Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Sormadı alacağı cevabi biliyor çünkü. Hem yaparlar hem de karisi ilki olsun isterler

En nefret ettiğim erkek cinsi bu. Bir keresinde bana da azılı bir tanesi rastlamıştı. Sevgili olmak için ısrar edip durdu, hatta evlilikten bahsetti. Neden böyle apar topar ciddi şeyler düşündüğünü sordum, bana fiziğimi ve karakterimi çok beğendiğini, ayrıca "namuslu" kız bulmanın zor olduğunu söyledi. Kendisi şu ana kadar hiçbir kadının bekaretini "almamış", zaten "yollu" olan kızlarla birlikte olmuşmuş, onların da "tuvalete boşalmaktan" farkı yokmuş, bu yüzden bakire kız hak ediyormuş. O an sinirden kıpkırmızı oldum. Bir insan nasıl bu kadar adi olabilir? Neden kendisi defalarca yapar ama karşıdakine yasaklar? Kendi zevki uğruna muhtaç olduğu kızları işi bittikten sonra tuvalete benzetip nasıl karalar?
Ben de o an bunları içime attım. Tamam dedim, bir bakalım, belki sevgili oluruz. Bir süre iyice onu kendime bağladım, sonra da bir gün evlilik konusu açıldığında "Kusura bakma, ben bakireyim, namuslu erkek arıyorum, sen kirlenmişsin, evlenilecek erkek değilsin." dedim. O andaki tepkisinin verdiği zevk, yıllarca zavallı kızlara yaptığı aptalca muameleyi kendisi gördüğünde, reddedildiğinde yaşadığı şaşkınlık paha biçilemezdi. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın ben sadece onun fikirleriyle cevap verdim, ben öyle düşünmüyorum.)

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim senin için bu kadar önemli bir meseleyse bu soruyu sormak için nişana günler kalmasını beklememeliydin.
Şimdi çocuğu yarı yolda bırakmışsın gibi bir şey oldu.
Ben yapabileceğini tahmin etmiyordum, hiç öyle durmuyodu kendi akrabalarina bile mesafeleydi

En nefret ettiğim erkek cinsi bu. Bir keresinde bana da azılı bir tanesi rastlamıştı. Sevgili olmak için ısrar edip durdu, hatta evlilikten bahsetti. Neden böyle apar topar ciddi şeyler düşündüğünü sordum, bana fiziğimi ve karakterimi çok beğendiğini, ayrıca "namuslu" kız bulmanın zor olduğunu söyledi. Kendisi şu ana kadar hiçbir kadının bekaretini "almamış", zaten "yollu" olan kızlarla birlikte olmuşmuş, onların da "tuvalete boşalmaktan" farkı yokmuş, bu yüzden bakire kız hak ediyormuş. O an sinirden kıpkırmızı oldum. Bir insan nasıl bu kadar adi olabilir? Neden kendisi defalarca yapar ama karşıdakine yasaklar? Kendi zevki uğruna muhtaç olduğu kızları işi bittikten sonra tuvalete benzetip nasıl karalar?
Ben de o an bunları içime attım. Tamam dedim, bir bakalım, belki sevgili oluruz. Bir süre iyice onu kendime bağladım, sonra da bir gün evlilik konusu açıldığında "Kusura bakma, ben bakireyim, namuslu erkek arıyorum, sen kirlenmişsin, evlenilecek erkek değilsin." dedim. O andaki tepkisinin verdiği zevk, yıllarca zavallı kızlara yaptığı aptalca muameleyi kendisi gördüğünde, reddedildiğinde yaşadığı şaşkınlık paha biçilemezdi. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın ben sadece onun fikirleriyle cevap verdim, ben öyle düşünmüyorum.)
:KK9::KK9::KK9:süpersiniz. Büyük ihtimal o kârhaneye gitmedi sevgilileriyle yaptı. Şimdi onlarla evlenir mi hayır tabiki. Çünkü onlar kirli. Ama benle evlenir ben bakireyim. Kendisi zaten pipiye sahip olduğu için doğuştan temiz

Ayyy yorumun ilk satirlarini okurken suratimin sekli semali kaydi..
O nasil pis bi herifmis oyle yaaa benzetmelere bak hodukoglu hodukk.

