Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım,yeni üye oldum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.2.5 yıllık bir ilişkim var. Sözlüyüz birkaç ay sonra nişanımız olacak fakat sözlümle iş konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Tanıştığımızda bir mobilya mağazasında çalışıyordu, sonra orada müdür oldu. Sonrasında yaşanılan birkaç olaydan sonra (bayan iş arkadaşıyla bana göre samimi bir konuşma yapması-sonra söz çiçeğimi yine oradaki başka bir bayanla seçmesi-ve bunun dışında birkaç olay) ben o işi karşı olumsuz durdum. Aynı zamanda saatleri uzun, izin az ve sık sık arıyorlardı iş arkadaşları rahatsız oldum. Ben istediğim için iş değiştirdi. Güvenlik görevlisi oldu, işi rahat, evine yakın, maaşı iyi sadece uyku sorunu var. Bugün bana iş değiştireceğini söyledi. Tekrar eski işi gibi bir iş bulacağını söyledi. Bende karşı çıktım. Neden karşı çıkıyorsun? Diğeri gibi cadde mağazası değil daha az çalışıcam vs. dedi. Ama ben o zamanlarda o işe sıcak bakmadığımı istemediğimi söyledim. Bir daha böyle işe girmeni istemiyorum demiştim, tamam demişti. Ama kendisi fikir değiştirdi. Bana çamur içinde çalışamam vs dedi. Bende sinirlenince karı kız içinde çalışmak daha güzel tabi falan dedim sinirle. Ben bu olay karşısında ne yapmalıyım, moralim bozuk ben bu adamla yakında nişanlanıcam ama öyle bir işte olmasını istemiyorum. Bayanlara hitap eden işlerde, herkesle samimi olmasını doğru bulmuyorum. Aynı şeyleri o da benim için istiyor ayrıca. Ne yapmalıyım ben?