Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Lütfen alınma ama Inanilmaz güldüm :KK70: :KK70: :KK70: Yaaani sanki sen erkek o kız, vay sen nası başkasıyla bilmem ne yaparsın muhabbeti. Kafalar farklı şimdi o yüzden tartısma ortamı yaratmak istemediğim için yorum yapmıyorum. Kafalar kafalar :)))))))

Tebrik ediyorum sizi

Kesinlikle siz bakire olmasaydınız yüzünüze vurulurdu bu durum.

Haramsa erkeğe de haram.

O işi yapmamış erkek yok diyenler avrupada yaşamıyoruz size göre normal olan bu durum, bu ülkede hala bir çok insan için kabul edilemez.

Öyle erkekler var hala çok şükür.

geçmiş geçmişte kalmış derler.
için ısınmadıysa,
sevemediysen olmaması
daha hayırlı olur.

Ay kızı suçluyorlar bi de ya :KK70: Hayret valla. Kız kimseyle öpüşmemiş bile niye öyle bi adamla evlenmek istesin ki. Takdir ettim valla. Erkek olsa herkes haklı bulur kız bakire değil diye ama kız olunca durum tam tersi. Haram erkeğe de haram. Niye zina gibi bir günahı işlemiş adamla evlensin ki.

Lütfen alınma ama Inanilmaz güldüm :KK70: :KK70: :KK70: Yaaani sanki sen erkek o kız, vay sen nası başkasıyla bilmem ne yaparsın muhabbeti. Kafalar farklı şimdi o yüzden tartısma ortamı yaratmak istemediğim için yorum yapmıyorum. Kafalar kafalar :)))))))
Tartşmaortamı yaratmak istemiyorsun ama başkasına da laf atıyorsunz..Senn zihnıyet nasıl guzelim erkek ne yaparsa hosdur erkek olsun gerısı boşdur mu ? Bende sana gülüyorum..Kafalar kafalarr :)))))))

bence de bu olay gayet normal olabilir yani ama görüş farklılıgınızdan dolayı siz kaldıramıyosunuz madem ayrılın ve nedenini de acık acık söyleyin

İnsann eşnn kendı fikirlerıne benzer fıkırlerı taşıması önemli..Bide izmirde boyle deyıp yorum yapması bayagı kişlgını gösterıyor arkadşm..

Çok saçma değil mi bu ya? Hakikaten ne var bunda 23-25 yaşında adam bu. Ne bilsin karşısına sizin çıkıp nişanlanacağınızı. Tercih etmeyebilirsiniz ama tercih eden bayan da erkek de yaşayabilir bunu.
Ne bekliyorsunuz erkek bu. Kadın gibi tabusu, fobisi, yargılanması yok. Kadın daha geride dursun amenna da bahsettiğiniz erkek ya.
Ne diye bu konu bu kadar büyütülüyor. El ele tutuşmak, öpüşmek ya da cinsellik hepsi temasın, isteğin ya da sevmenin bir çeşidi.
Siz zor bulursnuz 23-25 yaşında biriyle birlikte olmamış adam, ya çok istisnadır ya da sosyallik problemi vardır.
Sizleyken yapmamış ya. Yani bunun tutucu ya da kapalı ailede büyümekle alakası yok. Gerçekten bu çok normal bir şey, öncesi de sizi ilgilendirmez. Çok erkek zihniyetli düşünüyorsunuz.

Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.

Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. :KK43: Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .

sana sinirlendim ve karşımda eski sözlümün ailesini gördüm resmen...
ne benim geçmişim onu ilgilendirir nede onun geçmişi beni ilgilendirir artı seni ilgilendirmez oda nihayetinde erkek nerde gördün sen kadına dokunmamış bir erkek var mı böyle birşey? bende attım sözümü nedne biliyor musunu yobaz ve cahil bir aile oldukları için .. başım açık diye bitti.. birde annene utana sıkıla söylemişin asıl siz utanın bence insanları yargıladığınız için senin kafandaki insanlar çok zor evlilik yapar canım bakir erkek yok bu dünyada bencede sen at bu sözü senin ailen uymaz uyamaz.. çok sinirlendim yemin ederim şu an..nazi kampı kzııysanız lütfen nazi kampından erkekle evleniniz..

Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.

Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. :KK43: Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .

sen bu sözü at hayatında biri girsin sende diyeceksin hayatımda biri oldu hatta sözü attım bak gördün mü seninde geçmişinde bir adam oluverdi..!

Namusun en büyüğü beyinde bence ve sen sırf kurtulmak için evlenmeye kalktın. He deseydin ki "onu çok seviyorum ama kaldıramiyorum" herkes yine anlardi. Hem sana özelini sana anlatmışsa ne diye gidip ailesine anlatacaksın hangi hakla " oğlunuz yaramazlik yapmis kulaklarıni çekin" falanmi diyeceksin? Ya daha sonra hayatına giren sana bunla ilgili hiç birşey yasamadigi yalanini söylerse gidip muayene mi ettireceksin. Senin onunla sözlenirken niyetin hiç temiz değilmiş en azından o dürüst olmuş ayrılman onun için daha iyi olacak. Umarım oda kendisini gercekten severek sözlenip evlenecek birini bulur.

Anladigim kadari ile konu sahibi, adamin ozelini ailesine soylemek istemiyor, amaci bu degil.

Sozlusunun ailesinin "ısınamama" gerekcesini yeterli bulmayacagini dusunuyor. Cunku kendisi, bu ailenin aradigi niteliklere sahip bir gelin oldugu icin, ailenin boyle bir sebeple hemen vazgecmeyecegini dusunuyor.

Bence hayat goruslerinin, dusunce yapilarinin farkli olmasi yeterli.

Cinsellik konusuna gelince...
Nasil ki bir koca kaldiramadigi durumlarin acisini karisindan cikarir, aynisi tersi icin de gecerli.

Kimine gore sorun olur, kimine gore sorun olmaz. Bunu yargilamak bize dusmez. Burda konu sahibinin dusuncesi onemli. Kendisi altini cizerek belirtiyor : "Kaldiramam" diyor. Kendinden emin.
Zaten adamin soyleyis tarzi, hafife alisi canini sıkmıs bir de.

Zaten kafa yapilari farkli, ustune bir de bu durum olunca ne kadar sancili bir evlilik sureci olacagini tahmin edebiliyor insan.

Herkesin gorusu farklidir. Konu sahibi insanlik sucu islemiyor ki. Kendisi gibi dusunen birini istiyor.

Belki isinmis olsaydi, olabilirligine bakardi.

Konu sahibi, hakkinizda hayirlisi olsun. Bu isin olmayacagindan eminsiniz madem, iki tarafi da zor duruma dusurmeyecek bir aciklama bulursunuz insallah.

Eğer bunu bir hata olarak dile getirseydi hiç bi sıkıntı yoktu ama bunu normal karşılıyosa yarın bi gün seni aldatadabilir erkeğim normal havalarına girebilir. Çok iyi yapmışsın hiç pişman olma

Sevmediginiz için bahane olmuş sizin için bu birliktelik durumu. Yoksa bu devirde eline kadın eli değmemiş erkek bulmak neredeyse imkansız.
Kimseye birşey söylemeyin, sorarlarsa oğlunuzla konuşun deyip geçersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

erkek nasıl başkasıyla yaşayıp yaşayıp el değmemiş kız arıosa bir kızda bunu en uygun şekilde arayabilir bu çok normal.

gerçekten çok sevseydi geçmişi umrunda olmazdı o ayrı ama ısınamadım demiş zaten. ama bence ailesine deme böyle bişi kendisine söyle bu yüzden bitiriyorum diye ailesine mahçup olmasın çocukda yazık.

X