sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

bi de sevgili mi sözlü mü ben anlamadım. sözlüyse nasıl evlerini ilk kez gördünüz adamın pis olduğunu evlenmeye karta verene kadar nasıl fark etmediniz onu da anlamadım

Midem kalktı. Evlilik çağındaki adamın kizkardesiyle aynı odada işi ne ? Az çok nisanlini tanimissindir ortamlarda üstü başı nasıl ? Yemesi içmesi falan.
ev küçük diye aynı odayı paylaşıyorlar maalesef. ama yemesi içmesi falan düzgün dışarı çıkarkende özeniyor ama ailesinin evi tam bir çöplük

İllaki evlilik durumunda gelip gidiceksiniz bayramda seyranda ellerinden bişeyde yenmez,evdede oturulmaz geldi, hele bebekle gitmeyi felan düşünemedim anneniz hakli iyi düşünün
evet çocuğum olursa asla ziyarete gitmem. kendisini çok seviyorum bırakmakta istemiyorum ama ailesi çok pis

evet haklısınız

dişlerini fırçalar ve gayet temizdir sık sık tıraş olur ve parfümde sıkar. hiç farketmedi bile bende mecbur çayı içmek zorunda kaldım

aynen haklısınız

Ay hayırrrrrr , öğğğğğ kusucam şimdi vallahi midem bulandı.

Sozlunuzle acik acik konusun, verecegi tepkiye gore karar verin, yok ailem cok temiz sen titizsin derse kacip kurtulun
evet cidden çok konuşmak istiyorum ama onu kırmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum ailemden bile daha yakın bana her zaman destek oldu ve benimleydi. nasıl bir tepki verir bilmiyorum ve ailesi öğrenirse benden nefret edebilirler ve evliliğe mani olmalarından da çok korkuyorum

Konu sahibi;
Evden hastalık kapmadınız insallah
İcim kalktı sakın evlenirseniz cocugunuzu bu insanlara baktırmayın aman

Aman birdaha gitme kiz herturlu hastaligi kaparsin mazallah klozete hele hic oturma.Okurken mikrop kapdim resmen.

Konuya dan gibi girmek olacak afedersiniz ama köy kokusu dediginiz inek/koyun kokusu falan mi merak ettim

evet çocuğum olursa asla ziyarete gitmem. kendisini çok seviyorum bırakmakta istemiyorum ama ailesi çok pis
Bunu asla yapamazsiniz ki hayal aleminde yaşamayin. Adam evlenince özüne döner, ailesi size kalmaha geldiginde kafayi yersiniz annemlere gidelim kalalim torun sevsinler kafasina girerse hele hepten sıyırmalik ortam olur. Adama acik acik de bu ne pislik midem bulandi sogudum bu işten diye. Eveleyip gevelersen bastan evimize geldin yedin ictin simdi mi pis kotu oldu ailem der

bi de sevgili mi sözlü mü ben anlamadım. sözlüyse nasıl evlerini ilk kez gördünüz adamın pis olduğunu evlenmeye karta verene kadar nasıl fark etmediniz onu da anlamadım
biz kendi aramızda yüzük taktık o yüzden sözlü dedim

Konuya dan gibi girmek olacak afedersiniz ama köy kokusu dediginiz inek/koyun kokusu falan mi merak ettim
Evet inek baktıkları için üstlerine siniyor onların suçu değil yoksa aşırı temizler.mesela bizde köye gidince üstümüze siniyor ama eve dönünce geçiyor.onlar orda yaşadığı için kıyafetlerine de siniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…