- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.323
Sormadı alacağı cevabi biliyor çünkü. Hem yaparlar hem de karisi ilki olsun isterler
En nefret ettiğim erkek cinsi bu. Bir keresinde bana da azılı bir tanesi rastlamıştı. Sevgili olmak için ısrar edip durdu, hatta evlilikten bahsetti. Neden böyle apar topar ciddi şeyler düşündüğünü sordum, bana fiziğimi ve karakterimi çok beğendiğini, ayrıca "namuslu" kız bulmanın zor olduğunu söyledi. Kendisi şu ana kadar hiçbir kadının bekaretini "almamış", zaten "yollu" olan kızlarla birlikte olmuşmuş, onların da "tuvalete boşalmaktan" farkı yokmuş, bu yüzden bakire kız hak ediyormuş. O an sinirden kıpkırmızı oldum. Bir insan nasıl bu kadar adi olabilir? Neden kendisi defalarca yapar ama karşıdakine yasaklar? Kendi zevki uğruna muhtaç olduğu kızları işi bittikten sonra tuvalete benzetip nasıl karalar?
Ben de o an bunları içime attım. Tamam dedim, bir bakalım, belki sevgili oluruz. Bir süre iyice onu kendime bağladım, sonra da bir gün evlilik konusu açıldığında "Kusura bakma, ben bakireyim, namuslu erkek arıyorum, sen kirlenmişsin, evlenilecek erkek değilsin." dedim. O andaki tepkisinin verdiği zevk, yıllarca zavallı kızlara yaptığı aptalca muameleyi kendisi gördüğünde, reddedildiğinde yaşadığı şaşkınlık paha biçilemezdi. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın ben sadece onun fikirleriyle cevap verdim, ben öyle düşünmüyorum.)