Şu bidelli mesellesinden başlıyayım ayda 2.700 maaş alıyor bedellide kısa dönem için aylık 3.000 TL. Yani 300 TL için 30 gün orada rezil olmaya, emir almaya değmez. İşinden ayrılacağı için bi takım kayıpları olabilir. Onlarla daha net zararda bile olabilir.
Siz çalışıp çalışmama konusunda bi şey yazmamışsınız ama paranın değeri ve borç kavramları altında pek ezilmemişsiniz gibi geldi. Yok gül almadı, yok çay içmedik. yok hediye almadı.
Ailesi konusunda bi şey diyemiyeceğim ama sizin yol değiştirmeniz garip geldi bana. Yani o sizin ANNENiz olacak ve siz kaçıyorsunuz. (Millet çok arayan kaynanadan şikayetçi)
Şu bidelli mesellesinden başlıyayım ayda 2.700 maaş alıyor bedellide kısa dönem için aylık 3.000 TL. Yani 300 TL için 30 gün orada rezil olmaya, emir almaya değmez. İşinden ayrılacağı için bi takım kayıpları olabilir. Onlarla daha net zararda bile olabilir.
Siz çalışıp çalışmama konusunda bi şey yazmamışsınız ama paranın değeri ve borç kavramları altında pek ezilmemişsiniz gibi geldi. Yok gül almadı, yok çay içmedik. yok hediye almadı.
Ailesi konusunda bi şey diyemiyeceğim ama sizin yol değiştirmeniz garip geldi bana. Yani o sizin ANNENiz olacak ve siz kaçıyorsunuz. (Millet çok arayan kaynanadan şikayetçi)
EN ÖNEMLİSİ: Siz bu adamı daha içinize sindiremişsiniz. Gerçekten sevdiğinden istediğinden emin ol.
Ben atanamadım. Bir reklam ajansında çalışyordum işimden çok memnundum grafikerlik yapıyordum ama kendisi kıskançlıkları yüzünden çalışmamı istemedi çıktım işten. Başka iş bakayım dedim şimdi de özel sektörde çalştırmam seni diyor. evde otur kpss çalış diyor. bende özel ders veriyorum şu aralar. 1 gül en fazla 10 tl değil mi? sigaraya para veriyor ona buluyor bu yüzden kızıyorum.
uzaktan geçiyordum yakından geçmiş olsam yol değiştirmezdim epeyce uzaklarındaydım. Arada koca cadde vardı epey aralıydık uzak olduğu için bi de kendileri soğuk oldukları için gitmedim