Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

ah sumoş ah evlenmen hata olacaktı zaten. sevmiyordun. ailenden kurtulmak için evlenecektin. üstelik daha 18 yaşındasın. güzel günler yaşayacaksın inşallah. hakkında hayırlısı olsun her daim..

Ben onunla daha da konuşmak istemiyorum. Annem annesine söylesin. Ailesi ah vah eder bizden daha serbestler ama eminim onlar da şok olur

İyi de niye bu kadar nefret eder gibisiniz? Adamın açık açık geçmişte cinsel ilişki yaşadığını söylemesi bu kadar kınamayı gerektirmiyor ki.
Maddi olarak rahat yaşarım diye sözlendiğiniz bir erkek sonuçta karşınızdaki bu kadar küçük görmeye hakkınız var mı?

Daha da konuşmam diye bir söz çok tuhaf olmuş. Bu kadar kaf dağında durup da kınamayın başa geldi mi anlaşılır.

İyi de niye bu kadar nefret eder gibisiniz? Adamın açık açık geçmişte cinsel ilişki yaşadığını söylemesi bu kadar kınamayı gerektirmiyor ki.
Maddi olarak rahat yaşarım diye sözlendiğiniz bir erkek sonuçta karşınızdaki bu kadar küçük görmeye hakkınız var mı?

Daha da konuşmam diye bir söz çok tuhaf olmuş. Bu kadar kaf dağında durup da kınamayın başa geldi mi anlaşılır.
Bi erkegi maddiyati icin hayatinA alan bi jnsan gecmiste yasanan cinsel olaya ahlaksizlik gozuyle bakan yine ayni insan.where is the ahlak?? Which is the ahlak? :) ps. Bi erkegim parasi icin evlnmk daha buyuk ahlkszliktir herzaman nokta

Ayrica ewet geri kafalisiniz. Hadi bana yuklenelim:KK66:
:KK48::KK48::KK48:

allah korusun ,insanlar boşanıyorlarda yani,boşansan cinsellik yaşamış oluyorsun,ayrılmayav
cağının garantisini hiç kimse veremez..önemli olan karakterlerin uyuşması bence..

gerikafalı demiş ya ona çok bozuldu galiba, yani adamda koni sahibini aşağılamış aslında

maddi şeyler için evlenecektim tarzı düşünmek bence daha kötü,diğerinden..bunu onun yüzünede söyleyebilmeli..

kız sahsi görüsünü bildirmis yani sahsen bende isterdim esimin bence önce kimseyle birlikte olmamasını
ben nasıl kız oglan kız evleniyosam oda tutuversin azcık yani
kız yapsa or. olur erkek yapınca erkek oldu cok yannıs

kız sahsi görüsünü bildirmis yani sahsen bende isterdim esimin bence önce kimseyle birlikte olmamasını
ben nasıl kız oglan kız evleniyosam oda tutuversin azcık yani
kız yapsa or. olur erkek yapınca erkek oldu cok yannıs
ayrılırlarsa ikiside bakirse,bakir olmayan kişilerle evlenmek durumundalar o zaman..bu devirde hiç kimse evliliği garanti görmesin

Bi erkegi maddiyati icin hayatinA alan bi jnsan gecmiste yasanan cinsel olaya ahlaksizlik gozuyle bakan yine ayni insan.where is the ahlak?? Which is the ahlak? :) ps. Bi erkegim parasi icin evlnmk daha buyuk ahlkszliktir herzaman nokta

Hatta bir erkekle parası için evlenmekle bir kızla BEKARETİ için evlenmek yarışır yani:KK11:

X