sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

Çocuk olacak çocuğunuz mecbur gidecek. Çocuklar yerleede sürünmeye bayılır. Her yere dokunacak. O insanlar eminim ki elleriyle çocuğa birşey verecek. Eğer sozlunuz zaten ailesine düşkün biriyse sürekli çağıracak. Siz pisler derseniz dünyanın en kötü insani olacaksınız .
ailesine o kadar düşkün değil aslında. evet eğer pis dersem kötü olan ben olucam bu yüzden başka yol bulmalıyım

Şunu hesap edin, ilerde çocuklarınız o evde de büyüyecek, o kişiler bazen gelip sizde kalmak zorunda da olacak, hiç kalmasalar da gelip WC mutfak kullanacaklar. Benim için en büyük durum ise sizi cagirip evin o iğrenç haline neden şahit olmanıza izin verdiler. Demek ki ya normalleri bu yada sizi sallamiyorlar.(sallamasalar bile böyle iğrenç ev mi olur midem bulandı resmen) bence bu durumu sozlunle açık açık konuş. Beni bir daha bu eve bu haliyle asla çağırma. İlerde de evimizin asla böyle olmayacağını hesap et, ailen gelirse de benim kurallarım geçerli olur, ya kabul et ya da hoşçakal...

ailesine o kadar düşkün değil aslında. evet eğer pis dersem kötü olan ben olucam bu yüzden başka yol bulmalıyım
Niye kötü olasın. Adam uzayda mi yaşıyor bilmiyor mu ki evi b.k götürüyor. Açık olmazsan evlenmeden önce, asıl sonrasında ayıp olur her dediğiniz. Evlenince mi gördün evin halini derler.

Tabj canım erkekler sozluyken hiç ailesine düşkün olmaz. Evlenince bir bakmışsın ann çok uzuluyor yemeğe çağıralım annem çok üzülüyor bizi bekliyorlar. Çocuk ilk doğduğunda bu tuvaletten çıkınca elini yikamayan insanlar eline alacak. Bunlara hazırsan devam et. Iki gün sonra sinir hastası olup cikarsin . Burada kaç tane böyle konu açıldı

Benim kayınvalidemin bazı temizlik sorunları var. Birazda dağınıktır. Assslaaaa seninkiler gibi değil kıyas bile kabul etmez. Lekelerin düşmanı evinde toz uçar halde asla görmedim. WC sonrası el yıkama ile ilgili sorunu var sadece. Ki bence büyük birşey. Ben bu sebepten evime cagirmiyorum. Eşim de biliyor bundan dolayı cagirmiyorsun değil mi dedi. Valla aynen öyle çok üzgünüm diyorum. Bence o eve gidip gidip o görüntüleri normallestirmelerine izin verme. Elin pisliğini mi temizleyeceksin. Açık açık konuşmak her zaman en dürüstçe olanıdır

ama sevgilim bence temiz duruyor evlendikten sonra belki ailesi gibi olmaz
7’si neyse neyse 70’i de o. 🙁 bence nişanı olabildiğince kısa sürede atmalısınız. diyelim evlendiniz, bebeğiniz olacak. o bebiş bu aileye gide gele çok çabuk hastalık kapacak. kendinizi düşünmüyorsanız gelecekteki bebiş için nişan atmayı düşünün bari.

yılda birkaç gez gelirlerse katlanıcam mecburen onlar gidincede evi çamaşır suyuyla yıkarım artık
Malesef evlenince bu işler öyle olmuyor. 20 li yaslarimda bende herşeyi toz pembe gorurdum. Ama gerçekler öyle değil. Ne olursa olsun eşinizin ailesi olacak onlar ve hayatınızın hep bir köşesinde olacaklar
Ve emin olun eşinize tüm davranışları normal gelecek. Çocuğunuza ,en basiti koltuğunuza dokunmalari bile batacak size. Ve eşinizi onlar yetiştirmiş olacak. Otu çek köküne bak derler bizim buralarda.

Şunu hesap edin, ilerde çocuklarınız o evde de büyüyecek, o kişiler bazen gelip sizde kalmak zorunda da olacak, hiç kalmasalar da gelip WC mutfak kullanacaklar. Benim için en büyük durum ise sizi cagirip evin o iğrenç haline neden şahit olmanıza izin verdiler. Demek ki ya normalleri bu yada sizi sallamiyorlar.(sallamasalar bile böyle iğrenç ev mi olur midem bulandı resmen) bence bu durumu sozlunle açık açık konuş. Beni bir daha bu eve bu haliyle asla çağırma. İlerde de evimizin asla böyle olmayacağını hesap et, ailen gelirse de benim kurallarım geçerli olur, ya kabul et ya da hoşçakal...
evet onunla bu konuyu konuşucam

Kesinlikle öyle.
Gayet dağınık bir insanım, benim hijyen anlayışım tam da babanız gibidir.
Banyom ve gıda ile alakalı her şey tertemizdir.
İkisi vücudumuza direkt yoldan giren şeyler.
Yok yeri kirli, işte örtüsü lekeli takılmam ama gıda ve içine konulan tabak çanak ve kişisel hijyen alanı.
Bunlar öz saygıdır, bir insanda olmaması ki o evde kimsede yok anlaşılan, ruhla alakalı sıkıntılar gösterir.
Hiçbir sağlıklı kişi bunu kendine yapmaz, yapamaz pisliğe layık olduğunu düşünmez kendine.

++++
Ben de ahim sahim duzenli sayilmama ama her hafta temizlikci gelir ve banyo + mutfak ikilisini temizler. Ara sira kiyafet , esya mesya bir seyler ortalikta daginik duruyor ama pislik bambaska bir sey okurken igrendim:kusmuk:

Tabj canım erkekler sozluyken hiç ailesine düşkün olmaz. Evlenince bir bakmışsın ann çok uzuluyor yemeğe çağıralım annem çok üzülüyor bizi bekliyorlar. Çocuk ilk doğduğunda bu tuvaletten çıkınca elini yikamayan insanlar eline alacak. Bunlara hazırsan devam et. Iki gün sonra sinir hastası olup cikarsin . Burada kaç tane böyle
ay hiç bilmiyorum valla konuşmam gerekiyor onunla

Benim kayınvalidemin bazı temizlik sorunları var. Birazda dağınıktır. Assslaaaa seninkiler gibi değil kıyas bile kabul etmez. Lekelerin düşmanı evinde toz uçar halde asla görmedim. WC sonrası el yıkama ile ilgili sorunu var sadece. Ki bence büyük birşey. Ben bu sebepten evime cagirmiyorum. Eşim de biliyor bundan dolayı cagirmiyorsun değil mi dedi. Valla aynen öyle çok üzgünüm diyorum. Bence o eve gidip gidip o görüntüleri normallestirmelerine izin verme. Elin pisliğini mi temizleyeceksin. Açık açık konuşmak her zaman en dürüstçe olanıdır
evet konuşacağım

X