Sözlüme iş konusunda nasıl yol izlemeliyim?Sizce baskı mı yapıyorum?

Sinir oldum su kari kizla calismasini istemiyorum muhabbetine. Isiniz dusunce jibekologa gidiyorsunuz ama onlarin hanimlari ne yapsin? Ne sacma bi mantik gozlerine mil cekin o halde olaki sokakta falanda bakar birilerine. Yada koyun bi kafese dursun orda.

Burdaki hanimlarin dediklerinin coguna katiliyorum.
Ama sanirim sözlün ve sen ayni fikirde oldugunuz icin anlasmissiniz bu konuda.
Geriye sadece nerde calisacagi kaliyor..
Bence o magazada calismasina izin ver sen yinede. Sonucta sözlün senin icin is degistirmis bile..
Ilerde senin calismak istedigin biryer olur ozaman oda karisamaz.

Burdaki hanimlarin dediklerinin coguna katiliyorum.
Ama sanirim sözlün ve sen ayni fikirde oldugunuz icin anlasmissiniz bu konuda.
Geriye sadece nerde calisacagi kaliyor..
Bence o magazada calismasina izin ver sen yinede. Sonucta sözlün senin icin is degistirmis bile..
Ilerde senin calismak istedigin biryer olur ozaman oda karisamaz.
En yapıcı ve en kibar yorum seninkiydi teşekkür ederim.Kimse durduk yere böyle düşünmez ve davranmaz.Geçmişteki kötü tecrübelerim bunu konudaki fikirlerimi bu hale getirdi.Fakat ben onu o işten zorla çıkartmadım.Kendisininde sıkıntıları vardı.Bende memnun değildim.İş saatleri,izin günleri ki o izin günlerinde biz beraberken bile en az 2 3 kere telefon çalıyordu.Ayda 1- 2 görüşen insanlar için zor ve sinir bozucu bu durum.Erkeğin elinde samimiyet diyenler olmuş.Evet doğru fakat,gelen insanlarla ilgilenmek,gülmek,anlatmak,zaman geçirmek onun görevi.Bu bir tercih meselesidir.Ben eşimin her gün bu şartlarda olmasını istemiyorum.Hiç bayan olmaması değil mesele,bunun bir seviyesi var.Ki o da bu konuda bana karşı öyle,dediğin gibi ondan bu konuda pek sorun olmadı.Teşekkürler tekrar.

Sinir oldum su kari kizla calismasini istemiyorum muhabbetine. Isiniz dusunce jibekologa gidiyorsunuz ama onlarin hanimlari ne yapsin? Ne sacma bi mantik gozlerine mil cekin o halde olaki sokakta falanda bakar birilerine. Yada koyun bi kafese dursun orda.
Sinir olmayın.Bu bir tercih meselesi.Ben kadın doğuma giderken daha çok bayan doktor tercih ediyorum.Ve sorun bayan olması değil her gün böyle bir işte olması.Her tipten insan gelmesi.O bana karşı öyleyse benim içinde öyle.

pardonda adamın işi siz ne karışıyorsunuz ki sadece bayanlarla arasına mesafe koymasını isteyin olsun bitsin. mutlu olduğu işi yapsın adam
Karışma hakkına sahibim,kendisinin bu konuda şikayeti yok.Kendisi müdür olmasına rağmen satış elemanı gibi çalışıyordu.Bu işin kuralı da müşteriyle ilgilenmek,güler yüzle karşılamak,zaman geçirmektir.Her türlü insanın olduğu bir çevrede olmasını istemedim.Hepsi bu.

Kadin dogumcu olsaydi isini birakip guvenlik olmasin mi isteyecektiniz?:KK14:

Sozlusu kiskaniyo diye guvenlik olan adamin aklina sastim :KK14::KK14::KK54:
Bakın soruda sadece o noktaya değindim ama tek sorun o değildi.İş saatleri,izin günleri,maaşı vs.Kendisi de memnun değildi,benim fikrimide bildiği için bu işe girdi.
Kişinin aklına şaşmak değil Fedakarlık yaptığını görün.

