2 ay nisanliydim nisanlimi eski sevgilim aradi nisanlim açıklamama musade etmeden sanki ben hala eski sevgilimi seviyormusum gibi aradan cekileyim triplerne girdi hakaret ederek biraktı o sinirle benden aldigi çöpü bile isteei yaptigini masrafida nakit hesabima yolla dedi 5 bin tl nakit...oysa ben o masraf yapmasun diye tun hayallerimden vazgecmistim sirf yanimda olsun yeter diye kendisi doktordu maddi durumu iyi olmasina karsin hicbirsekilde maddi beklenti olmadı herseyi kendim yaptim tun sikintilarina katlandim ailesi gelenekci bir ailydi aman ara bozulmasin diye elimden gelen saygiy gösterdim sadece sevdimm o da cok sevdi güya
bana hep yatakta bile görsen aciklama iste sor derdi ben ise iftiralara kurban gittim anneme sinek küçük ama mide bulandirir diyede ornek vermis eski sevgilim posman olup ya birsey yok fln demesine rağmen ispat kanit sunavak olmama ragmen cekti gitti...kac gundur sacim dökülüyor biraz once tansiyonum yerlerdeydi igne yaptirdim ben onu hayatimin sansi olarak gordum cok deger verdim sevildim ama yasadigim şeyler artik inanin ruh sagligimi bozdu
ben onum tum esyalarini yolladim zaten ne ziynet ne de nişan bohcam vardı ufacik seylerle mutluydum ama bu kadar yasanan sey tekrar nasil guler yüzüm kime güvenirim bilmiyorum 26 yasima girdim hicbirsey beni mutlu etmez hala geldi evlenen arkadaslarim acinasi gözlerle aaa ayrilmis diyor boyle dar bir cevredeyim iste