Sözlüme iş konusunda nasıl yol izlemeliyim?Sizce baskı mı yapıyorum?

Anophel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
10
0
31
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım,yeni üye oldum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.2.5 yıllık bir ilişkim var. Sözlüyüz birkaç ay sonra nişanımız olacak fakat sözlümle iş konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Tanıştığımızda bir mobilya mağazasında çalışıyordu, sonra orada müdür oldu. Sonrasında yaşanılan birkaç olaydan sonra (bayan iş arkadaşıyla bana göre samimi bir konuşma yapması-sonra söz çiçeğimi yine oradaki başka bir bayanla seçmesi-ve bunun dışında birkaç olay) ben o işi karşı olumsuz durdum. Aynı zamanda saatleri uzun, izin az ve sık sık arıyorlardı iş arkadaşları rahatsız oldum. Ben istediğim için iş değiştirdi. Güvenlik görevlisi oldu, işi rahat, evine yakın, maaşı iyi sadece uyku sorunu var. Bugün bana iş değiştireceğini söyledi. Tekrar eski işi gibi bir iş bulacağını söyledi. Bende karşı çıktım. Neden karşı çıkıyorsun? Diğeri gibi cadde mağazası değil daha az çalışıcam vs. dedi. Ama ben o zamanlarda o işe sıcak bakmadığımı istemediğimi söyledim. Bir daha böyle işe girmeni istemiyorum demiştim, tamam demişti. Ama kendisi fikir değiştirdi. Bana çamur içinde çalışamam vs dedi. Bende sinirlenince karı kız içinde çalışmak daha güzel tabi falan dedim sinirle. Ben bu olay karşısında ne yapmalıyım, moralim bozuk ben bu adamla yakında nişanlanıcam ama öyle bir işte olmasını istemiyorum. Bayanlara hitap eden işlerde, herkesle samimi olmasını doğru bulmuyorum. Aynı şeyleri o da benim için istiyor ayrıca. Ne yapmalıyım ben?

Şimdi işi ne olursa olsun ne yapacaksa yapar zaten. Bence iş konusunda baskı yapmaktan ziyade o samimi konuşmaları falan değiştirmesini isteyin. Her alanda bayanlar olabilir çünkü kaçırmak çözüm değil ki...Samimi konuşma derken ne kadar samimi ? Anlamadım bu da önemli çünkü

Benim hoşlanmadığım,doğru bulmadığım bir samimiyet.Aslında kaçırmak değil,sadece hergün 100lerce bayanla muhatap olmasını istemiyorum.

Yanlış anlama ama benim fikrim bu işime müdahale edilmesini istemem kendim ettirmedim hiç, etmemde. Tabiki eşimi rahatsız eden biri olursa o iş yerini değiştirmesini talep edebilirim. Ama nasılolsa seninki şuan başka bir iş bulucak aynı iş yerine geri dönmüycek. bence baskı yapma ters teper.sen bilirsin tabi

Sıkıntı sözlünüzün işinde değil sizin özgüvensixliğinizde sanki.
Açıkçası ben ne böyle saçma bir bahane yüzünden iş değiştiririm ne de buna müdahale ettiririm.
İnsanların hayatlarını bu kadar kontrol etmeye uğraşmayın değil sözlünüz eşiniz olsa dahi.

Valla keşke şu biscolata erkeklerinin çalıştığı fabrikalar gibi bi fabrika olsa da orda calissa sevgiliniz.. ful erkek.. kafaniz rahat ederdi ama öyle bi is bulmasi imkansiz her alanda olabilir bayanlar. Sizin bu yaptiginiz benim icin, karisinin calismasini istemeyen "kadinlar evde oturur" diyen adamla ayni çünkü ikisi de ayni kapiya cikiyor.
Sizin sevgiliniz üslubunu degistirmeli.

