Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

canımcım öle düşünme tabiki sorunlar olcak ama hep saygı ve sevgi cercevesinde benden sana abla tavsiyesi bilmiyom kac yasındasın ama ben 24 kimseye bişeyini anlatma ben anlattım ve cok pişmanım artık kimseye bişey demicem insanlar cok güzel moral bozabiliyor sen onlara bakmma her ilişkide sorun olur ama önemli olan bunu güzelce anlatıp sonun da sarılmanız sevginize onun kocası 15 ay ediyo sennki 5 ay arada cok fark bundan emin ol

ben ve nişanlım ikimizinde kütüğü istanbulda ve doğma büyüme istanbulluyuz,
ama aslen tabi karışık benim,annem trabzonlu
babam çanakkale doğumlu orda büyümüş,b.annem çanakkaleli ,ama dedem adanalı
nişanlımda 3 kuşak istanbullu ama büyükdedesinin, dedesi keşanlıymış :)) k.validem yugoslav göçmeni..
bu arada yugoslav göçmeni k.validem ama hiç öyle ağır adetleri falan yokk, belki vardır tabi ama benm k.validem hiç karışmadı ,nişanlım ve ben ne istyrsak onu yaptık adetleri biz belirledik :))

Yugoslavyalıların adetleri agır olurmus gerçekten öle bişey varmı

çok süper adetleri var geline ne bulursa alıolar takıp takıştırıp..gösterişi ve süsü sevdiklerinden dolayı düğünlerde birbirleriyle yarışıolar bu da gelin hanımların işine gelio tabi :jeyyar: çok çalışkan ve hamaratlar ben buradan kaybediorum

walla benim de ağzımda bakla ıslanmaz hersei anlatıorum sora da pişman oluorum. Bayılıorum walla böle sır küpü insanlara zaten. Bu arada bende 24 üm. İnşallah hepimiz çok mutlu olurus cnm. :1rolleyes:

walla benim de ağzımda bakla ıslanmaz hersei anlatıorum sora da pişman oluorum. Bayılıorum walla böle sır küpü insanlara zaten. Bu arada bende 24 üm. İnşallah hepimiz çok mutlu olurus cnm. :1rolleyes:

ben söle bi karar aldım dün itibari ile artık yakınlarıma bişey demicem cunku bütün moralimi bozuyolar burda kkda anlatcam yane siz daaha iiisinizzz daha mantıklısınız inş canım herkes mutlu olur

gösterişi ve süsü sevdiklerinden dolayı gerçekten gelin için çok ii oluyo hayırlısı olsun canım

Günaydın kk nın güzel gelin adayları haftanızın güzel gecmesi dileğiyle bol kazanclı haftalar

negüzel:)
sevaba girdin valla yüklüce bi sevaba onu müslümanlığa teşfik edince ohhh:))))
yerimseniben

evet hem sevaba girdim hemde sevgilime kavuştum:)

din ayrımını önemsememezlik yapmayın kızlar gerçekten evlenince sorun oluyor..
düşünsenize bizim bir mevlütümüz oluyor, onların vaftizleri oluyor kilisede düğünleri oluyor.
pazar ayinleri oluyor bizim bayramımız oluyor ama onların değil.
biz ramazanda oruç tutuyoruz onlar seni kahvaltıya çağırıyor..:çok üzgünüm:

Benim nişanlım Artvin'li Artvin Yusufeli :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…