Kendisi çok iyi aslında borcu da çok değil kapattığında bi daha borç yapmam diye kendisi söylüyo olayların buraya gelmesine kendini yalnız hissetmesi neden oluyo sanırım evlendiğimizde ona bişey olsa ben ortada kalcam diye düşünüyo şu an bu yüzden beni kendinden uzak tutmaya çalışıyo sanki ailenin yeri dolmaz evet ama özellikle babam ve ablamla bi çok sorun yaşadık babam benimle konuşmaya bile çalışmadı dayak bile yedim sevdiğim insanı hiç tanımadan yargıladılar tanısalar görseler tamam haklı olabilirler belki dicem ama o da yok.Ömür boyu sürcek bi borcu yok erkek arkadaşımın bi kaç aya ödenebilcek bi borçAnne baba bi yerde doğru sezebiliyor,lise mezunu diye istemiyor olabilirler ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşının hayatı biraz sorunlu. sen yanında olmaya çalıştığın halde o buna fırsat vermiyorsa kendi haline bırak, sonucta elinden geleni yapmış oluyorsun. herkesin bi hayatı var. bu borclara vs vs ne kadar katlanabileceksin ömür boyu cicim ayları devam etmiyor malesef. çok iyi düşün. sevgili gider yerine başka sevgili gider ama anne baban yanında olmazsa yarın öbürgün onların yeri asla durmaz.