Sözlüme iş konusunda nasıl yol izlemeliyim?Sizce baskı mı yapıyorum?

bende işim gereği günde 100 tane adamla muhattap oluyorum şantiyeye de gidiyorum işçilerle de görüşüyorum ama herkes işinde gücünde olduğu için bir problem olmuyor problem olunca da ilgili yerlere ulaşıyor zaten o yüzden rahat bırak adamı bırak sevdiği işi yapsın insanlar sonuçta sen karşındakini bu şekilde bu işteyken kabullenmemişmiydin? sonradan değiştirmek neden ?

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Şöyle örnek vereyim geçen yaz staj yaptığım yerde, sabahları güvenliğe kimliğimizi bırakıp akşamları çıkarken alıyorduk. Güvenlikteki adamlardan bir tanesi arkadaşlarımdan birinin adına o kimliklerden ulaşıp facebooktan mesaj atmış mesela. Bir diğeri ben staj bittikten sonra bir iş için tekrar oraya gittiğimde "oo ne kadar güzelleşmişsiniz değişmişsiniz" muhabbetine girmişti yılışık yılışık. Demem o ki sen ne kadar zorlarsan zorla adamın içinde varsa eğer, güvenlik de olsa farketmez yine konuşacağı kişiyle konuşur, aklındaki neyse yapar. Bırakın da adam sevdiği işi yapsın yani müdürlüğü bıraktırmışsınız zaten yarın öbür gün bunları hep başınıza kakacak sonra daha mutsuz olacaksınız bence.

Aynen aynen,
Ve butun kadinlari zan altinda birakiyorlar, sanki millet atmaca gibi ustune atlayacak kocalarinin...

siz nişanlınızın gözünü falan da bağlayın hatta elinden tutup her yere siz götürün mazallah bir kadın çıkar karşısına falan

Hangi işe girip girmeyeceğine,hangi işte mutlu olup olmayacağına,bizahmet bırakta kendisi karar versin.Söz çiçeğini bir iş arkadaşından yardım alark seçmesi bana göre yanlış değil.İş arkadaşlarıyla samimiyetinde de bir sorun yok.Hangi işte olursa olsun,mesafeyi kendi koyacak.Senin kendine ve sözlüne güvenin olmadığı sürece,daha çooook iş değiştirir.

Mağazalarda gayet güler yüzlü, ilgili ama seviyeli satış elemanları da var..Ve bu işin bir sınırı var..
Eğer nişanlınız samimiyet seviyesini ayarlayamıyorsa bu kendiyle alakalı bir durumdur, yoksa isterse günde 200 kadınla konuşsun o seviye olduğu sürece kadınlarda ona göre davranır..
Yani bende o seviyeyi ayarlayamayan satış görevlisi olunca resmen kaçıyorum mağazadan yakamı kurtarabilirsem..
Birde bu taraftan bakın bence..

Ne olur kadınlarla o kadar muhattap olsa? sizi anında bırakıp onlara mı gidecek?
Bırakın şu kafa yapısını rica ediyorum. Adam yapacak olsa her türlü yapar
Siz şuan aklına sokuyorsunuz. Yani hayatın her alanında ister istemez kadınlar var
Güvenlikte olsa aynı çaycı da olsa aynı hoca da olsa aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…