- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 39
Seni tebrik ediyorum boyle birseyi kabul etmedigin icin.Ben de sizinle ayni düşünüyorum. Erkek yapsa elinin kiri, ama kız yapsa adı namussuz fahişe olur. Annem söylesin annesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni tebrik ediyorum boyle birseyi kabul etmedigin icin.Ben de sizinle ayni düşünüyorum. Erkek yapsa elinin kiri, ama kız yapsa adı namussuz fahişe olur. Annem söylesin annesine
Bu yanlış bir mantık. Nikahtan sonra cinsellikle tanışan erkeğin dışarı açılamayacağını da bilemezsin. X kişisine göre önemsizdir, Y kişisine göre önemlidir. Bu konu bu kadar basit.Ben sana hak veriyorum. İkinci evlilik olsa bir önemi yok. Ama cinsel birliktelikte nikaha önem vermeyen bir insanın, nikahlandıktan sonra da yapmayacağından emin olamazsın.
Tamam iyi güzel sevişmiş, aferin oğlanımıza da. Olayı neden İzmir'e bağlamış?
"İzmir'de böyle şeyler normal" nası bi, tövbe yareppim, malca cümledir?
Oğlan özenti felanmış herhalde.^^
Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.
Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .
Aynen katiliyorum cocuk hem konu sahibini evden kurtaracak hem konu sahibi cocugun parasini yiycek hemde el degmemis cocuk isterim nerde buldu acaba o bollugu sen nisani bencede at cocuk senden kurtulsunNamusun en büyüğü beyinde bence ve sen sırf kurtulmak için evlenmeye kalktın. He deseydin ki "onu çok seviyorum ama kaldıramiyorum" herkes yine anlardi. Hem sana özelini sana anlatmışsa ne diye gidip ailesine anlatacaksın hangi hakla " oğlunuz yaramazlik yapmis kulaklarıni çekin" falanmi diyeceksin? Ya daha sonra hayatına giren sana bunla ilgili hiç birşey yasamadigi yalanini söylerse gidip muayene mi ettireceksin. Senin onunla sözlenirken niyetin hiç temiz değilmiş en azından o dürüst olmuş ayrılman onun için daha iyi olacak. Umarım oda kendisini gercekten severek sözlenip evlenecek birini bulur.
Hayir tabikiSen aynısıni bende yaşadım desen, acaba normal karşılar mi
Anladığınız için teşekkürler. Bir de beni suçlu çıkardılar ben niye söylüyomuşum ben zaten parası için evleniyomuşum. Neyse ki kendisi söylemiş ailesineAy kızı suçluyorlar bi de ya Hayret valla. Kız kimseyle öpüşmemiş bile niye öyle bi adamla evlenmek istesin ki. Takdir ettim valla. Erkek olsa herkes haklı bulur kız bakire değil diye ama kız olunca durum tam tersi. Haram erkeğe de haram. Niye zina gibi bir günahı işlemiş adamla evlensin ki.
Kızlar dün gece konuştuk, ben ona kaldıramadığımı ifade ettim. Ben yapamam dedim. Hem de bir sefer de değil, defalarca farklı kişilerle yapmış. Ben yapsaydım sen kabul eder miydin dedim. Hayır etmezdim ama ben erkeğim ihtiyaçlarım oluyor burada herkes yapıyor yine de ben bakire olmayan biriyle evlenmem dedi. Ben çok sinirlendim "kendin gibi biriyle evlen madem sen bakir misin de bakire hakediyosun" dedim. Sonra vay efendim ben ne gerikafalı yobazmışım nekadar saçmaymış erkekmiş istediğini yaparmış kime neymiş.Düzgünce önceden yaptım pişmanım geçti bitti şimdi sen varsın falan dese belki yumuşuycam. Adam yaptım ben erkeğim kime ne diyor.Sözü atıyorum dedim ve birdaha mesaj atmadım. Sabah ben okuldayken annesi annemi aramış ve paşamız sözü atmamın sebebini açıkça söylemiş. Iyi de olmuş zaten ben söylemek istemiyordum. Annesi anneme ısrar etmiş, annem sumosh istemiyo ben napıyım demiş onlar da akşam bizdeler yola çıkmışlar beni ikna etmek ve anlaşmak için. Annemin dediğine göre kadın sinirlenmiş bayağı oğluna.Bana yobaz diyenle ben anlaşamam artık daha.
Bu arada bana "sende parası için evleniyodun yeaaa" diyen bayanlar nerdeyse hepinizin yaşı benden büyük parası için evlenseydim bu durumu umursamazdım nasılsa zengin diye evlenirdim değilmi? Bunu anlayabilirsiniz heralde. O da aptal değil evden kaçış için evlendiğimin farkındaydı. Parası şimdi ayrılmama mani olmadı ama. Kendiniz de anne olduğunuzu unutmayın, elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın, yoksa da konumu meşgul etmeyin.
Imamhatip çıkışlı olan benim daha önce sevgilisi olabilir tabiki, ama hemen yatmaları mı gerekiyordu. Biriyle olsa neyse kaç kişiyle yapmış bunu hem dezaten ben hayatımda kimseyle beraber olmadım diyen erkek %90 yalan söylüyodur yani bundan ayrılıp eli kız eline değmemiş erkek bulmanız neredeyse imkansız imam hatip çıkışlı 5 vakit namazında niyazında olur heralde bilemiyorum..
ama onun yaptığı tek yanlış size anlatması bi erkeğin bunu anlatması saçma hemde sevdiği kadına..
ısınamadıysanız ayrılın ama bu bir gerekçe olamaz ayrılmak için..
Şimdi sadece senden önce biriyle birlikte oldu diye ayrılmak istiyorsan,yıllar sonra olgunlaştıkça bunun ne kadar saçma bir düşünce olduğunu düşünüp pişman olursun.Burda onun senden önce biriyle birlikte olmasından daha önemli bir mevzu var.Isınamadım diyorsun.Önemli olan bu.Gerisi bahane.Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.
Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .