How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sözlüm geri döner mi

Kelebekqqqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
23
33
3
32
5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi çok sevdik bugüne kadar ne küfür ne ihanet yaşamadık hatta bir gün bile küs kalmadık. Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim aileler tanıştı 1 sene önce çok da güzel anlaştılar çok sevdiler birbirlerini ama tam isteme falan olucakti yurtdışından teklif geldi ve gitti bir kaç sene çalışıp donucekti öyle konuştuk ailelerde kabul etti ama benim içimde hep bı korku vardı ya gelmezse diye 1 sene boyunca hep telefon üzerinden görüştük hem ne olacak sıkıntıları hemde hiç görüşmek sorunlar çıkmaya başladı tartışmalar oldu 1 aydır soğuktu düzelmesi için çabaladım biraz kıskancım da onlardan da bunaldı galiba hepsini düzeltmek için uğraştım ama kendisi ayrıldı benden hicbiyerden silmedi engellemedi beni ve ailemi tekrar döner mi orda ki çalışma koşulları da çok ağır çok geç geliyor bunalıma da girdi biraz ben burda onu bekliyorum falan ayrılırken anlasamicaz hayallerimiz ayrı ikimiz içinde en iyisi bu dedi ben dönmek istemedim ama ayrilcaksin diye korktum söz verdim dedi ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı çok da duygusal biri aslında ama döner mi sizce

Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim..
Demek ki sevgilin bu sekilde dusunmuyor..
Ayrica duzen ve tertip kafi geliyorsa bu zamanda ne ala :)
Bence adam yersiz kiskancliklarindan ve evlenilecek kizim edalarindan sikilmis olacak ki ayrilmis senden...
Sen kabul etmek istemesende orada birilerini bulmus olma ihtimali de var..
Ayrica bizim erkeklerimize(hepsi olmasa bile cogu) yabanci uyruklu kadin dedigin zaman akillarini yitiriyorlar..
Bence cok umitlenme canim..

Demek ki sevgilin bu sekilde dusunmuyor..
Ayrica duzen ve tertip kafi geliyorsa bu zamanda ne ala :)
Bence adam yersiz kiskancliklarindan ve evlenilecek kizim edalarindan sikilmis olacak ki ayrilmis senden...
Sen kabul etmek istemesende orada birilerini bulmus olma ihtimali de var..
Ayrica bizim erkeklerimize yabanci uyruklu kadin dedigin zaman akillarini yitiriyorlar..
Bence cok umitlenme canim..
Öyle biri değil ya bana da çok düşkün su aslında yani hep ikimizin resimleri vardı sosyal medyasında

Hayır da anlatamadım galiba ben bilmiyorum
Ablacım evlenilecek kız, bir kız olarak yüzük bile takmadan beklemek falan seksenlerde kaldı bu anlayışlar. 40 yıl sonraya alalım sizi. Bu saydıklarınız evlenmek için yeter sebep değil. Hatta sebep bile değil.

Back