sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

Çok enteresan inanılır gibi değil anlattıklarınız acaba abartiyormusunuz yıkanmamis çatal falan birde temiz insan belidir canım ayakkabısından tut üstüne başına tirasina en önemlisi dislerinden tırnaklarına ben olsam kendimi imha eder evlenmezdim

çocuğum olursa asla oraya gitmem mecbur onlar evime gelirler. hepsini eldiven vermem gerek

evet haklısınız ama konuşmaya çok korkuyorum çünkü kırmak istemiyorum

valla masadaki catalda yemek kırıntısı vardı demekki daha evvelden kullanılmış.

Konuyu içim almadığından dolayı okuyamadım başlığa yazıyorum Eş bir şekilde anlaşıp uzlaşmacı oluyor ama misafir işi çok büyük sıkıntı oluyor.

evet haklısınız ama konuşmaya çok korkuyorum çünkü kırmak istemiyorum
Yahu sizi kılların içinse ağırlamışlar hala kırmamak diyosunuz iğrenç yani. Ayrılık sebebidir bu. Bu ortamda ailesini ne evinize alabilirsiniz ne cocugunuzu sokabilirsiniz , sözlünüz sizle evleniyor diye ailesinden vazgecip tamam gorusmeyiz ayda yilda bir gorusuruz mu diyecek? Bunu dese bile palavra yani anam özledi bacim bize gelmesin mi vs vs basiniza dert almayin. Baştan söyleyin ,bu tarz kisiler degismezde böyle gider yani pis bir sekilde.

Şimdi tatlım senede 1 giderim evlerine demekle olmaz o iş, bebeğin olduğunda daha çok vakit geçirmek isteyecekler kocan ailem vebeği görsün diye daha cok gitmek ister. her şey psikolojikte değil bazı insanlar tembelliğinden pis oluyor ve tembel insanda önüne yemek gelsün yatayım keyf edeyim cok sever yani sana gelip yatılı kalabilirler her yeri pisletebilirler, eşyalarını hor kullanırlar vs vs uzar gider bebeğini öptüklerinde miden bulanabilir çünkü tiksinmişsin. Birde evine ilk kez birisi geliyor hemde gelin adayı insan az özenir büyük ihtimalle düğün zamanında da çok tembellik yapıp her adet örfden kaçarlar, aileni yemeğe çagırdıklarını düşün birde

ev küçük diye aynı odayı paylaşıyorlar maalesef. ama yemesi içmesi falan düzgün dışarı çıkarkende özeniyor ama ailesinin evi tam bir çöplük
Ne bu normal ne de evin bu kadar pisliği. Konunu okurken bir şeyler atıştırıyordum kuscaktım.
Aileden böyle görmüş birine bunlar normalleşmiştir çoktan ve evet ileride evinizde de bunları yapacak. Hele ki ailesi geldiğinde o evi düşünemiyorum bile

ev küçük diye aynı odayı paylaşıyorlar maalesef. ama yemesi içmesi falan düzgün dışarı çıkarkende özeniyor ama ailesinin evi tam bir çöplük
Evlenince öyle olmasa bile ilk firsatta aynı şeyleri yapacak. Bir haftaligina annelere mi gittin dönüşte çekilmemiş sifonla karsilasabilirsin. Ya da onun ailesi evine geldiğinde dip köşe temizlik

evet haklısınız onunla bu konuyu konuşmalıyım

evet cidden çok haklısınız

evet haklısınız onunla bu konuyu konuşmalıyım
Buraya yazdiginiz gibi hepsini söyleyin ki ne denli dikkat ettiğinizi anlasin. Bence senin sözlünde böyle pis yoksa o evde yasayamazdi. O kakali wcye oda tuvaletini yapiyor, o mutfaktan yemek yiyor, killara basip evin icinde geziyor belki o corapla ayakkabi giyip yaniniza geliyor. Ustune sıktıgi parfüme aldanmayin sonucta parfumun icadi bile pis kokuyu önlemek için yapilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…