Sözlüm geri döner mi

Noooluyoruz dedim bi an

çok da evlenilecek kız değilmişsin demek ki (!) , o ne demekse 6 küsür senedir sakız olmuş zaten.Çok 70'lerde yaşıyor havanız var adamın gözü açılmıştır gidince.

Adamın hayalinde evlenilecek kadın yoksa demek ki

En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Neler neler var şimdi, WhatsApp 'a mı kalmış?
Bende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Adam bunlarla ilgilenmiyor demek artık.
Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
Bunların tam tersini yapan kim varsa el üstü baş üstü valla.
Alakası bile yok evlilik bir bütündür sağlam olması için her açıdan uygun olmak lazım bizi mahveden mesafe oldu
Yok yavrum, adamın gözünün çayırı açıldı gittiği yerde.
Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
:))))

Ev kızlarının sonuncusu Nurhayat, hoşgeldin günümüz dünyasına. 5 sene boyunca her şey masallardaki gibi demişsiniz, tek bir sorun bile yaşamadık demişsiniz, bu Iyi bir şey değil ki. Arada tartışmak, sinirlenmek, ne bileyim olumsuzluklar da yaşamak lazım. Kimden böyle senelerce hiç kavgamiz gürültümüz olmadi diye duysam ilk engelde koptuklarina şahit oldum. Siz tozpembe bulutların üzerinden yere ayaklarınızı bir basıp gerçekleri kavrarsaniz daha mutlu olursunuz. Bu adam dönse ne yazar? Diken üstünde beni gene terk eder mi korkusuyla yaşanır mi?

Lütfen noktalama işareti kullanın.
Yurtdışı hayatı farklı, kadın erkek ilişkileri, eğlence hayatı, insanların rahat tavırları. 5 yıllık sevgililik sonrası, gözü gördükleri üzerine kamasmış olabilir. Daha gençsiniz, evli değilsiniz kendi hayatını yaşamaya karar vermiş demekki. Siz de yolunuza bakacaksınız. Siz buraya yazarken o başka kadınlarla ilişki yaşıyor büyük olasilikla. Kısmet değilmiş, sonra olacağına şimdi bitmesi daha iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…