- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
bende 26 yaşımda evlendim çok zorlandım,sadece eşinle evlenmiyorsunki,ailesi var,çok zor sonra ev sorumluluğu,yemek hazırlaman gerek,ev işleri,çocuğun olursa onun sorumlulu,diğer insanlara ailende olduğu gibi rahat iletişim kuramıyorsun biraz daha kasmak zorundasın değilmi
Evet beni hiddetlendiren de bugerikafalı demiş ya ona çok bozuldu galiba, yani adamda koni sahibini aşağılamış aslında
Düşünüyorum ben bakire değilim desem ne yapardı? Tabiki 3.dünya savaşı çıkardı tüm sülalede öğrenirdi. Gerikafali diyerek dusuncelerime saygisizlik ettiOglun bakir degil midem kaldirmaz de.
Ayni durum sende olsa modern sozlun boyle yapardi bence.
Ayrıldıktan sonra kızın ailesine bakire olmadığını anlatan bir nişanlı konusu vardı bir oradaki yorumlara bakın bir de buradaki.
Orada adam ahlaksızdı (ki öyleydi) burada konu sahibi haklı.
Düşünüyorum ben bakire değilim desem ne yapardı? Tabiki 3.dünya savaşı çıkardı tüm sülalede öğrenirdi. Gerikafali diyerek dusuncelerime saygisizlik etti
ee yurdumda böyle oluyor bazen maalesefSadece parası için evlenseydim sizce ayrılır mıydım??? Ben ona ahlaksız mı dedim, ben kabul edemem dedim sadece. Ailesine ben de söyleme taraftarı değilim, Onun erkek yapar gayet normal Izmirde normal gerikafali demesi beni çilenden çıkardı. Ona ben bakire değilim deseydim 7 sülalem öğrenirdi. Ben rahat etmek için evlenecektim; maddiyattan çok manevi konuda, ( konularimi bilenler bilir) huzur konusunda evdeki bunalimlarim konusunda.. O da herseyin farkindaydi.
kız 18 yaşında :)daha çokk değişir..adam zengin olur parası kıymetli olur yedirmez..çok gördüm böyle insanları çevremde..gönül bağı ilk etepta tabii kültür yapısıda uyuşmalı değilmitanimadan sevmeden gider bi adamla sozlenirsen daha karakterini bilmedigin bi adam icin " o bana boyle yapardi kesin" dersin tabi. madem o karakterde biri niye nisanlandin?? bence sen bi dusun hatta baya bi dusun sonrada cekil cocugun yolundan onunda kendininde hayatini karartma. niye ayrildiniz derlerse yeterince parasi yoktu fln dersin
kesinlikle oyle canim. simdi bekarete takilir yarin yok altin almadilar sonra yok kaynanam boyle dedi nisani atcam ohooo uzarda gider. ne kriterlerin ne hayatin farkinda degil su an. umarim burda yazilan yuzlerce seyden bikaci aklinda kalirda toparlar hayatinikız 18 yaşında :)daha çokk değişir..adam zengin olur parası kıymetli olur yedirmez..çok gördüm böyle insanları çevremde..gönül bağı ilk etepta tabii kültür yapısıda uyuşmalı değilmi
Yabanci degiliz sonucta öncesini de az cok biliyorum akrabam. Son cumleniz çok çirkin. Haddinizi bilin burda sen laf sok da ego tatmini yap diye konu acmadim. Tek diycegim insallah colugun cocugun parasizlik cekmez!!!tanimadan sevmeden gider bi adamla sozlenirsen daha karakterini bilmedigin bi adam icin " o bana boyle yapardi kesin" dersin tabi. madem o karakterde biri niye nisanlandin?? bence sen bi dusun hatta baya bi dusun sonrada cekil cocugun yolundan onunda kendininde hayatini karartma. niye ayrildiniz derlerse yeterince parasi yoktu fln dersin
Çok teşekkür ederim beni anladiginiz içinAçıkçası ben de istemezdim eşimin benden önce cinsellik yaşamasını. Kıskanırdım tahammül edemezdim gözümün önüne gelirdi hep. Ayrıca söylediğin çok doğru sen bakire olmasaydın o seni kabul edecek miydi acaba. Bence ailesine açıklama yapmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa yol ver gitsin
Gece gece sinirimi bozma. Sadece parasi icin olsaydi simdi ayrilmazdim degilmi?? Zengin olsun yapsin der gecistirirdim!! Rahatliktan anladiginda sadece maddi rahatlikmis, ki ben zaten soylemek istemiyorum.benim yasadiklarimi yasasaydin ergenler gibi yorum yapıp arkasina göz kirpmazdin. He parasi icin yanastim bayilirim paraya. Birdaha konuma yorum yazma kendine baska eglence bulbi insanin sirrini ailesine ifsa etmeyi dusunen, zaten sevmiyodum rahatim icin evlencektim diyen, ben bakire olmasaydim o herkese soylerdi ama diyen bi insana bukadar saygili olabiliyorum. otomatik benimkipara isi nasiptir allah verirde alirda. onemli olan cocuklarima parasi icin kimseye yanasmamalari gerektigini ogretebilmek. onu yapabilirim insallah