Sözlüm geri döner mi

Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
bu hayatta insan kendisi için bile bu cümleyi kurmaz kuramaz

adam kendine yeni bi hayat çizmiş ,yurt dışına gitmiş ,yeni yerler görmüş ,çevre edinmiş ,iş bulmuş her anlamda bambaşka bi ufka yönelmiş ,geriye bakmak istemiyor olabilir

hayatını o minvalde devam etmek isterse kimseyi suçlayamazsınız

sizin kendinize hiç mi saygınız yok ? hala ısrarla yok o yapmaz ,o deliler gibi aşık ,yok resmimiz var

birinin sizi istememe sebebini aramadan vazgeçeceğiniz noktayı bilmelisiniz bence

en azından kendiniz için , yapacağınız tek şey saygı duymak

konu başlığa ithafen döner mi diye sormuşsunuz ,bu saatten sonra koluna birini takıp döner :)

bu kızlarımızın ben birine yapışıp takılı kalma olayını hiç anlamıyorum ,anlamayacağım ,insan kendine saygı duyar be duymalı ki gülünç duruma düşmeyesin

Bu arada mesudecilik oynayacaksanız kırgın çiçekleri açıp izleyin at gözlüğüyle inanmanın sonucunu görürsünüz belki

He yaaaani

Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
çok yeşilçam izliyorsunuz sanırım, küçük hanım

Ay şöyle hayata atılmamış erkeklerin evlilik hayali ile senelerce kahrını çekiyorsunuz, adamda para ve birazda itibar bulunca ilk sizden vazgeçiyor. Arkadaşım adam bu güne kadar yapmamış çünkü parası, sağlam bir işi gücü yokmuş, ailesi tepesindeymiş, o şartlarını kabul eden , herşeyine eyvallah diyen bir sen varmışsın hayatında ama şimdi öyle değil, muhtemelen yurt dışı çalıştığı için dolarla maaş alıyor(hangi ülke olursa olsun) yani maddi durumu iyileşti., üstelik ırak gibi ülkelerde çalışılan şirketler yeme içme ve barınma gibi ihtiyaçlarıda ücretsiz karşılıyor. Yeni gelen maddi güçle tek seçenek sen değilsin artık o da artık o da artık başka ve kendince daha iyi seçeneklerin peşine düşmüş ve sana resti çekmiş işte. Burada kızlara hep söylüyorum işi gücü, kariyeri olmayan hayata tam atılmamış adamla gelecek hayali kurulmaz, gelecek planları ona bağlanmaz. Erkek varlıkta kadın yoklukta belli eder karakterini. O yüzden böyle adamlara güvenip, gelecek plan ve umutlarınızı ona bağlamayın.

Dönmesin ...

Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
Gözden ırak gönülden ırak diye bir laf var hiç duydunuz mu? Erkekler kadınlar kadar vefalı olmuyor. Tutturmuşsunuz öyle biri değil, asla yapmaz bana kıyamaz... Sosyal medya fotoğraflarımız falan, siz orada kalmışsınız hala.

Türk hattı kullanmıyor, eski telefonu bir köşede duruyordur. Kendimden biliyorum. Ailesi falan yeni telefonda da vardır. Yurtdışında da bizdeki gibi telefon hattı alana yeni telefon veriliyor. Ben Singapur hattı kullanıyorum ve burada da yerli halk WhatsApp yerine WeChat kullanıyor. Hatta ergenlerin elli tane programı var iletişim için.

Kıskançlık dırdır deyince "sakın oraya buraya gitme, o kız kim gözüm tutmadı niye aynı ortamdasın, ben burada aramanı beklerken sen başkalarıyla mı eğleniyorsun..." bunlar geldi gözümün önüne. Yaptınız mı bunu? Bana öyle geliyor ki masumca başlayan merak, soru sorma, öğrenme, paylaşma isteğiniz daha sonra baskıya sıkmaya bunaltmaya dönüşmüş.

Farzedelim döndü barıştınız, yüzde yüz emin olabilir misiniz bu kişiden artık? Hiç size dair, evlendikten sonra sizi de yanına aldırmaya yönelik lafı planı oldu mu? Hadi gitti ve dönmekten vazgeçti. Gelirim evleniriz ama seni yanıma alırım dedi mi? Bir abla olarak çok samimi yazıyorum, bitmiş gitmiş kendinizi ümitlendirmeyin. Yeni çevre, yeni insanlar, heyecan, eğlence... Şu anda belki biri olmayabilir -ki bence de var biri- ama olmayacak demek değil bu.

