- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Bir imzayla değişiyor her şeyayrılabilir, neticede ilk evlilik için olabilecek bi hayal bu, evlenince her iki tarafta milli oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir imzayla değişiyor her şeyayrılabilir, neticede ilk evlilik için olabilecek bi hayal bu, evlenince her iki tarafta milli oluyo
öyle bir şey olmasın tabbii.ama olsaydı hanım kızımız anlardı bu tarz şeylerin ikinci planda olması gerektiğini..ayrılabilir, neticede ilk evlilik için olabilecek bi hayal bu, evlenince her iki tarafta milli oluyo
aynenBir imzayla değişiyor her şey
Hatta bir erkekle parası için evlenmekle bir kızla BEKARETİ için evlenmek yarışır yani
ayrılırlarsa ikiside bakirse,bakir olmayan kişilerle evlenmek durumundalar o zaman..bu devirde hiç kimse evliliği garanti görmesin
Bir imzayla değişiyor her şey
ayrılırlarsa dedigin zaten nikahlı evlenmiş oluyolar yani bosanmıs kisilerin kendi tercihidir sonucta bosanmıs olduklarına göre bakir ve bakire olmadıgı karsı taraf biir ama cıkmak yada nısanlanmak farklıayrılırlarsa ikiside bakirse,bakir olmayan kişilerle evlenmek durumundalar o zaman..bu devirde hiç kimse evliliği garanti görmesin
kız 18 yaşındaysa beklesin bence çok genç daha,kızlar ayrılma ya da imza değil. mesele, 18 yaşında bi kız bakire bi kız bunu hayal edebilir isteyebilir bu onu gerikafalı yapmaz, cok birliktelik yaşayanı modern yapmayacağı gibi, bu istek bakire bi kızın olursa mantıklı zaten, ayrılırsa cinsel deneyim yaşamış biri olarak 2.3.belki 4.evliliklerinde ille de bakir adamla evlenicem demez heralde
bence bu tarz şeyler 2 planda olabilir huyu suyu vs..bunlar önemli tabii kendi vereceği karar..ayrılırlarsa dedigin zaten nikahlı evlenmiş oluyolar yani bosanmıs kisilerin kendi tercihidir sonucta bosanmıs olduklarına göre bakir ve bakire olmadıgı karsı taraf biir ama cıkmak yada nısanlanmak farklı
Ruhu bakire olsun der susarimbakire bi kızın bakir bi erkek istemesi gerikafalılık değil bence
Ben konu sahibinin geri kafalı olduğunu düşünmüyorum nasıl biri ile evlenmek istediğine karar verebilir kimse onu bunun için yargılayamaz.kızlar ayrılma ya da imza değil. mesele, 18 yaşında bi kız bakire bi kız bunu hayal edebilir isteyebilir bu onu gerikafalı yapmaz, cok birliktelik yaşayanı modern yapmayacağı gibi, bu istek bakire bi kızın olursa mantıklı zaten, ayrılırsa cinsel deneyim yaşamış biri olarak 2.3.belki 4.evliliklerinde ille de bakir adamla evlenicem demez heralde
kız 18 yaşındaysa beklesin bence çok genç daha,
bence bir yastıkta yaşlanma fikrini düşünüyor hepimizin hayali..ama hayat düz gitmeyedebilir..
bende 26 yaşımda evlendim çok zorlandım,sadece eşinle evlenmiyorsunki,ailesi var,çok zor sonra ev sorumluluğu,yemek hazırlaman gerek,ev işleri,çocuğun olursa onun sorumlulu,diğer insanlara ailende olduğu gibi rahat iletişim kuramıyorsun biraz daha kasmak zorundasın değilmi18 yaşında ben g.tümü zor topluyodum ne evlenmesi 26 yaşında evlendim o yüzden 18 yaş bana da ütopik geliyo hele ki baba evinden kurtulayım diye
Resim Eskisehir ama hemseri degiliz Tesekkurler :))Resimden gördüğüm kadarıyla hemseriyiz tüm güzellikler seninle olsun.
aynı fikirdeyim..Evlilikte tek kriter para ve bekaret olursa burnun b.ktan kurtulmaması muhtemel.
Bakir değildir ama belki dünyanın en mükemmel kocası olacaktır, rahat yaşatmayacaktır ama belki el üstünde tutacaktır, mantığa uymaz ama muazzam bir sevgi vardır falan filan..
S sumoshh sen bu kafayla evlenme zaten. Biraz büyü, biraz olgunlaş fikirlerin çok değişecek.
2. şık benim eşimEvlilikte tek kriter para ve bekaret olursa burnun b.ktan kurtulmaması muhtemel.
Bakir değildir ama belki dünyanın en mükemmel kocası olacaktır, rahat yaşatmayacaktır ama belki el üstünde tutacaktır, mantığa uymaz ama muazzam bir sevgi vardır falan filan..
S sumoshh sen bu kafayla evlenme zaten. Biraz büyü, biraz olgunlaş fikirlerin çok değişecek.
Insallah tesekkurler :))ah sumoş ah evlenmen hata olacaktı zaten. sevmiyordun. ailenden kurtulmak için evlenecektin. üstelik daha 18 yaşındasın. güzel günler yaşayacaksın inşallah. hakkında hayırlısı olsun her daim..
Insallah tesekkurler :))ah sumoş ah evlenmen hata olacaktı zaten. sevmiyordun. ailenden kurtulmak için evlenecektin. üstelik daha 18 yaşındasın. güzel günler yaşayacaksın inşallah. hakkında hayırlısı olsun her daim..