sözümüzü tamamladık

bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...

bizi sevenleri seviyor ....

ama yakismisiz dimi ?

hemide ne yakışmak maşşallah
boyu boyuna ama kilo olarak bişey diyemiycem
manken gibi bayan olduğu için
bizdende çok slmlar kazen abi

kazen malum kişiye de teşekkürlerimizi iletirmisiniz:)..maşallah hoş bir bayan..

Son düzenleme:
emeği geçen herkese teker teker teşekkürler...
çok duygulandım fotoğraflara bakarken...
evlat yolu gözleyen teyzelerimizi, amcalarımızı sizler unutmamışsınız..ne mutlu...
Allah sizlerden razı olsun...

bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...

ama yakismisiz dimi ?

boyu boyuna inşallah huyuda huyunadır diyorum..maşallah malum kişinin zarifliği hoşuma gitti.....rabbim bozmasın nazarlara getirmesin....e bide tamamına erdirsin=P:26:

casmin aynen kaçırmak istemiyorum kocik biryandan ters ters bakıyor,bir yandan resimleri bloguma ekliyorum ne yazıyorum karışıyor hatlar hepten..

Curly ve ben geliriz ...

160.000 kisi ....

bu arada yapacas dedik yapdik ...

siradaki ....
Ben de tabiki hiç eksik kalamam, aklım kalır:97:

Bayram sonrası olsun yeter ki günü farketmez...

Sıradakini sabırsızlıkla bekleyeceğiz...

ama yakismisiz dimi ?

Ciddi yakışıyorsunuz o güzelliğe ne olsa yakışır desem alınmazsınız değil mi ben onu pek sevdim zaten kendisi de hissediyordur bunu...

ne mutlu bana.. ben teşekkür ederim

valla baci ben 1 saat bakmadim 10 sayfa gitmis sabahaya en az 30-40 sayafa gider bence uyuma : )

biz sana küsüz bi kerem
çay içemedik
hani 14 kasımdan sonra yoktun
dayanamazdın zaten kksız bi hayata

KK degil ben ocak anneleri ile olacagim : )

ama yakismisiz dimi ?

Çok harika biri.Ve evet çok yakışıyorsunuz.Canım şunu al ,canım şunu buraya koy kaçmadı bendenBu arada sizin gerçek isminizide biliyorum artık.(Bilen mutlaka vardır Ben bilmiyordum.)

ocak annelerini meşhur ettik casmin:)teşekkürler kazen..

Ciddi yakışıyorsunuz o güzelliğe ne olsa yakışır desem alınmazsınız değil mi ben onu pek sevdim zaten kendisi de hissediyordur bunu...

Nasıl bir cümle kurmuşum bir açıklasın lütfen o güzelliğe ne olsa yakışır ne anlam taşıyor şu an açıklayamadım ama kötü niyetle söylemediğimi siz bilirsiniz:82:

vay amonra kazenin paketini ayrı yapmış desene
dolmanın tadına baktım muhteşemdi valla
amonra tadı damağımda kaldı duyurulur

sana da yaparım ayrı paket bi dahakine söz kuzum
canın mı aşerdi kız yoksa

Çok harika biri.Ve evet çok yakışıyorsunuz.Canım şunu al ,canım şunu buraya koy kaçmadı bendenBu arada sizin gerçek isminizide biliyorum artık.(Bilen mutlaka vardır Ben bilmiyordum.)

bizde öğrenebilirmiyiz ki acep

ona sormali : )

yanimda ama sizleri cok kiskaniyor : )

saka bir tarafa cok keyif aldim bugun kucagimda gezen fenerli egmen ne zaman GS li olcak ?

Biliyorum arkadaşım ya aklım sizde kalmasına rağmen gelemedim Eskişehirden 4 saatte gelebiliyorum sorunsuz ama İstanbul içi bak 3 gibi sizden ayrıldım geleceğim yer Beykoz-Riva ve ben saat 19.00 da gelebildim...:95:

İstanbula gelmek sorun değilde şehir içinde gitmek vakit alıyor zaten beykozda uzak ama

ama yakismisiz dimi ?

Malum kişi çok şeker çok güler yüzlü birisi
Benden de çokkkk selamlar söyleyin..
Vallaha ben çok yakıştırdım sizi birbirinize

cevahirde de güzel vakit geçirdik.

çok iyi geldi çay içmek

biz sana küsüz bi kerem
çay içemedik
hani 14 kasımdan sonra yoktun
dayanamazdın zaten kksız bi hayata

ben dedim gitmeyin diye
yok dayanamaz yine kk'ya gelir

nasıl bir cümle kurmuşum bir açıklasın lütfen O güzelliğe ne olsa yakışır Ne anlam taşıyor şu an açıklayamadım ama kötü niyetle söylemediğimi siz bilirsiniz:82:

[sıze="2"]

.............
[/sıze]

Nasıl bir cümle kurmuşum bir açıklasın lütfen o güzelliğe ne olsa yakışır ne anlam taşıyor şu an açıklayamadım ama kötü niyetle söylemediğimi siz bilirsiniz:82:

herkes ne yazdığını sorup duruyor:)saat gecenin bir vakti yorgunluk huzur mutluluk karışık birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…