Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

geçmişe bakmamak biçok konuda mantıklı ve anlaşılır olabilir ama onun geçmişi senin bugün yaşamak istediğin şeyin önünde engelse tabiki geçmiş önemlidir, bu durumda olduğu gibi, kadın bakire erkeğin de bakir olmasını bekliyo bu da onun hayattan beklentisi ama adam geçmişinde biriyle birlikte olarak bu kızın hayaline ket vurdu bile

Sırf bi cinsellik Yaşadı diye ayrılmak, hiçbişey yaşamamış toy birini istemek hakkın olabilir senin pencerenden bakınca.
Ama iş evliliğe gelince işin yüzündeğişir 2 hiçbilmez neyapacak?
Evlilik saygı sevgi para ve cinsellikten oluşur.
Cinsellik olmayınca ne saygı kalır ne sevgi.
Burda eşi cinsellik yaşamamış evliliklerinde mutlu olamıolar diye konu açanlarda oldu enazından onları okumanı tavsiye ederim.
Ümitli nin konusuna bakabilirsin mesela

Ben senı cok takıdır ettım bukadar herşeyın normal gören ınsan ılerde neler yapmaz sakın onların senı kandırmasınada ızın verme yok erkektır yapar bırsey olmaz falan fılan gıbı Allah kalbıne göre versın ınşallah o gıtsınkı daha hayırlısı gelsın amın:KK66: ayrıca kv ve kp senın hı acıklamas yapmana hıc lüzum yok annenız sızın adınıza anlasamadıhınızı ısınamadıgınızı. desın onlara sen muhatap olma sakın
Aminnn :) ben de öyle istiyorum annem konussun ben bidaha konusmuycam sanirim

Sevgi olmadığı için bir kalemde silip alabiliyorsunuz eger sevseydiniz sizden önceki yaşamı sizin için cokta önemli olmayacakti.Mantik evliligi olacagi için mantiga ters birsey oldu mu anında bitti. Hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah gercekten sevdiginiz biriyle bir evlilik aşk evliliği yaparsınız.

Bir kere güzel kardeşim, akrabayız dedin bana direkt orada negatif bir duygu geçti. Akraba işi bana göre hoş değil, bu durumda akraba evliliği yapmayacağın için senin adına sevindim.

İkincisi daha önce ilişki yaşamamış bir erkek bulmak oldukça zor, özellikle şu devirde. Onların bunu yaşayıp yaşamadığını anlamanın da bir yolu yok, kadınlarda olduğu gibi değil yani, daha da açık yazmayacağım, biliyorsundur. İkincisi, senden önce olmuş birşey ve bu kişinin kendi bileceği birşeydir. Ben de İzmir'liyim ve bekaretin sadece kişinin kendisini ilgilendirdiğini, kendi özeli olduğunu düşünüyorum. Bana göre cinsellik yaşamak anormal bir olay değil, büyütülecek birşey de değil (ortada aldatma gibi bir durum sözkonusu değilse tabi, o ayrı) yani bunları artık bir kenara bırakın. Tamam, belki senin yetiştirilme tarzına göre evlenmeden önce böyle şeylerin yapılmaması gerekir ama bir başkasına göre de bu bir sorun değildir, üzerinde konuşulacak birşey bile değildir. Saygı duyulmak zorunda. Bu İzmir'li, Ankara'lı mevzusu değil bu arada.

Bu kadar yazdım ama sen boşver bunları. Zaten en başından sevememişsin, olay burada biter.

"erkektir yapacak tabi" anlayışında olmadığınız için tebrik ediyorum. eğer bir kadın bekliyorsa- ki beyefendilerin sandığı gibi sadece onların cinsel ihtiyacı yok- erkek de bekleyebilir. soğumanızı çok iyi anlıyorum. ben olsam ben de soğurdum. allah karşınıza sizin gibi hassas birini çıkarsın. malesef toplum öyle iğrenç bir hale geldi ki böyle bir şey düşünmek ayıplanıyor...

bu arada size tavsiyem eviniz huzursuz bir ev diye evlenmeyin. daha huzursuz bir eve düşmeyeceğiniz ne malum?
Herkes şükret babanin evinden beter olursa diyor.. sizinle ayni fikirdeyim ben yapmamissam karşımdaki de yapmasin

Herkes geçmişi geçmişte bırak muhabbetine girmişte, sen bu anı özel bilip kendini evleneceğin insana saklamışsan, bunu karşındakinden beklemek en doğal hakkın.

Sevgi olmadığı için bir kalemde silip alabiliyorsunuz eger sevseydiniz sizden önceki yaşamı sizin için cokta önemli olmayacakti.Mantik evliligi olacagi için mantiga ters birsey oldu mu anında bitti. Hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah gercekten sevdiginiz biriyle bir evlilik aşk evliliği yaparsınız.
Tesekkurler insallah

Herkes geçmişi geçmişte bırak muhabbetine girmişte, sen bu anı özel bilip kendini evleneceğin insana saklamışsan, bunu karşındakinden beklemek en doğal hakkın.
Değil mi, ben ilk beni eşim öpsün isterken bizimki uçmuş bile

Ewet cok hakli 23 yasinda saglikli bi bireyse yasanmislihi 1 degil pek cok defa olabilir. Ayrilmak ayrilmak sze kalmis fakat size durustce soyledigi biseyi ailesine tasimA saygisizligini yapmamiza gerek yok. Istemiyor der cekilirsiniz. Illa bi sebep gosterceksrniz gercek nedenini soyleyin sevemedim isinadim deyin. Bu daha durustce

geçmişe bakmamak biçok konuda mantıklı ve anlaşılır olabilir ama onun geçmişi senin bugün yaşamak istediğin şeyin önünde engelse tabiki geçmiş önemlidir, bu durumda olduğu gibi, kadın bakire erkeğin de bakir olmasını bekliyo bu da onun hayattan beklentisi ama adam geçmişinde biriyle birlikte olarak bu kızın hayaline ket vurdu bile
Kesinlikle

Ewet cok hakli 23 yasinda saglikli bi bireyse yasanmislihi 1 degil pek cok defa olabilir. Ayrilmak ayrilmak sze kalmis fakat size durustce soyledigi biseyi ailesine tasimA saygisizligini yapmamiza gerek yok. Istemiyor der cekilirsiniz. Illa bi sebep gosterceksrniz gercek nedenini soyleyin sevemedim isinadim deyin. Bu daha durustce
Bu sefer de ben kötü olurum

X