Bir kere güzel kardeşim, akrabayız dedin bana direkt orada negatif bir duygu geçti. Akraba işi bana göre hoş değil, bu durumda akraba evliliği yapmayacağın için senin adına sevindim.
İkincisi daha önce ilişki yaşamamış bir erkek bulmak oldukça zor, özellikle şu devirde. Onların bunu yaşayıp yaşamadığını anlamanın da bir yolu yok, kadınlarda olduğu gibi değil yani, daha da açık yazmayacağım, biliyorsundur. İkincisi, senden önce olmuş birşey ve bu kişinin kendi bileceği birşeydir. Ben de İzmir'liyim ve bekaretin sadece kişinin kendisini ilgilendirdiğini, kendi özeli olduğunu düşünüyorum. Bana göre cinsellik yaşamak anormal bir olay değil, büyütülecek birşey de değil (ortada aldatma gibi bir durum sözkonusu değilse tabi, o ayrı) yani bunları artık bir kenara bırakın. Tamam, belki senin yetiştirilme tarzına göre evlenmeden önce böyle şeylerin yapılmaması gerekir ama bir başkasına göre de bu bir sorun değildir, üzerinde konuşulacak birşey bile değildir. Saygı duyulmak zorunda. Bu İzmir'li, Ankara'lı mevzusu değil bu arada.
Bu kadar yazdım ama sen boşver bunları. Zaten en başından sevememişsin, olay burada biter.