• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

Elinde çiçekler ile kapıma gelen bir adamdı bu. Sevdiğini söyleyen beni mutlu etmek isteyen. Olanları kabul etmem zor geldi biliyorum. Yaşadıkların yenilir yutulur değil. Seviyorum diye kendimi ezdirdim.
Bunun devamıda gelir. Bugün onu yapar yarın beş beter yaramamazsın erkek milletine bi tarafları zora girince senden kötüsü olmaz ! Çiçekleri onun olsun varsın sana çiçek getirmesin ama seni incitmeyen biri olsun anladın mı hayat çiçekle geçmez yapsın çiçek getirsin aldatsın çiçek getirsin dövsün çiçek getirsin evden kovsun çiçek getirsin sonuç olarak ne oldu bana çiçek getirdi ilk yorumu ben yapmıştım ardına bakma diye yine diyorum ardına bakma bende 26 yaşındayım boşver diyorum sana kardeş tavsiyesi canım boşver 10 gün çekersin en fazla boşver evleneme evde kal gerekirse bunlar gibi gereksiz insanlar için kendinden fedakarlık edeceğine vur patladın çal oynasın hayat yaşa

İlk zamanlar 5 ayda 3 ayda bir . Son sene her hafta görüştük. Yazdan beri ayda 1 bile belki yok.
böyle böyle birini tanımanız imkansız zaten. kendinizi bile bil ateşe atmışsınız. ilerde boşanmak mı iyi şimdi sözden caymak mı? iyi düşünün.

Sağolun yorumlarınız için arkadaşlar çok üzülüyorum ve kavga esnasında onu sinirlendirdiğim için bana küfür etmeye ve bını benim yüzümden yaptığını söyleyemeye başladı.
İlerde sana vurur ve yine senin yüzünden yaptıgını söyler
Ya ben anlamıyorum en gğzel zamanlardır söz ve nışan dönemi
O dönemde insan nasıl bunları yasar
Sözlünüz ya hasta yada sizi sewmiyor

Sözlenmişim yeni heves , daha ilk haftadan yüzük parmağını rahatsız etmeye başladı adamın , alışamamış ben de takacaksın ölene kadar deyince ne şekilciliğim kaldı ne gösterişçiliğim.
Gerçekten Gençliğini Ömrünü heba edecekmisin affedersin bu karaktersiz ile ?

Gerçekten Gençliğini Ömrünü heba edecekmisin affedersin bu karaktersiz ile ?
Etmeyeceğim, hepiniz zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Görünen köy kılavuz istemez, ben hep seviyorum farkına varır, çabalar dedim ama herşeyiyle evliliğe ters, ne yuva olur ne koca.

Sorun ailelerde olsa sadece arayı bulmak için uğraşın şunu bunu yapın deriz de sorun direkt adamda yani karakterini de değiştiremezsin ki. Bence çok başın ağrır bitir bu ilişkiyi.

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. dışarıdan fikre ihtiyacım var
ne diye hala berabersiniz ki. zorla yaptıracaksınız neredeyse karşı tarafa. ayrılın yol yakınken. yoksa yazık olur size.

Daha şimdiden benim aileme sene de kaç gez gideceğinin pazarlığını yapıyor. Biz 4 kişilik bir aileyiz mesela , doğumgünleri için bir araya gelir , kek pasta pjamalar ile kutlarız. Kendisi annesinin Doğumgününe gitmediği için benim aileme de gelemez annesini ezemezmiş.savaşa mı gideceksin yalnız gidersin diyor. Size yalan gelir nelerden benimle tartışıyor.
Ee o zaman siz daha neyi düşünüyorsunuz yavrum evladım?
Karar verme mekanizmanız dumura mı uğradı?
Kayınvalde adayım bana 'biz düğün yapamayız acelen varsa memleketinden birini bul da evlen' diyecek ben daha onların yüzüne bakacağım...
Kadının sözündeki alt mesaj ne kadar ahlaksızca farkında mısınız?
Başka hiç bir konuşma-olay olmasa bile şu tek cümle ayrılma sebebi.
Sözde topuklu ayakkabı giydiniz diye sorun çıkaran erkek de ruh hastasıdır ayrıca, kesin,net.

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. dışarıdan fikre ihtiyacım var
Erkek arkadaşınız da dahil istemiyorlar bence siz de derhal son verin zamanınıza yazık erkek mi yok dünyada bulunmaz günü kumaşı zannediyorlar kendilerini...

Back
X