:KK9::KK9::KK9:süpersiniz. Büyük ihtimal o kârhaneye gitmedi sevgilileriyle yaptı. Şimdi onlarla evlenir mi hayır tabiki. Çünkü onlar kirli. Ama benle evlenir ben bakireyim. Kendisi zaten pipiye sahip olduğu için doğuştan temiz

Hepsini bilmiyorum, hiç sormadım ama birini kendi anlatmıştı; bir sevgilisi ile birlikte olmuş, kız ona aşık olmuş, evlenmek istemiş, o da "Sen benimle birlikte oldun, seninle evlenmem." demiş. Yani aynen dediğin gibi. Kız onu bu yüzden terk ettiği için de arkasından neler neler diyordu. Kendinde en ufak bir suç görmemiş. Çok sinir bozucu çok:KK34:

Ben de böyle bir şeyi problem ederdim. Zaten aşık değilsin. Başkalarına normal gelebilir ama sana ters ise ayrıl gitsin. Sebebini de baban veya kendi açıklasın ailesine. Ömür boyu için içini yiyeceğine başlamadan bitsin daha iyi

Gerçekten böyle kadınlar oldugunu görünce rahatlıyorum biliyo musunuz. Böyle şeyleri erkeklerin yapmasını hoş karşılamayalm şayet kız da yapmamışsa. Böyle böyle erkekler her şeyi kendilerine hak görüyorlar. Evlenince görmeyecekleri ne malum. Oh olsun bak sırf zevki için şimdi o tertemiz kız ondan vazgeçti. Müstahak

şükret ki aşık olmamışsın aşık olsaydın çok acı çekerdin

Yerinizde olsam ben de aynisini yapardim.. Bazı konular öyle hayatta, geçmiş kimseyi ilgilendirmez diyenler olmuş ama bu geçmişe kafayi takmak değil, siz özel olmasini istemişsiniz bunun iki insan icin ozel ve ilk olmasini. O ise boyle düşünmüyor, ileride daha cok sorun yasamaktansa ayrilin yolunuza bakin. Cok haklisiniz

Ama kp ve kv e durumu aciklamayin. Bu aile icine karışmak olur ki hiç önermiyorum. "X teyze y amca sizlere cok teşekkür ediyorum cok cok iyi insanlarsiniz Allah yolunuzu açık etsin biz oglunuz ile anlaşamadik ve ayrildik. Sebebini ona sormanizi isterim ben ne desem boş suan. Ama her sey icin teşekkür ediyorum ileride pisman olmaktansa boyle bi karar aldık hakkinizi helal edin" deyin gecin

Bu arada seni takip ediyordum, evinde aşırı bir baskı olduğu için evlenip kurtulmak işe yarar bir fikir gibi geliyordu ama bu çocuk aniden çıktı, üstelik bir şeyler hissetmediğin biriydi, bu iki yüzlü halini görüp vagzeçmen iyi olmuş. Birsürü insan çıkacak karşına, içine sinmeyen kişi ile evlenmen yanlış olurdu.

Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.

Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. :KK43: Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .

Ben senı cok takıdır ettım bukadar herşeyın normal gören ınsan ılerde neler yapmaz sakın onların senı kandırmasınada ızın verme yok erkektır yapar bırsey olmaz falan fılan gıbı Allah kalbıne göre versın ınşallah o gıtsınkı daha hayırlısı gelsın amın:KK66: ayrıca kv ve kp senın hı acıklamas yapmana hıc lüzum yok annenız sızın adınıza anlasamadıhınızı ısınamadıgınızı. desın onlara sen muhatap olma sakın

"erkektir yapacak tabi" anlayışında olmadığınız için tebrik ediyorum. eğer bir kadın bekliyorsa- ki beyefendilerin sandığı gibi sadece onların cinsel ihtiyacı yok- erkek de bekleyebilir. soğumanızı çok iyi anlıyorum. ben olsam ben de soğurdum. allah karşınıza sizin gibi hassas birini çıkarsın. malesef toplum öyle iğrenç bir hale geldi ki böyle bir şey düşünmek ayıplanıyor...

bu arada size tavsiyem eviniz huzursuz bir ev diye evlenmeyin. daha huzursuz bir eve düşmeyeceğiniz ne malum?

İkinizin hissettikleri de duygusal değilmiş zaten. Sen evden kurtulmak adına, muhtemelen o da toplum baskısından kurtulmak amacıyla evlenmek istedi.Onun tabiriyle namuslu bir kız bulmuş (cinsellik yaşayanlar namussuz çünkü!) kaçırmayayım demiş. Adamın üslubu da düşünceleri de iğrenç zaten. Ama bence aileye söylenmesini pek etik bulmadım doğrusu. Bu kadar özel şeylerin ortaya dökülüp saçılması hoş değil.

X