sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

evet doğru konuşmalıyım ama nasıl demeliyim bilmiyorum kaba olmak istemiyoruum

temizlik anlayışından baslayabilirsin.gundelik yaptığınız temizligi örnek verin " ay bugün eve dip köşe girdik zaten günlük de yapıyoruz vs vs diye gir o zaten mesajı alır. Sana aman boş ver gerek yok boşa vakit falan derse de sessizce yüzüğü çıkar

Dürüst ol bi sorun var sana söylemem gerek cünkü iliskimizi etkileyecek bir durum de. Oda nedir diye sorar sonra size ilk geldigim gün diye basla buraya yazdiklarini söyle finali ilerde evime almam cocugu goturmem bir bardak su icmem bile cok zor şeklinde bitir. Zaten tavrina göre ileride ne olcagini az bucuk anlarsin. Ailem böyle degismez ne yapayim derse bende böyleyim dersin. Yani ben olsam kabul edemem bu durumu aileni sil de diyemem. Lafi ordan burdan acmak daha saygisizca yetiskin insanlar olarak neyse onu söyle

Kesinlikle böyle yapmasin bos boş evet ya annemde yapar eder der geçer samimiyetsiz olur direk söylesin wcyi b*k icinse birakan insanlar o sekilde geziyodur elini bile yikamiyodur forumda bu sekil evlenip deliren kadinlar vardi

evet çok mantıklı bir fikir bunu deneyeceğim

Valla bilemedim. İleride çocuklarınızla gitmeniz gerekecek , yeri gelecek size gelip kalacakları durumları olacak. O zaman bunlara katlanabilirim diyorsaniz devam edin

ama böyle dersem çok üzülür ve baya büyük tartışma çıkar. bu kadar dürüst olursam onu kırarım daha nazik şekilde söylemeliyim

çok fazla ziyaret etmeyeceğim çalışırken yorgunum diyip bahane uydurmayı düşünüyorm
Çocuk olacak çocuğunuz mecbur gidecek. Çocuklar yerleede sürünmeye bayılır. Her yere dokunacak. O insanlar eminim ki elleriyle çocuğa birşey verecek. Eğer sozlunuz zaten ailesine düşkün biriyse sürekli çağıracak. Siz pisler derseniz dünyanın en kötü insani olacaksınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…