Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

aynen öyle ele karışıyosun o elinde türlü türlü huyu var

Kızlar okuyorum hepsini mobildeyim tek tek alıntı yapamıyorum;
Sadece parası için evlenecek olsaydım şimdi yolumdan dönmezdim değil mi? Amaaan nasılsa zengin yapsın nolcak derdim.(Ki ahım şahım zengin de değil benden daha iyi o kadar). Benim evlilik nedenim biraz evden kaçış biraz da rahatlamaktı. Aptal değil o da farkındaydı herşeyin.

Oglun bakir degil midem kaldirmaz de.
Ayni durum sende olsa modern sozlun boyle yapardi bence.

Oglun bakir degil midem kaldirmaz de.
Ayni durum sende olsa modern sozlun boyle yapardi bence.
Düşünüyorum ben bakire değilim desem ne yapardı? Tabiki 3.dünya savaşı çıkardı tüm sülalede öğrenirdi. Gerikafali diyerek dusuncelerime saygisizlik etti

Ayrıldıktan sonra kızın ailesine bakire olmadığını anlatan bir nişanlı konusu vardı bir oradaki yorumlara bakın bir de buradaki.
Orada adam ahlaksızdı (ki öyleydi) burada konu sahibi haklı.

bence bırının bu insanlara mahremıyet kavramını öğretmesı lazım sadece sumosh ıçın demıyorum bunu,
hadi onun yası kuçuk ama koca koca kadınlara ne oluyor anlamak mumkun degıl.

Düşünüyorum ben bakire değilim desem ne yapardı? Tabiki 3.dünya savaşı çıkardı tüm sülalede öğrenirdi. Gerikafali diyerek dusuncelerime saygisizlik etti

Senin yerinde olsam en azindan annesine derdim. Bu arada ayrilacagin belliydi zaten evden kurtulcam diye boyle seyler yapma.

Sadece parası için evlenseydim sizce ayrılır mıydım??? Ben ona ahlaksız mı dedim, ben kabul edemem dedim sadece. Ailesine ben de söyleme taraftarı değilim, Onun erkek yapar gayet normal Izmirde normal gerikafali demesi beni çilenden çıkardı. Ona ben bakire değilim deseydim 7 sülalem öğrenirdi. Ben rahat etmek için evlenecektim; maddiyattan çok manevi konuda, ( konularimi bilenler bilir) huzur konusunda evdeki bunalimlarim konusunda.. O da herseyin farkindaydi.

Sizin iş çok sakattı zaten. Sevmiyorsun, tanımıyorsun, ailenden kaçmak için evleniyorsun. Ne yaptığının farkında gibi bir halin yoktu. Çok sığ görüyordum ben bu evliliği, ve bir yerden patlak vereceği belliydi.
Soruna gelince, koskoca adamın özelini ifşa etme hakının olmadığını düşünüyorum. Daha kaç gündür tanıyorsun ki adamın özeline bu kadar ortak oldun? İstediğin gibi söz atabilirsin, ona lafım olmaz. Ama böyle özel bir şeyi o kişi isterse söyler diğerlerine. Sen söyleyemezsin. "Anlaşamadık ayrıldık" dersin herkes gibi.

ee yurdumda böyle oluyor bazen maalesef

tanimadan sevmeden gider bi adamla sozlenirsen daha karakterini bilmedigin bi adam icin " o bana boyle yapardi kesin" dersin tabi. madem o karakterde biri niye nisanlandin?? bence sen bi dusun hatta baya bi dusun sonrada cekil cocugun yolundan onunda kendininde hayatini karartma. niye ayrildiniz derlerse yeterince parasi yoktu fln dersin

kız 18 yaşında :)daha çokk değişir..adam zengin olur parası kıymetli olur yedirmez..çok gördüm böyle insanları çevremde..gönül bağı ilk etepta tabii kültür yapısıda uyuşmalı değilmi

Açıkçası ben de istemezdim eşimin benden önce cinsellik yaşamasını. Kıskanırdım tahammül edemezdim gözümün önüne gelirdi hep. Ayrıca söylediğin çok doğru sen bakire olmasaydın o seni kabul edecek miydi acaba. Bence ailesine açıklama yapmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa yol ver gitsin

kesinlikle oyle canim. simdi bekarete takilir yarin yok altin almadilar sonra yok kaynanam boyle dedi nisani atcam ohooo uzarda gider. ne kriterlerin ne hayatin farkinda degil su an. umarim burda yazilan yuzlerce seyden bikaci aklinda kalirda toparlar hayatini

Yabanci degiliz sonucta öncesini de az cok biliyorum akrabam. Son cumleniz çok çirkin. Haddinizi bilin burda sen laf sok da ego tatmini yap diye konu acmadim. Tek diycegim insallah colugun cocugun parasizlik cekmez!!!

Çok teşekkür ederim beni anladiginiz için

bi insanin sirrini ailesine ifsa etmeyi dusunen, zaten sevmiyodum rahatim icin evlencektim diyen, ben bakire olmasaydim o herkese soylerdi ama diyen bi insana bukadar saygili olabiliyorum. otomatik benimki para isi nasiptir allah verirde alirda. onemli olan cocuklarima parasi icin kimseye yanasmamalari gerektigini ogretebilmek. onu yapabilirim insallah

Gece gece sinirimi bozma. Sadece parasi icin olsaydi simdi ayrilmazdim degilmi?? Zengin olsun yapsin der gecistirirdim!! Rahatliktan anladiginda sadece maddi rahatlikmis, ki ben zaten soylemek istemiyorum.benim yasadiklarimi yasasaydin ergenler gibi yorum yapıp arkasina göz kirpmazdin. He parasi icin yanastim bayilirim paraya. Birdaha konuma yorum yazma kendine baska eglence bul

Yaşın henüz 18. Değil bu Yaş için, hiçbir Yaş için evlenmek için evlenmemeli insan.
Hele hiçbirşey hissetmediği biriyle hiç...
Kararın çok yerinde olmuş.
Bekâret kısmında ise Düşüncelerin seneler ile birlikte çok şekillenir diyorum.
Konu başlığı olan soruna gelince:
Aileye bunu söylediğiniz zaman, senin baban ve diğerleri de durumu duyacak. Çok muhafazakar Dediğin insanlar henüz eşin olmamış bir adamla cinsellik konuştuğun için üstüne gelecekler, bunu da düşündün mü?
Hadi o Adamı düşünmüyorsun, kendini de düşüreceğin zor duruma bir bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…