:)) inşallah bizimki de ii çıkar walla ne bilim şimdi bi arkadaşımla konuştum. 1 yıllık evli, kocası da çok ii bi insan, o da 15 ay asker yolu gözledi çok seviolardı birbirlerini ama şimdiden sorunlar başlamış bile. Hiç acele etme diyor evlenmek için, walla çevremdekileri gördükçe gözüm korkmaya başladı :1no2:
canım benimde nişanlım aksaraylıı :)
Benim aşkım Yugoslavyalı...
Yugoslavyalıların adetleri agır olurmus gerçekten öle bişey varmı
canımcım öle düşünme tabiki sorunlar olcak ama hep saygı ve sevgi cercevesinde benden sana abla tavsiyesi bilmiyom kac yasındasın ama ben 24 kimseye bişeyini anlatma ben anlattım ve cok pişmanım artık kimseye bişey demicem insanlar cok güzel moral bozabiliyor sen onlara bakmma her ilişkide sorun olur ama önemli olan bunu güzelce anlatıp sonun da sarılmanız sevginize onun kocası 15 ay ediyo sennki 5 ay arada cok fark bundan emin ol
aaa ne güzel cnm.aksaraylılar çok iyi insanlar...yani benim eşim öle biri :)) mutluluklar sana....kaydirigubbakcemile2
walla benim de ağzımda bakla ıslanmaz hersei anlatıorum sora da pişman oluorum. Bayılıorum walla böle sır küpü insanlara zaten. Bu arada bende 24 üm. İnşallah hepimiz çok mutlu olurus cnm. :1rolleyes:
çok süper adetleri var geline ne bulursa alıolar takıp takıştırıp..gösterişi ve süsü sevdiklerinden dolayı düğünlerde birbirleriyle yarışıolar bu da gelin hanımların işine gelio tabi :jeyyar: çok çalışkan ve hamaratlar ben buradan kaybediorum
bulgaristanlı aşkımmmm
negüzel:)
sevaba girdin valla yüklüce bi sevaba onu müslümanlığa teşfik edince ohhh:))))
yerimseniben
Benim nişanlım Artvin'li Artvin Yusufeli :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?