- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
-
Noooluyoruz dedim bi angerçekten kıskançsın bir de bugün formda bize kıskanç diyordun !1!!1!
oraya gidip konu sahibinden hasretinden ve iş yükünden dolayı arayıp sormamasını nereye çekiyorsun yaaaa
sarışın renkli gözlü hatun bulmamıştır gününü gün etmiyordur tabiki ,sizin gibi fesat insanların aklına neler geliyor inanamıyorum
mesudecilik kazanacak hdldşsndlsöd
Not inşallah çarpılmam
çok da evlenilecek kız değilmişsin demek ki (!) , o ne demekse5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi çok sevdik bugüne kadar ne küfür ne ihanet yaşamadık hatta bir gün bile küs kalmadık. Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim aileler tanıştı 1 sene önce çok da güzel anlaştılar çok sevdiler birbirlerini ama tam isteme falan olucakti yurtdışından teklif geldi ve gitti bir kaç sene çalışıp donucekti öyle konuştuk ailelerde kabul etti ama benim içimde hep bı korku vardı ya gelmezse diye 1 sene boyunca hep telefon üzerinden görüştük hem ne olacak sıkıntıları hemde hiç görüşmek sorunlar çıkmaya başladı tartışmalar oldu 1 aydır soğuktu düzelmesi için çabaladım biraz kıskancım da onlardan da bunaldı galiba hepsini düzeltmek için uğraştım ama kendisi ayrıldı benden hicbiyerden silmedi engellemedi beni ve ailemi tekrar döner mi orda ki çalışma koşulları da çok ağır çok geç geliyor bunalıma da girdi biraz ben burda onu bekliyorum falan ayrılırken anlasamicaz hayallerimiz ayrı ikimiz içinde en iyisi bu dedi ben dönmek istemedim ama ayrilcaksin diye korktum söz verdim dedi ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı çok da duygusal biri aslında ama döner mi sizce
En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
evlenilesi kızlar sıralamasında üstteler demekki, kriterler nerde yayınlanıyo go girl dergisinde falan mı?Iraklı kadınlar da pek güzel ama yav
Irak times’da makale varmış diyollaevlenilesi kızlar sıralamasında üstteler demekki, kriterler nerde yayınlanıyo go girl dergisinde falan mı?
Şaka mısınız?Ya o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibi
Sevgiliniz evlenecek erkek degilmiş,denk degilsinizYa o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibi
Adamın hayalinde evlenilecek kadın yoksa demek kiKafalarımız uymuyor demesi bile bence burada ki yorumları haklı kılıyor. Adam neden öyle dedi sence? Neden hayallerimiz farklı dedi? Hani siz iyiydiniz madem neden farklıymıs? Demek ki senin düşündüğün gibi değil, o senin düşüncelerin, onunkiler başka.
Yavrum sen nerede yetistinEn ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Öyle biri değil derken, kadınlara ilgi mi duymuyor? Öyle olmayan nedir çok merak ettim doğrusu.Yok ya öyle biri değil ki yani zaten bunca zaman hep ikimizin resmi vardı sosyal medyalarinda
Sen neden gitmedin ki ?Bende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Neler neler var şimdi, WhatsApp 'a mı kalmış?En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Adam bunlarla ilgilenmiyor demek artık.Bende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Bunların tam tersini yapan kim varsa el üstü baş üstü valla.Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
Yok yavrum, adamın gözünün çayırı açıldı gittiği yerde.Alakası bile yok evlilik bir bütündür sağlam olması için her açıdan uygun olmak lazım bizi mahveden mesafe oldu
:))))Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
Çok yorarlar canım seniNe peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
Lütfen noktalama işareti kullanın.5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi çok sevdik bugüne kadar ne küfür ne ihanet yaşamadık hatta bir gün bile küs kalmadık. Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim aileler tanıştı 1 sene önce çok da güzel anlaştılar çok sevdiler birbirlerini ama tam isteme falan olucakti yurtdışından teklif geldi ve gitti bir kaç sene çalışıp donucekti öyle konuştuk ailelerde kabul etti ama benim içimde hep bı korku vardı ya gelmezse diye 1 sene boyunca hep telefon üzerinden görüştük hem ne olacak sıkıntıları hemde hiç görüşmek sorunlar çıkmaya başladı tartışmalar oldu 1 aydır soğuktu düzelmesi için çabaladım biraz kıskancım da onlardan da bunaldı galiba hepsini düzeltmek için uğraştım ama kendisi ayrıldı benden hicbiyerden silmedi engellemedi beni ve ailemi tekrar döner mi orda ki çalışma koşulları da çok ağır çok geç geliyor bunalıma da girdi biraz ben burda onu bekliyorum falan ayrılırken anlasamicaz hayallerimiz ayrı ikimiz içinde en iyisi bu dedi ben dönmek istemedim ama ayrilcaksin diye korktum söz verdim dedi ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı çok da duygusal biri aslında ama döner mi sizce
Değil, bunları yapmak zorunda değildin. Yaptıysan da, adam sırf bu yüzden seninle evlenmek zorunda degil.Çok yorarlar canım seni
Pardon konu sahibine yazacaktimDeğil, bunları yapmak zorunda değildin. Yaptıysan da, adam sırf bu yüzden seninle evlenmek zorunda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?