Nolur biri bana akıl versin sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor kapanmazsam bu işin olmayacağını söylüyor çok kısa bir süre içinde nişanım var ailem yanımda olmuyor sözlüm ailesini karşısına alamazmış beni seviyormuş ama yapamazmış bende çok seviyorum ama korkuyorum içimde kapanmak yok ileride düşünüyodum ama şu an içimde yok aile yapıları çok farklı annemin bizi terk ettiğini biliyolar ve bu durumu sürekli kullanıyolar kimsem yokmuş gibi davranılıyor ben napıcam bilmiyorum annesi çok tuhaf benimle iyikiken sorun yok ama en ufak bir sorun çıksın oğluna beni kötülüyor arkadaşlarım mutlu olmayacağını söylüyor boşanırsınız diyolar benim parfüm sıkmam bile babası sorun yapıyor akşam dışarı çıkmam bile sözlüm kapan ileride kimse evimize karışamıcak diyor ama ben korkuyorum zorla kapanmam evliliğime yansırmı mesleği gereği hep uzakta olacaz ama bir telefon bile ev huzurunu kaçırıyor lütfen yardım edin napıcam bilmiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ben gibi olan var mı kimse yardımcım olmuyor ailesi ile mutlu olabilirmiyim bilmiyorum