Hatalisiniz.
Bu isler denge isi ozguven isi hem ne demek cinsiyet ayrimi? Biraz kendinize ozguveniniz olsun yahu, sizin mantiginizla yapmak istese simdi hemen hemen herkes akilli telefon kullaniyor birsuru program ile bir suru kizla konusabilir ona nasil care bulacaksiniz?
Haklısınız.Ama dediğim gibi hiç bayan olmaması değil,iş hedef kitlesi ve çalışma şartları sebebiyle böyle oldu

O bir erkek. İlk önce bunun farkına varın. Siz istemiyorsunuz diye işini bırakmış. Başka iş içine sinmemiş. Şimdi kafasına uygun iş bakıyor siz ise onun rahatından önce kendi rahatınızı düşünüyosunuz. Ayrıca o karı kız ile ilgili söz de çok yersiz olmuş. Yarın öbür gün yüzünüze vurur mu vurur .Ayrıca işten önce bence sözlünüze çok fazla samimi olmaması gerektiğini söyleyin . Karakter meselesiyle alakalı bu işle değil . Hem Orda konuşmasa dışarda konuşur. Her taraf kız dolu .
Satış elemanı olan biri her gelen müşteriye yakın,samimi,güleryüzlü olmak zorunda.Hedef kitlesi bayan.Bunun bir sınırı olması gerektiğinden yanayım ben.

Sözlünüz erkek arkadaşlarıyla mı çiçek seçecekti? Kadın akrabalarıyla mı? Annesiyle alsa anneci olurdu, kız kardeşiyle alsa görümceniz çiçeğinize müdahale ediyor olurdu. Yoksa hiç çiçek almasaydı mı? Ki bahse girerim hiç almasa ona da trip yapardınız. Kolay gelsin.

Birbirinizden bunları istemeniz karşılıklıysa zaten diyecek bir şey kalmıyor evlendikten sonra sizi umursamayacak bir canavar yaratıyorsunuz kendi elinizle. Umarım en kısa zamanda pazara bile elin herifleriyle bir arada ne işin var deyip yollamaz evleneceğiniz adam da, aklınız başınıza gelir ikinizin de.
Ben size katılmıyorum.Kayınvalide karşı bir önyargım yok.Annesiyle aldığı çiçek için o yorumu yapmam ben.Görümcem de yok.Olsaydı da böyle demezdim.Benim için öyle çiçek almasındansa almaması daha iyi.Umursayacak canavar değil,o fedakar bir eş olacak.Burdan onu çıkarmanız lazım.

Ben size katılmıyorum.Kayınvalide karşı bir önyargım yok.Annesiyle aldığı çiçek için o yorumu yapmam ben.Görümcem de yok.Olsaydı da böyle demezdim.Benim için öyle çiçek almasındansa almaması daha iyi.Umursayacak canavar değil,o fedakar bir eş olacak.Burdan onu çıkarmanız lazım.

Hiç de çıkarmam lazım değil .. Güvenlikçi olarak devam etmemiş, eski işim gibi bir iş bulucam demiş. Sözünden kendi deyiminizle dönmüş işte. Fedakarlık tanımında bunlar yok bana göre, siz tabi ki öyle olduğunu sanabilirsiniz.

İki seçenek var. Ya düşüncelerinizde sorun var ki dediğinizi yapmıyor, ya da söyledikleriniz umrunda değil. İkinci olumsuz şeyi kabul edeceğime, ilkine göre yorum yaptım ben de. Hangisi uygunsa onu kabul edin. Benim için sorun yok nasıl olsa benim sözlüm değil.

Satış elemanı olan biri her gelen müşteriye yakın,samimi,güleryüzlü olmak zorunda.Hedef kitlesi bayan.Bunun bir sınırı olması gerektiğinden yanayım ben.
Yine benim dediğime geliyor. İş konuşması bir yere kadar olur. Yani yine iş kendisinde bitiyor.

Bence dusunceniz inanilmaz saçma. Ben ki yuzyilin kiskanclik abidesiyim ben ki oyuncak konusuna bile kendime pay cikarmis insanım -son konumda gorebilirsin- ben bile yapmam senin bu yaptigini. Sozlunun seni dinleyip işten cikmasida beni ayrıca sasirtti. Neden mi? Çünkü sozlun Nerede calisirsa çalışsın eğer bişey yapmak istiyosa HER TÜRLÜ yapar. Bunun ortamla hiiic bir alakası yok. Tamamen karakter meselesi. Öyle ki adam gece vardiyali fabrikada çalışan ortamda hiccc kadın olmayan bi yerde çalışır, ama girer gece facebook'lara bilmemnelere birilerini bulur ve sanmaki bu zor bişey, onunla sabahlara kadar konuşur mesajlasir bir de üstüne ruhun duymaz. Bence sen sevgiline is seçmek yerine, is ortaminda bayan is arkadaslarina nasıl davranmasini istediğini oturt karşına anlat. Yani hadi sen bunun erkeğin karakteriyle ilgili olduğunu dusunemedin, erkek arkadasin hangi zihniyetle kabul etti? Valla kusura bakma ama Sen istediğin için eğer o işten ciktiysa sen boşuna bu adama Haksızlık etme kardesim. BIrak çalışsın istediği yerde. Inan mekanin hiç bir önemi yok. Önemli olan sevgililerinizin tavirlaridir.

yani şu zamanda iş bulmak zor, sevdiğin istediğin işi bulmak daha da zOr. Siz adamı istemediği bi işe sürüklüyorsunuz resmen. Bırakın kafasının rahat ettiği bir işte çalışsın.

