Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

Ahh kendimi gördüm yazdıkların da ben de istenmeyen gelindim benim nişanım da sorunlu başladı öyle de devam etti..
Düzelmiyor canım yakma başını ben 7 yıllık ilişkimi bitirdim..
Mantığını kullan doğru olanı yaparsın umarım..

Yazdıklarını bir dönüp dışarıdan bir gözle okusana olacak gibi değil mutlu olman mümkün değil saygı ve değer görmediğin bir yerde bir dk bile durma derim.

Bütün yorumları okudum herkes hemen hemen aynı fikirde fakat konu sahibinin bir yorumunda bile ayrılıktan söz ettiğini görmedim siz ayrılmayı düşünmüyor musunuz ?

Ailenim kacinci cocugu olursaniz olun gelin gelindir.yapilmasi gereken bircok seyeyanciziyorlar.hayatinizi mahvetmeyin.ne demek dugun olmayacak altin olmayacak.siz yazdiklarinizi dogru ve kabul edilebilir goruyor musunuz

Insanin en mutlu gununde yuzunu gulduemeyenden uzenden hayir gelmez.söz gununuzde mutlu olmaliydiniz ama degildiniz.en mutlu olacaginiz zaman mucadele gerginlikle gecmis.bir disaridan bakin halinize...yazik yakmayin kendinizi

Oha ya . Kv adayım bana onu yapamayız bunu yapamayız istersen kendi dengin birini bul ordan evlen diyecek? Ve sözlün bu konuda tepkisiz kalacak. Sozlune de sözlü demeye bin şahit lazım tabi yok altın takmayın yok ailene kötü davranucam bilmem ne? Nasil muhabbetler bunlar Ya allah aşkına muhedismissin ne güzel mesleğin var elinde basiretin falan mi bağlandı? Ailen karşı çıkmıyor mu evlenmenize bu olanlara rağmen?

Böyle adama verdiğim 4 seneye değil verecegim senelere acırım. Gerekirse 104 sene beklemiş ol gerçek yüzlerini göstermişler işte bu yanına kar kalsın. Akıllı ol lütfen ya. Bas tekmeyi gitsin Sinirden elim ayağım titredi

Bu işin başı hayırla başlamamış açık ve bariz kv seni sevmemiş istemiyorda sanırım sözlünde seni sevmiyor sevse çok daha farklı davranırdı saba ve ailene yol yakınken iyice düşün bu ilişkide artı eksi hangisi daha çok ağır geliyorsa ona göre kararını ver ileride keşke dememek için hakkınızda hayırlısı neyse o olsun amin

Keşke seni istemeye aciz birine illede al beni al diye baskı yapmasaydınız. O koca adamı kimse doldurmuyo. Seni yeterince sevmediğinden annesini dinliyo. Biraz gururlu ol ve şu erkek müsveddesini hayatından çıkar. Boşuna ah vah etme. Üzülmenden sen sorumlusun

Ne sözlünle ne de kıymetli anasıyla ilgili konu açmaya bile değmez. Boşuna zaman harcadığına yazık. Değil sözlenmek selam bile vermem böylelerine. Şaşırdım doğrusu bunca rezalete rağmen anında bitirmemene

Sizi söylediği gibi sevseydi annesinin karşısında durur size o lafları ettirtmezdi. Zaten sevse ne değişecek adam bal gibi ana kuzusu... çok canınız yanar ilerde kaçarak uzaklaşin derim... Biri bana ailene kotu davranacagim deseydi bu konuyu açacak kadar bile beklemezdim.

Sansliymissin ki önceden göstermisler yuzunu.
Insan kaybetme korkusuyla alttan alir en azindan.Simdiden böyle yapan insanlari ilerde dusunemiyorum.
Ailenin agzina bu kafar bakan insandan koca olmaz bu kadar kesin konusabiliyorum.
Annesinin lafini geri ceviremeyip hem kendi hem karsisindaki insanin hayatini,mutluluğunu yok eden düsük Q'lu insanlar annesinin dizinin dibinden ayrilmasin!!

Son düzenleme:
Tek cevap bu ve kaççççççç ondan kaççççç ne olur kuzum kaçççççç benimki benden daha çokkkk hevesli hadi sizinkilere gidelim diye lütfen kaçççç lütfennnn yalvarıyorum artık kuzum yaaaa kızım olsan varya senin gölgene hasret bırakırdım o densiz adamı arkana bakmadan kaçççççç hemen şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…