Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Yaşın henüz 18. Değil bu Yaş için, hiçbir Yaş için evlenmek için evlenmemeli insan.
Hele hiçbirşey hissetmediği biriyle hiç...
Kararın çok yerinde olmuş.
Bekâret kısmında ise Düşüncelerin seneler ile birlikte çok şekillenir diyorum.
Konu başlığı olan soruna gelince:
Aileye bunu söylediğiniz zaman, senin baban ve diğerleri de durumu duyacak. Çok muhafazakar Dediğin insanlar henüz eşin olmamış bir adamla cinsellik konuştuğun için üstüne gelecekler, bunu da düşündün mü?
Hadi o Adamı düşünmüyorsun, kendini de düşüreceğin zor duruma bir bak.
Evet haklısınız. Benim ailem kimseye söylemez. Fakat sebep soracaklar illaki. Ben söylemek istemiyorum ne halt yerse yesin. Aslında onun konuşma tarzı beni daha kızdırdı ve bi an söylemeyi düşündüm. Gerikafali demesi şartellerimi attırdı zaten

Gece gece sinirimi bozma. Sadece parasi icin olsaydi simdi ayrilmazdim degilmi?? Zengin olsun yapsin der gecistirirdim!! Rahatliktan anladiginda sadece maddi rahatlikmis, ki ben zaten soylemek istemiyorum.benim yasadiklarimi yasasaydin ergenler gibi yorum yapıp arkasina göz kirpmazdin. He parasi icin yanastim bayilirim paraya. Birdaha konuma yorum yazma kendine baska eglence bul
konu acarsan istedigim yorumu yapmama engel olamazsin. yasadiklarin ve sonuclari seni baglar. ne icin ya da nezaman ayrildigin degil onemli olan rahatin icin sevmedigin adami kabul ediyor olman. ergenlik bu yorumlarsa evet ben bi ergenim.bencillik mi ergenlik mi evet secimim ergenlikten yana. yalniz ne ailemden kacmak icin sevmedigim rahat ettirecek adama gittim. ne de bakir olmasaydi annesine babasina soylemeyi dusunurdum.sadece maddiyati anladigimi ileri surmussun sevmedigin bi adamla maddiyat disinda nasil bi rahatlik yasayacaktin acaba. eve giris cikis saatlerin flnmi:) sen bi duusn bunlari bakalim yorumlara takilma hayatina takil belki duzgun bi yol cizersin. bunlarda bonusu :KK66: :KK66: :KK66:

konu acarsan istedigim yorumu yapmama engel olamazsin. yasadiklarin ve sonuclari seni baglar. ne icin ya da nezaman ayrildigin degil onemli olan rahatin icin sevmedigin adami kabul ediyor olman. ergenlik bu yorumlarsa evet ben bi ergenim.bencillik mi ergenlik mi evet secimim ergenlikten yana. yalniz ne ailemden kacmak icin sevmedigim rahat ettirecek adama gittim. ne de bakir olmasaydi annesine babasina soylemeyi dusunurdum.sadece maddiyati anladigimi ileri surmussun sevmedigin bi adamla maddiyat disinda nasil bi rahatlik yasayacaktin acaba. eve giris cikis saatlerin flnmi:) sen bi duusn bunlari bakalim yorumlara takilma hayatina takil belki duzgun bi yol cizersin. bunlarda bonusu :KK66: :KK66: :KK66:
aileden kaçmak için evlenen hata yapar ben anne baba tartışması içinde büyüdüm..babamdan kaynaklı..çok talipler çıktı ama elektirik alamdım oneden le 26 yaşıma dek evlenmedim..zor öyle bir evde yaşamak ama şimdi mutluyum eşimden elektirik aldım sevdiğim için evlendim..

Sen bakire olmasan seninle evlenmez miydi? Bak bu çok önemli. Bekaret kadın açısından bir kriter olmaması gerektiği gibi erkek açısından da bir kriter olmamalı. Nasıl ki bir erkeğin tüm özelliklerini hiçe sayıp sırf bakir olmadığı için evlenmekten vazgeçmek kötü bişeyse bir kadının da tüm özelliklerini hiçe sayıp bakire değil diye evlenmemek ya da bakire diye evlenmek kötü bir şeydir. Bekaret evlilik kararında bir kriter olmamalı asla.

elbette yapilan sey bence de yanlis . kv ve kp bu durumu aciklamak zorunda asla degilsin.anlasamiyoruz ,fikirlerimiz uyusmuyor derseniz kimse neden diye soramaz bile. fikir ayriliginin caresi olur mu ? madem bu kadar farklisiniz ayrilik en isabetli karar olur hakkinizda. balik bastan kokarmis. ustelemenin anlami yok

Evet, adamın cinsel şeceresi hiç önemli değil.

