• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

ayyyy bende geleyim göz makyajı yaparım teyzeciklere
ne güzel olurrr:62:

yapalım valla boluya gıdıp gelcem gene bayramda ama bunuda kesın yaparız allah nasıp e derse..
canım kısmet diyelim de ben size uyarım biliyorsunuz su yolu yaptım Eskişehir İstanbul arasını:86:
aramızdan biri çıkıp organize eder zaman geçmeden anlaşır ayarlarız bayramı atlatalım madem siz aklınızdakileri yapın sonrası kolay..
yırım senı yah :17::17:gercekdende takdır edıyom senı ablacım..
dıger organızasyonda da boyleydın ..

videoyu yeni izledim ne fena oldum
bi an yaşlandığımı düşündüm
sonra bi an anne ve babamı
hatta hiç affedemediğim eşimin ailesini bile
anladım da kimse kimsesizliği hakededecek kadar kötü olamaz
bugün sanki ben başka oldum
yıllardır gitmiş olsamda oraya
çoğunu tanısamda bugün ayrı bi tesir etti bana
çok sağol kazen abi..
affetmeyi öğreneceğim galiba..

bencede bayram sonrası olsun çünkü bu hafta yoğun olurlar
bazıları bayram öncesi gidip görmek ister
bayram sonrası hüzün çökmeden onlara gidip yüzlerini güldürürüz
:kkk:

Biz gittik sonra kızlarla çay içmeye :68:

Biliyorum arkadaşım ya aklım sizde kalmasına rağmen gelemedim Eskişehirden 4 saatte gelebiliyorum sorunsuz ama İstanbul içi bak 3 gibi sizden ayrıldım geleceğim yer Beykoz-Riva ve ben saat 19.00 da gelebildim...:95:

Ah evet ya nasıl da kızdı sana değil mi Aleyna çok iyi çok beğendim seni kınıyorum dedi durdu:60:... kınama sebebi de çantadan hediye paketini kar değil de kızımın elinden almasıydı kızım eli açık kar cimri oldu:60:
hıc sorma bende şaşkın saskın kala kaldım teyzenın karsısında :9:..
hatta bana kasımpasalı elı masalısın dıdı :9:

curlye saygılar onu es geçtim çok özür dilerim.....birşey sormak istiyorum kendisine hani bu tayzelerimizin filan fotosunu çektiniz ya zaten alan burdanda alır kk logolu sonuçta çeken sizsiniz isminizide vererek bloğumda paylaşabilirmiyim=)

tabiki.... hic bir sorun yok....

bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...

bizi sevenleri seviyor ....

ama yakismisiz dimi ?

sayfaya dönüp dolaşıp yıne bakıyorum..cok guzel ya..keske bende orada olabılseydım :59:

ayağımda kızı sallıyorum gözüm uykudan kapanıyor yandan yandan yazılara yorumlara yetişmeye çalışıyorum.....şimdi bırakırsam sabaha 125 sayfa olucak araları kaçırıcam diye korkuyorum yahu yatında yarın devam edelim=P

bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...

bizi seveleri seviyor ....

ama yakismisiz dimi ?

valla malum kişi dediğiniz o hanfendiyse ben çok yakıştırdım:nazar:
ki çok sıcakkanlı :29:
künyelere baktık beraber:12:

bizi seveleri seviyor ....

ama yakismisiz dimi ?

gördüğüm en şeker çift..
herşey gönlünüze göre olsun
herşeyin en güzelini hakedecek kadar
mükemmel bi kişi o malum kişi:71:

Cok etkilendim izlerken ve resimlere bakarken..Keske bende orda olsaydim diyee cok istedim..Hepinizin yüregine saglik ne co kdua aldiniz kimbilir..

Biliyorum arkadaşım ya aklım sizde kalmasına rağmen gelemedim Eskişehirden 4 saatte gelebiliyorum sorunsuz ama İstanbul içi bak 3 gibi sizden ayrıldım geleceğim yer Beykoz-Riva ve ben saat 19.00 da gelebildim...:95:
burası istanbul abla 3,,5 saatte ıstanbul bolu yapdım evden oraya 1 saatte geldım..

Back