Sözlüm cinsellik esnasında orospum kaltağım dedi

Evet haklısınız

Siz ne bicim konusuyosunuz yeni uye yeni uye diye kız bısey merak etmıs sormustır yenisi eskisi mı var bu ısın size yalvarmıyo sonucta illa yorum yapın diye
Ben artık bu tarz yorumlara cevap vermiyorum ne yazık ki insanlarımız çok değişik tuhaf

Olur bazen öyle

Bozmamak için karşılık vermişsin ama içine de şüphe düşmüş. Böyle şeyler karşılıklı zevk alınıyorsa kimseyi ilgilendirmez önemli olan senin hissettiğin ama içinde huzursuzluk olduysa açık açık sor. Ben seni o gün bozmadım ama sonradan huzursuz oldum de. Çünkü bilmezse bunlarin hoşuna gittiğini düşünecek ve dozunu artırmaya başlayacak. İlerde birlikte olmaya başladığınızda yatakta mazoşist ya da sadist istekleri olabilir. Cinsellik evlilikte önemli eğer ortak yolu bulamazsaniz sonra ayrılığa kadar gider

Cinsellik te bunlar fantazi amaçlı, sen bunu orada bırakacaksan kabullen yoksa uyar.Normal hayata taşımadıktan sonra normal de olabiliyor. Hani derler ya erkeğin yatakta bilmemnesi, mutfakta aşçısı... O hesap işte...

Verme iste ne guzel en azından milletin moralini bozmasın kimsenin senin gibi insanların dusuncesıne ihtiyacı yoktur
Evet sırf o an sözlümü bozmamak için ses çıkarmadım ve sonra buraya gelip fikir edindiğim için ben şu an tecavüzcü sapık hırsız katil birisi oldum efsane duyar kasmışsın helal

Hadi dedim belki gerçek olabilir ta ki “Bazende o çok azınca” dedin ve bitti.

Şehveti sönmesin diye size her lafi etsin ozmn yuh ya peki sizin bu sözler karşınızda kırılmaniz önemsiz mi o çok önemli siz önemsiz misiniz gerçekten kendinize niye bunu yaparsiniz

Bazı erkekler böyle kelimeler kullanmayı seviyor fantezi amaçlı. Sizi çok rahatsız etmiyorsa kabul edebilirsiniz. Çok rahatsız oluyorsanız böyle konuşmalar yapmak istemediğinizi söyleyin

Diğerlerinin fikirlerini boş ver. Sen rahatsız olmuyorsan ayak uydurmaya devam et. Yatak odan mabedin ve bu sizin en özeliniz. Adamın içinde varsa seninle yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…