Iyi de güvenlik görevlisi de zor iş

Ayrıca vardiya vs olur

Düzenli sabah gidip akşam geldiği üstüne müdür olduğu işi siz istediniz diye bıraktı enteresan

Ben sözlümüzün yerinde olsam bırakmam işimi

Kızlarla ya da iş arkadaşları ile samimiyet onun sorunu işinin değil ki sınırı o çizecek

Dün bir konu vardı bekar kızlar eşime asılıyor diye oysa eşi mavi boncuk dağıtmasa bunlar olmaz

Eşiniz 100 kadınla konuşsa ne olacak o kadar erkek kadın doğumcu var adamlar nerelere bakıyor genel cerrahlar memeleri elliyor vs

Önce kendinize sonra karşımızdakine güvenin sizin çocuğunuzu bile böyle yönetmeye hakkınız yok

Adam gün boyu işte işini de kendi seçerr

Aslında kaçırmak değil,sadece hergün 100lerce bayanla muhatap olmasını istemiyorum.

Herkesin sevgilisi, nisanlisi, esi boyle dusunse...

Magazalarda, hastanelerde, okullarda adam kalmaz.

Erkek mesafesini koyarsa musteri Angelina Jolie, Adriana Lima olsa ne yazar.

O mesafeyi koruyamazsa guvenlik gorevlisi oldugu yerde de Bodyguard filmi ceker kadinlarla.

Guveninizi kazanmasi icin sizin mudahale ve fikirlerinize ihtiyaci olan adamlar yanlis secimdir.

Eger onceki isinde sizi rahatsiz eden olaylari abartmiyorsaniz, durum sahiden buysa isiniz zor.

Bu devirde adami kafese koysaniz aldatacagi varsa cepten hatun indirir yine eder flortunu.

pardonda adamın işi siz ne karışıyorsunuz ki sadece bayanlarla arasına mesafe koymasını isteyin olsun bitsin. mutlu olduğu işi yapsın adam

eee yok artık valla bence çok falza oluyorsunuz müdür oldugu işten çıkıpta güvenlik görevlisi olan adamın aklına şaşıyım yani bir adama bu kadar karışılmaz

çok guvensiz kötü bir ilişkiniz var bence sorununuz iş - iş bulma değil ilişkinizi güzel bir ilişki yapmaya çalışmak olsun

Yok artık yaa. Adama müdürlüğü bıraktırmışsınız o da kabul etmiş hayret bir ilişki.
Onun burda konu acması lazım mağdur olan o.

Sözlünüz erkek arkadaşlarıyla mı çiçek seçecekti? Kadın akrabalarıyla mı? Annesiyle alsa anneci olurdu, kız kardeşiyle alsa görümceniz çiçeğinize müdahale ediyor olurdu. Yoksa hiç çiçek almasaydı mı? Ki bahse girerim hiç almasa ona da trip yapardınız. Kolay gelsin.

Birbirinizden bunları istemeniz karşılıklıysa zaten diyecek bir şey kalmıyor evlendikten sonra sizi umursamayacak bir canavar yaratıyorsunuz kendi elinizle. Umarım en kısa zamanda pazara bile elin herifleriyle bir arada ne işin var deyip yollamaz evleneceğiniz adam da, aklınız başınıza gelir ikinizin de.

O bir erkek. İlk önce bunun farkına varın. Siz istemiyorsunuz diye işini bırakmış. Başka iş içine sinmemiş. Şimdi kafasına uygun iş bakıyor siz ise onun rahatından önce kendi rahatınızı düşünüyosunuz. Ayrıca o karı kız ile ilgili söz de çok yersiz olmuş. Yarın öbür gün yüzünüze vurur mu vurur .Ayrıca işten önce bence sözlünüze çok fazla samimi olmaması gerektiğini söyleyin . Karakter meselesiyle alakalı bu işle değil . Hem Orda konuşmasa dışarda konuşur. Her taraf kız dolu .

Hatalisiniz.
Bu isler denge isi ozguven isi hem ne demek cinsiyet ayrimi? Biraz kendinize ozguveniniz olsun yahu, sizin mantiginizla yapmak istese simdi hemen hemen herkes akilli telefon kullaniyor birsuru program ile bir suru kizla konusabilir ona nasil care bulacaksiniz?

Fanusa kapatın bence sözlünüzü. Arada bir yemek verin. Arada wc izni.

Fanusu açıp kaparken içeri dişi sinek kaçmamasına da çok dikkat edin. Mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…