Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Konu sahibi, bu kararını karşı tarafa izah edip etmeme konusunda fikir istemiş ama bununla ilgili sadece birkaç mesaj yazılmış. Konu sahibi kararını vermiş arkadaşlar, düşüncesi gayet ortada. Tamam eleştiri yapın da, asıl sorusu ile ilgili de cevap yazın bari....

ayrılabilir, neticede ilk evlilik için olabilecek bi hayal bu, evlenince her iki tarafta milli oluyo
öyle bir şey olmasın tabbii.ama olsaydı hanım kızımız anlardı bu tarz şeylerin ikinci planda olması gerektiğini..
:KK48::KK48:

ayrılırlarsa ikiside bakirse,bakir olmayan kişilerle evlenmek durumundalar o zaman..bu devirde hiç kimse evliliği garanti görmesin

Bir imzayla değişiyor her şey:KK53:

kızlar ayrılma ya da imza değil. mesele, 18 yaşında bi kız bakire bi kız bunu hayal edebilir isteyebilir bu onu gerikafalı yapmaz, cok birliktelik yaşayanı modern yapmayacağı gibi, bu istek bakire bi kızın olursa mantıklı zaten, ayrılırsa cinsel deneyim yaşamış biri olarak 2.3.belki 4.evliliklerinde ille de bakir adamla evlenicem demez heralde

ayrılırlarsa ikiside bakirse,bakir olmayan kişilerle evlenmek durumundalar o zaman..bu devirde hiç kimse evliliği garanti görmesin
ayrılırlarsa dedigin zaten nikahlı evlenmiş oluyolar yani bosanmıs kisilerin kendi tercihidir sonucta bosanmıs olduklarına göre bakir ve bakire olmadıgı karsı taraf biir ama cıkmak yada nısanlanmak farklı

kızlar ayrılma ya da imza değil. mesele, 18 yaşında bi kız bakire bi kız bunu hayal edebilir isteyebilir bu onu gerikafalı yapmaz, cok birliktelik yaşayanı modern yapmayacağı gibi, bu istek bakire bi kızın olursa mantıklı zaten, ayrılırsa cinsel deneyim yaşamış biri olarak 2.3.belki 4.evliliklerinde ille de bakir adamla evlenicem demez heralde
kız 18 yaşındaysa beklesin bence çok genç daha,
bence bir yastıkta yaşlanma fikrini düşünüyor hepimizin hayali..ama hayat düz gitmeyedebilir..

ayrılırlarsa dedigin zaten nikahlı evlenmiş oluyolar yani bosanmıs kisilerin kendi tercihidir sonucta bosanmıs olduklarına göre bakir ve bakire olmadıgı karsı taraf biir ama cıkmak yada nısanlanmak farklı
bence bu tarz şeyler 2 planda olabilir huyu suyu vs..bunlar önemli tabii kendi vereceği karar..

Ben konu sahibinin geri kafalı olduğunu düşünmüyorum nasıl biri ile evlenmek istediğine karar verebilir kimse onu bunun için yargılayamaz.
Fakat aileye anlatma konusu etik değil.
Ayrıca konu sahibi zaten adamı sevmiyor ısınamamış bu bahaneye ihtiyacı bile yok direk anlaşamadım ayrılmak istiyorum demesi yeterli.

Ben konu sahibinin beklentisini evet haklı buluyorum çünki bende aynen bu şekilde evlendim kör topal birlikte öğrendik herseyi eşimle, ama prensipte evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim az çok yorumlarımdan beni tanıyanlar bilir zaten

ama adamın özelini ortaya dökerse haksız olur, ya da rahat yaşarım diye evlenecektim derken haksız

kız 18 yaşındaysa beklesin bence çok genç daha,
bence bir yastıkta yaşlanma fikrini düşünüyor hepimizin hayali..ama hayat düz gitmeyedebilir..

18 yaşında ben g.tümü zor topluyodum ne evlenmesi 26 yaşında evlendim o yüzden 18 yaş bana da ütopik geliyo hele ki baba evinden kurtulayım diye

Evlilikte tek kriter para ve bekaret olursa burnun b.ktan kurtulmaması muhtemel.
Bakir değildir ama belki dünyanın en mükemmel kocası olacaktır, rahat yaşatmayacaktır ama belki el üstünde tutacaktır, mantığa uymaz ama muazzam bir sevgi vardır falan filan..

S sumoshh sen bu kafayla evlenme zaten. Biraz büyü, biraz olgunlaş fikirlerin çok değişecek.

18 yaşında ben g.tümü zor topluyodum ne evlenmesi 26 yaşında evlendim o yüzden 18 yaş bana da ütopik geliyo hele ki baba evinden kurtulayım diye
bende 26 yaşımda evlendim çok zorlandım,sadece eşinle evlenmiyorsunki,ailesi var,çok zor sonra ev sorumluluğu,yemek hazırlaman gerek,ev işleri,çocuğun olursa onun sorumlulu,diğer insanlara ailende olduğu gibi rahat iletişim kuramıyorsun biraz daha kasmak zorundasın değilmi

Evlilikte tek kriter para ve bekaret olursa burnun b.ktan kurtulmaması muhtemel.
Bakir değildir ama belki dünyanın en mükemmel kocası olacaktır, rahat yaşatmayacaktır ama belki el üstünde tutacaktır, mantığa uymaz ama muazzam bir sevgi vardır falan filan..

S sumoshh sen bu kafayla evlenme zaten. Biraz büyü, biraz olgunlaş fikirlerin çok değişecek.
aynı fikirdeyim..

2. şık benim eşim:KK48:

X