Ancak kadınlar için bekaretten dem vurup erkeklikten çıkması tam bir rezalet.

Yalnız bunun çözümü onun yapacağı gibi güya ''namussuzluğu'' ifşa etmek değil. Tam tersi. Yani iki durumda da ifşa edilmemesi.

Gerikafalıdan çok erkeklik vurgusuna takılmalıydınız konu sahibi.

Gerçi hiçbir şeye takılmasanız da olurdu. 18 yaşında ne evlenmesi?

Bu kendince haklı bir sebeptir belki ama korkarım bu düşünceyle evlilik senin için epeyce bir uzak..Düşünsene aşık oldun vazgeçemiyorsun, insanoğlu ya bu beşerde şaşarda düştün bir sevdaya, adam bir kişi değil birkaç kişiyle olmuş geçmişte yinede vazmıgeçeceksin? Şimdi tabii ki diyeceksin başına gelmediği için rahatça ama emin ol öyle bir şaşarsın ki başa gelince hakkını yediğin bu adamı çok ararsın belkide kim bilir!..Böylede bir düşün bak...

Sevmediğim için ayrılıyorum de, benden önce biriyle olmuş ondan deme, hakkını yeme günahına girme adamın olmaz mı canım?

Ben de senin yaşındayken aynı senin gibi ben kimseyle olmadıysam o da olmamalı diye düşünürdüm ama zamanla düşüncelerin değişiyor. Senden öncesinin bir önemi yok yani zaten 25 inden sonra bunu yapmamış bir erkeği zor bulabileceğini düşünüyorum. Sorma, ya da onlarda öncesini anlatmasın. Nişan için sadece ne hissediyorsan onu yap, kimsenin ailesine bir şey anlatman gerekmiyor bence. İçime sinmedi deyip geçin bence.

ben problem etmem benden önce yaşadıklarını ama herkesin düşüncesi bir değil.sözü atmanızı da şu açıdan doğru buldum,bakış açınız,inancınız,çevreniz farklı.ilişkileri ayrılık sebebi olamaz bana göre.ailesine anlaşamadık diyin eğer ısrar ederlerse annesine üstü kapalı bahsedersiniz.

Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.

Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. :KK43: Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .
senın zaten sozlenmen hataydı:KK14:

Madem isinamadin ayril ..
Ama benim icin bu ayrilma sebebi degil ..

Tabiki herkesin görüsü farkli. .

Ailesine baban söylesin uygun bir dilde ..

Valla erkeklerin bekaretiyle ilgili açılmış sınırlı konularda biri. Her ne kadar bu konuda bahane olarak görsemde bir nevi sevindirici ; herkesle gezip tozup bakire kız arayan adamcıklara kapak olsun.
Böyle bir konu için ret edilip dururlar umarım. Ya da yıllarca kafalarına kakılır bu konu.
Bende bu konuya her iki taraf içinde çok çok önem versemde inancım gereği, böyle adamlara yinede tahammül edemiyorum.

Bi erkegi maddiyati icin hayatinA alan bi jnsan gecmiste yasanan cinsel olaya ahlaksizlik gozuyle bakan yine ayni insan.where is the ahlak?? Which is the ahlak? :) ps. Bi erkegim parasi icin evlnmk daha buyuk ahlkszliktir herzaman nokta
helal olsun ya aynen boyle dusunuyorum asıl burda konu sahıbı cocugu kullandı kendı rahatlıgı evdekı nazı kampından kurtulmak ve para içinde rahat yaşamak için:KK51:

Tabii ki söylememelisiniz, hatta kesinlikle söylememelisiniz.
Bu onun özeli.

Nişan atma konusunda da bakış açınıza, hayat tarzınıza göre sonuna kadar haklısınız.

onun ozelını ortaya dokme saygısızlıgını kendınde nasıl bulabılıyosun anlamadım ya sadece ilişki yaşamamak değil birazda saygılı olmak onemlıdır.

X