Çok üzüleceksiniz biliyorum ama kapatın bu sayfayı önünüze bakın. Ailesinden falan da medet ummayın, oğulları ne derse o onlar için. Annesi babası beni çok seviyor, benim ailemle çok iyi anlaşıyorlar diye birşey yok, oğullarıyla beraberseniz varsınız ayrılınca yoksunuz. Yüz yüze kolay olmayabiliyor ama uzaktan, başka ülkedeyken ayrılalım demek daha basit. Kendisine "neden nasıl yaparsın bunu, bu kadar kolay mı bir kızın hayalleriyle oynamak..." diyecek biri yok orada. Ertesi gün hayat devam ediyor onun için yeni ortamında.

Eminim ki anne babası hayırlısı olsun oğlum, demek kısmet değilmiş der geçerler köşeye. Ayrılmayı siz isteseydiniz aileniz hangi tarafta olurdu, kendi kızlarının mı yoksa sözlüsünün mü?

Cok haklısınız Şey benim ki de hollandaya gitmisti gidis o gidis konu sahibesine gore bende evlenilcek kiz olarak görüyordum kendimi asdfghhjj cidden bu erkekler kapagi yurtdisina atinca ardinda kimi birakmis umurlarinda bile olmuyor. Yani sözüm ona konu sahibi : tek kisi siz degilsiniz bende aynı durumu yasadim 4 yillikti ama yok sıkıldım dedi birakti

Yurt disinda WhatsApp dışında başka konusm platformlari kullanıyor insanlar ayrıca 2 bir instahram açmak zor olmasa gerek onu geçtim yurt dışında ki kizlarin çoğu asla Instagram profilindeki fotolarını silmez 2013 yılına in eski sevgilisi ile fotoları duruyor olur onemsemezler muhtemelen başkasını bulmuş üzüldüm adınıza aynı şehirdeki adamı göz önünde tutmak zorken degilki yurt dışındaki

Böyle durumlarda genelde başkası olduğu için başkasını bulmuş diye yorum yapmış arkadaşlar. Siz kendisini bizden iyi tanırsınız, aldatmaz diyorsanız umarım aldatılmamışsınızdır. Neden ayrıldığınız üzerine çok düşünmeyin. Artk istemiyor demek ki… Kendinize suç bulmayın, önünüze bakın.

Fedakar gelin, en deger verilmeyen gelin cesididir yalniz. Ne kadar cok isterseniz o denli degeriniz olur.

En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Belki ayrı hattı var..belki wp a gerek yok?belki farklı kanallardan yazısıyor..Belkilerden gılgamıs destanı olur emin ol..
İhtimal de vermelisin sonucen 5 yıllık sevgili sözlünüz ayrılma karari almıs..Bu ihtimal de 1 sene önce ortalıkta yoktu..
Kendi ayrılmak isteyen erkek pek dönmez dönerse de hayır gelmez.

Yok ya öyle biri değil ki yani zaten bunca zaman hep ikimizin resmi vardı sosyal medyalarinda
Burda söylenenlere inanmayacaksınız ,neden soruyorsunuz ki.Size göre zaten sorun yok ,eğer düşündüğünüz gibi olsa sizden ayrılmazdı.Apacik sizi gözden çıkarmış, illaki ilişkisi vardır diyemem ama kafasında başkasının olduğu kesin

Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
İşe kemalim yapmaz tavrından çıkarak başla bence onun gözü açılmış sen de bi aç gözünü.Herkes her şeyi yapar ayrıca adam yurt dışında bi hayat kurmaya çalışıyo orda bambaşka bi kültür bambaşka insanlar tanıyo sen de bu kadar evlenilicek kızım benn ihihihi tavırlarında kasıntı yaşıyosan bundan sıkılıp ordaki kızlardan etkilenmesi çok olası.Haklı demiyorum ama olmıyıcak şey değil bence sen de yoluna bak gelirse geliiir gelmezse hiç senin olmamıştır

Yaş 24 altı gibi geldi
Yurt dışına gitmiş daha dönmez
Dönse de ne sen eski sensin onun için ne de o eski o

Iraklı kadınlar da pek güzel ama yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…