Şaka gibisiniz, ben olsam yemin ederim çekemem kahrınızı. Size ne yaptığı yapacağı işten. iyi katlanıyor size. Ne var ki söz çiçeğinizi bir bayan arkadaşı ile seçtiyse, bayan olarak fikrinizi almış. Benim iş arkadaşımda benimle tek taş yüzüğü seçti evlenme teklifi edceği mekanı seçti. Kız hiç sorun etmedi hatta bana teşekkür etti. Sizin kendinize özgüveniniz yok, sözlünüze hiç güveniniz yok. Adamı müdürlükten güvenlik görevlisine yollamışsınız ne kadar bencilsiniz. Alnına dövme yaptırın bence. Bir gezegen bulun kendinize içinde dişi canlıların olmadığı. 8canlı diyorum bakın her türlüsü) Oraya gidin bence.

Son düzenleme:
Bence erkeklerin icinde de calistirmayin bu devirde neler duyuyoruz :KK14:

Bence maddi durumu elveriyorsa erkekler calismamali evde oturmali, cunku disari ciktiklarinda b.klarina disi sineklerin konma ihtimali var. Kadinlar calissin kocalar evde perdeyi acmadan otursun. Interneti kapattirmayi unutmayin, tv ve telefonu da yasaklayin, ahlaksiz programlar izletmeyin. Iste mutlu evliligin sirri :KK68:

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım,yeni üye oldum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.2.5 yıllık bir ilişkim var. Sözlüyüz birkaç ay sonra nişanımız olacak fakat sözlümle iş konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Tanıştığımızda bir mobilya mağazasında çalışıyordu, sonra orada müdür oldu. Sonrasında yaşanılan birkaç olaydan sonra (bayan iş arkadaşıyla bana göre samimi bir konuşma yapması-sonra söz çiçeğimi yine oradaki başka bir bayanla seçmesi-ve bunun dışında birkaç olay) ben o işi karşı olumsuz durdum. Aynı zamanda saatleri uzun, izin az ve sık sık arıyorlardı iş arkadaşları rahatsız oldum. Ben istediğim için iş değiştirdi. Güvenlik görevlisi oldu, işi rahat, evine yakın, maaşı iyi sadece uyku sorunu var. Bugün bana iş değiştireceğini söyledi. Tekrar eski işi gibi bir iş bulacağını söyledi. Bende karşı çıktım. Neden karşı çıkıyorsun? Diğeri gibi cadde mağazası değil daha az çalışıcam vs. dedi. Ama ben o zamanlarda o işe sıcak bakmadığımı istemediğimi söyledim. Bir daha böyle işe girmeni istemiyorum demiştim, tamam demişti. Ama kendisi fikir değiştirdi. Bana çamur içinde çalışamam vs dedi. Bende sinirlenince karı kız içinde çalışmak daha güzel tabi falan dedim sinirle. Ben bu olay karşısında ne yapmalıyım, moralim bozuk ben bu adamla yakında nişanlanıcam ama öyle bir işte olmasını istemiyorum. Bayanlara hitap eden işlerde, herkesle samimi olmasını doğru bulmuyorum. Aynı şeyleri o da benim için istiyor ayrıca. Ne yapmalıyım ben?
Ergenliği atlatmadan nişanlanmayın derim ben Yapmayın Allahaşkına karı-kız içinde çalışmak ne demek ya,kafa yapınızı değiştirin,nasıl bir güvensizlik bu güvensizlikle evlenip mutlu olabilecek misiniz

Bence erkeklerin icinde de calistirmayin bu devirde neler duyuyoruz :KK14:

Bence maddi durumu elveriyorsa erkekler calismamali evde oturmali, cunku disari ciktiklarinda b.klarina disi sineklerin konma ihtimali var. Kadinlar calissin kocalar evde perdeyi acmadan otursun. Interneti kapattirmayi unutmayin, tv ve telefonu da yasaklayin, ahlaksiz programlar izletmeyin. Iste mutlu evliligin sirri :KK68:
Ağzına saglık

Ben zaten karsiyim erkeklerin calismasina, ortam kotu kadin dolu, her an basina bisey gelecek diye, o masum saf bedenleri bir kadin tarafindan kirletilecek, gozune goz değecek diken ustunde yasanmaz :KK14:
Adamlara bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapıp,gördüğü her kadın üstüne atlayacak gibi egolarını şişiriyorlar,onlarda bi süre sonra kendini kazanova zannediyor,kendine güvenmiyor ki,sevgilisine kocasına güvensin

X