- 11 Nisan 2022
- 23
- 33
- 3
- 32
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi çok sevdik bugüne kadar ne küfür ne ihanet yaşamadık hatta bir gün bile küs kalmadık. Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim aileler tanıştı 1 sene önce çok da güzel anlaştılar çok sevdiler birbirlerini ama tam isteme falan olucakti yurtdışından teklif geldi ve gitti bir kaç sene çalışıp donucekti öyle konuştuk ailelerde kabul etti ama benim içimde hep bı korku vardı ya gelmezse diye 1 sene boyunca hep telefon üzerinden görüştük hem ne olacak sıkıntıları hemde hiç görüşmek sorunlar çıkmaya başladı tartışmalar oldu 1 aydır soğuktu düzelmesi için çabaladım biraz kıskancım da onlardan da bunaldı galiba hepsini düzeltmek için uğraştım ama kendisi ayrıldı benden hicbiyerden silmedi engellemedi beni ve ailemi tekrar döner mi orda ki çalışma koşulları da çok ağır çok geç geliyor bunalıma da girdi biraz ben burda onu bekliyorum falan ayrılırken anlasamicaz hayallerimiz ayrı ikimiz içinde en iyisi bu dedi ben dönmek istemedim ama ayrilcaksin diye korktum söz verdim dedi ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı çok da duygusal biri aslında ama döner mi sizce