- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
-
- Konu Sahibi qwerty654321
Evet haklısınızİlişki esnasında bu tip sözler, argo hatta küfürlü konuşmalar olabilir. İki taraf da rahatsız olmuyorsa yaparsınız, biriniz oluyorsa yapmazsınız.
Kabullenmek de uyarmak da size bağlı. Rahatsız değilseniz devam edersiniz, rahatsızsanız yapmamasını söylersiniz. 100 kişiye sorduk üç popüler cevap aldıklık bir konu değil.
Bu konularda evrensel bir standart, genelgeçer bir kural yok.
Ben artık bu tarz yorumlara cevap vermiyorum ne yazık ki insanlarımız çok değişik tuhafSiz ne bicim konusuyosunuz yeni uye yeni uye diye kız bısey merak etmıs sormustır yenisi eskisi mı var bu ısın size yalvarmıyo sonucta illa yorum yapın diye
Evet daha önce duymuştum ama hiç başıma gelmemişti yani korktuğum nokta şu bu hastalıklı bir zihniyet mi sayılırRahatsız olmadıysanız sorun yok; fantezidir, dirty talk şeysidir, şaşılası bir şey değil.
Teşekkürler yorumunuz için haklısınız :))Kuzucum sende kendine boyle seyler söyletme nısanlında esinde olsa çizgisini bilsin sana saygısı olsun bence yanlıs konu her ne olursa olsun guzel bı dille tepkini göster
erkeklik çaresi olmayan bir hastalıktır
Olur bazen öyleSözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
Arasıra sevişiyoruz dah henüz seks yapmadık evlendiğimizde yapmayı düşünüyoruz bazende o çok azınca falan telefondan sanal seks denilen şeyi yapıyoruz.
Normal hayatta o küfürü asla sevmez hatta bazen ben biseye sinirlenip Küfür edince bana kızar tavır koyar.
Ama dün gece biz telefon üzerinden birbirimizi tahrik ederken bana Birden kaltağım orospum biricik oruspum faln dedi. Sen benim neyimsin diye sorduğunda orospunum dememi istedi. Ve aşırı zevk aldı. Napmalıyım. O an biraz şok oldum ama ayak uydurdum kızmadım darılmadım devam ettim. Bilmiyorum bunu kabullenmeli miyim yoksa uyarmalı mıyım?
Verme iste ne guzel en azından milletin moralini bozmasın kimsenin senin gibi insanların dusuncesıne ihtiyacı yokturBen artık bu tarz yorumlara cevap vermiyorum ne yazık ki insanlarımız çok değişik tuhaf
Evet sırf o an sözlümü bozmamak için ses çıkarmadım ve sonra buraya gelip fikir edindiğim için ben şu an tecavüzcü sapık hırsız katil birisi oldum efsane duyar kasmışsın helalVerme iste ne guzel en azından milletin moralini bozmasın kimsenin senin gibi insanların dusuncesıne ihtiyacı yoktur
Şehveti sönmesin diye size her lafi etsin ozmn yuh ya peki sizin bu sözler karşınızda kırılmaniz önemsiz mi o çok önemli siz önemsiz misiniz gerçekten kendinize niye bunu yaparsinizYani daha önce etmediği iltifatları etti vücuduma övgüler yağdırdı beni çok çekici bulduğunu aklını başından aldığımı söyledi ben sustukça daha çok açıldı demekki içinde bastırmış duygularını. O yüzden napsam bilemedim. Kızarsam içine tekrardan kapanır şehveti söner diye endişe ettim biley diyemedim
Bu kadar gereksiz geldiyse hala neden bu konuda bende bunu merak ettim senin bir fikrin var mı hayır konuya giren dikkatini cekmezse çıkabiliyor aslındaE peki madem bir şey demiyorum herkesin kendi fikri
Diğerlerinin fikirlerini boş ver. Sen rahatsız olmuyorsan ayak uydurmaya devam et. Yatak odan mabedin ve bu sizin en özeliniz. Adamın içinde varsa seninle yaşasın.Yani daha önce etmediği iltifatları etti vücuduma övgüler yağdırdı beni çok çekici bulduğunu aklını başından aldığımı söyledi ben sustukça daha çok açıldı demekki içinde bastırmış duygularını. O yüzden napsam bilemedim. Kızarsam içine tekrardan kapanır şehveti söner diye endişe ettim biley diyemedim