 6 birincilige tasiyan herkese tesekkur ederim. Tamam hepinize cok tesekkur ederim amaaaaa gunun en guzel hediyesi neydi biliyormuydunuz ? Kimin kizi tam bilemiyorum zira isim hafizam pek iyi degil bir arkadasimizin kizinin yaptigi renkli makarnaladan olan bileklikler ve onun uzerinde ki not. Rica etsem o notu burada paylasabilir mi ? Gunun en guzel ozeti o sozlerdeydi. Inanin hepinize cok tesekkur ederim....

Gelelim gunun enstantenelerine beni sitede bogacak sinire sahip olan arkadaslarin ama lutfen dedigimde bize hak vermelerine bayildim, Ocak anneleri hepinizi cok seviyorum, 15 li mapisdaslar mi ne onlarda hemen hemen tam kadro oradaydi. Taaa Eskisehir'den kalkip gelen Kalliste'ye(2. kez geldi) Amonra'ya (anladin sen, migdemdeler su anda), aramizda olamayan you_know'a tek tek isim vermekte istemiyorum. Isim unutursam uzulurum o yuzden 160.000 kisiye tesekkur ediyorum. Bize (Curly ve Ben) ozel tesekkur edilmesse sevinirim bizler sadece araciyiz, emek sizin emeginiz esas biz tum kadinlarimiza tesekkur ediyoruz.

Bunlara Ek olarak

OHM-09 DİŞFIRÇASI 0-2 GENERIC COLGATE Ağız Bakım 36 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 MED. COLGATE Ağız Bakım 30 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 SOFT COLGATE Ağız Bakım 91 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 6+ GENERIC COLGATE Ağız Bakım 12 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI DEEPCL.MED COLGATE Ağız Bakım 26 Adet
OHM-09 LOONTUN 75ML COLGATE Ağız Bakım 38 Adet
OHM-09 PLAX OVERNGHT 250ML COLGATE Ağız Bakım 41 Adet
OHM-09 PLAX SEN. 250ML COLGATE Ağız Bakım 29 Adet
OHM-09 TOTAL +W 125ML COLGATE Ağız Bakım 49 Adet
OHM-09 TOTAL PRO 125ML COLGATE Ağız Bakım 20 Adet
PROTEX ULTRA SIVI SABUN 750ML COLGATE Protex 64 Adet

Urunler Darulaceze yonetime teslim edilip ilgili makbuz alinmistir.

Urunleri secerken bize cok yardimci olan Beymen Clup calislanlarina'da tesekkur ederiz.

Not : Cok fotograf cekemedim zira malum kisinin(anladiniz siz onu) tum uyarilarina ragmen colgate kolilerini tasirken malesef cok terledim uzerimi degistirmedim ve 30 dakika icinde boynum tutuldu, cok agrim vardi hala da var.

:71: ne mutlu bana.. ben teşekkür ederim

ayağımda kızı sallıyorum gözüm uykudan kapanıyor yandan yandan yazılara yorumlara yetişmeye çalışıyorum.....şimdi bırakırsam sabaha 125 sayfa olucak araları kaçırıcam diye korkuyorum yahu yatında yarın devam edelim=P

valla baci ben 1 saat bakmadim 10 sayfa gitmis sabahaya en az 30-40 sayafa gider bence uyuma : )

biz sana küsüz bi kerem:19:
çay içemedik :68:
hani 14 kasımdan sonra yoktun
dayanamazdın zaten kksız bi hayata
:kkk:

KK degil ben ocak anneleri ile olacagim : )

ama yakismisiz dimi ?

Çok harika biri.Ve evet çok yakışıyorsunuz.Canım şunu al ,canım şunu buraya koy kaçmadı benden:1::1::1:Bu arada sizin gerçek isminizide biliyorum artık.(Bilen mutlaka vardır Ben bilmiyordum.)

ocak annelerini meşhur ettik casmin:)teşekkürler kazen..

Ciddi yakışıyorsunuz o güzelliğe ne olsa yakışır desem alınmazsınız değil mi:1: ben onu pek sevdim zaten kendisi de hissediyordur bunu...

Nasıl bir cümle kurmuşum bir açıklasın lütfen:60: o güzelliğe ne olsa yakışır :74: ne anlam taşıyor şu an açıklayamadım ama kötü niyetle söylemediğimi siz bilirsiniz:82:

Çok harika biri.Ve evet çok yakışıyorsunuz.Canım şunu al ,canım şunu buraya koy kaçmadı benden:1::1::1:Bu arada sizin gerçek isminizide biliyorum artık.(Bilen mutlaka vardır Ben bilmiyordum.)

bizde öğrenebilirmiyiz ki acep :31:

ona sormali : )

yanimda ama sizleri cok kiskaniyor : )

saka bir tarafa cok keyif aldim bugun kucagimda gezen fenerli egmen ne zaman GS li olcak ?

Biliyorum arkadaşım ya aklım sizde kalmasına rağmen gelemedim Eskişehirden 4 saatte gelebiliyorum sorunsuz ama İstanbul içi bak 3 gibi sizden ayrıldım geleceğim yer Beykoz-Riva ve ben saat 19.00 da gelebildim...:95:

İstanbula gelmek sorun değilde şehir içinde gitmek vakit alıyor zaten beykozda uzak ama

ama yakismisiz dimi ?

Malum kişi çok şeker çok güler yüzlü birisi :nazar:
Benden de çokkkk selamlar söyleyin..
Vallaha ben çok yakıştırdım sizi birbirinize :70:

cevahirde de güzel vakit geçirdik.:34:

çok iyi geldi çay içmek

biz sana küsüz bi kerem:19:
çay içemedik :68:
hani 14 kasımdan sonra yoktun
dayanamazdın zaten kksız bi hayata
:kkk:

ben dedim gitmeyin diye
yok dayanamaz yine kk'ya gelir :10:

nasıl bir cümle kurmuşum bir açıklasın lütfen:60: O güzelliğe ne olsa yakışır :74: Ne anlam taşıyor şu an açıklayamadım ama kötü niyetle söylemediğimi siz bilirsiniz:82:

[sıze="2"]
:60::60::60:
.............
[/sıze]

Nasıl bir cümle kurmuşum bir açıklasın lütfen:60: o güzelliğe ne olsa yakışır :74: ne anlam taşıyor şu an açıklayamadım ama kötü niyetle söylemediğimi siz bilirsiniz:82:

herkes ne yazdığını sorup duruyor:)saat gecenin bir vakti yorgunluk huzur mutluluk karışık birşey...

Back