• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. Biz sürekli kavga ediyoruz. Lütfen dışarıdan fikre ihtiyacım var
Hemen ayrıl güzelim. Lütfen kendini ve aileni yakma.

Sağolun yorumlarınız için arkadaşlar çok üzülüyorum ve kavga esnasında onu sinirlendirdiğim için bana küfür etmeye ve bını benim yüzümden yaptığını söyleyemeye başladı.
Ileride dövdügü zamanda senin yüzünden der... Aman kardesim kosaaa kosaaa kac

yazik degil mi size?bu kadar mi gözünüz kör oluyor?Ben en cok ailenize üzülüyorum.Diger arkadaslar da yazmislar uzak durun.

Bak Allah aşkına ayrıl bu çocuktan. Senin aynını yaşayan bir tanıdığım var şuan bin pişman. Bu haksızlığı kendine yapma sakin yapma. 4 senem çöp mu olacak diye düşünme ilerde evlendiğin zaman daha kötüsü olacak yol yakınken vazgeç. Yorumumu ciddiye al lütfen okurken arkadaşımla yaşadıklarımız gözümüzün önünden geçti oda yanımda yazdıklarımın hepsini onaylıyor. Böyle insanlarla evlenmeyin daha kendi kendine karar alabilecek, düğün yapabilecek yaşta değil. Erkek dediğin ailesinden izin almayacak, ben evlilik için hazırım düğünümü yapacak param var vs diyerek kimseden bir beklentisi olmadan yapacak. He yine ailesi gönlünden kopana yardim eder ama böyle anasının babasının didisinin dolduruşuna gelip sana laf söyleyen erkekten Adam olmaz. Yol yakınken dön ardına bakma sakin bu hatayı yapma sakin

Bende espiri zannettim ama başka konuda açılmış bırakın evlensin arkadaş burda çok ekşınlı konular görürüz çokkk:KK14:
Arkadaşlar şuan zaten birlikte bile değiliz, size başımdan geçenleri yazdım. Ölüp bitme durumum yok. Göremediğim birşey vardır siz söylersiniz diye yazdım. Linç edilmeme anlam veremedim. Anlayan ve destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar şuan zaten birlikte bile değiliz, size başımdan geçenleri yazdım. Ölüp bitme durumum yok. Göremediğim birşey vardır siz söylersiniz diye yazdım. Linç edilmeme anlam veremedim. Anlayan ve destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Beni yanlış anlıyorsun ama sözlünü bize soruyorsun yaşın kaç merak ettim. Vallaaa

Aşşşkkk geçer vallahi geçer saygı kalır evet çok zooooorrr ama geçiyor vallahi sana saygı duyan adam olsunn sonrası zaten gelir
Benimle yapmak istediği anlaşma: nişan yaparım ama ben bunun karşılığında tek başıma bir yere tatile giderim. Bana yaptığı bir lütuf gibi gösteriyor ve karşılığı nda birşey yapacakmış. Adam bariz beni sevmiyor.

Aşşşkkk geçer vallahi geçer saygı kalır evet çok zooooorrr ama geçiyor vallahi sana saygı duyan adam olsunn sonrası zaten gelir
Sözlenmişim yeni heves , daha ilk haftadan yüzük parmağını rahatsız etmeye başladı adamın , alışamamış ben de takacaksın ölene kadar deyince ne şekilciliğim kaldı ne gösterişçiliğim.

Herşeyi geçtim kim oluyor da annene laf ediyor. Şimdi bilmiş diyen yarın ağzına geleni der aklın varsa evlenme evlenirsen de bin pişman olmaya hazır ol

Benimle yapmak istediği anlaşma: nişan yaparım ama ben bunun karşılığında tek başıma bir yere tatile giderim. Bana yaptığı bir lütuf gibi gösteriyor ve karşılığı nda birşey yapacakmış. Adam bariz beni sevmiyor.
Sadece sevmemek değil bu sizden nefret ediyor.
Ayrılmanız için böyle davranıyor.
Ona sakız gibi yapıştığınızı düşündüğü için sizinle dalga geçiyor.

Lütfen ayrıldığınızın müjdesini verin kk da.

Sadece sevmemek değil bu sizden nefret ediyor.
Ayrılmanız için böyle davranıyor.
Ona sakız gibi yapıştığınızı düşündüğü için sizinle dalga geçiyor.

Lütfen ayrıldığınızın müjdesini verin kk da.
2 kere ayrıldım. Her seferinde sensiz yapamam , seni üzmeyeceğim deyip deyip aynı şeyleri yapıyor. Kapıma dayandı, yalvardı. Bir öyle bir böyle davranıyor. Ben onun istemediği, mantıksız şeyler istediğim için beni üzüyormuş.

Elinde çiçekler ile kapıma gelen bir adamdı bu. Sevdiğini söyleyen beni mutlu etmek isteyen. Olanları kabul etmem zor geldi biliyorum. Yaşadıkların yenilir yutulur değil. Seviyorum diye kendimi ezdirdim.

Elinde çiçekler ile kapıma gelen bir adamdı bu. Sevdiğini söyleyen beni mutlu etmek isteyen. Olanları kabul etmem zor geldi biliyorum. Yaşadıkların yenilir yutulur değil. Seviyorum diye kendimi ezdirdim.
Peki şimdi hayatının en güzel kararını ver.26 yaş nedir yaaa tertemiz bir sayfa aç kendine

Kendi yazdigin yaziyi sanki baskasi yazmis gibi bir okursan kendine ne yaptigini gormen zor olmaz.bu is illaki bi yerde kopar anne gercekten etkili bi faktör bu konularda annesi seni istemiyor belli isteseydi bu sekilde sorun cikarmaz sorunlari halletmeye calisirdi.sozluyken ayrilamak zor gelebilir sana belki ama evlenince eminim daha zor gelir senin hayatin bu kendi ellerinle kendini bu atesin icine atma.

Back
X