- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
- Konu Sahibi qwerty654321
Benimkide diyor ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptığınız şeyin farkında mısınız? Sevişiyorsunuz :) seks zaten Edepsiz bir şey. Bunu yaparken Edepsiz sözlere mi takıldınız? Lütfen.. Bunlar sekse heyecan katar. O adam sizden deli gibi etkilenip depreşiyor. Size orospu demek istemiyor. Lütfen aşın bunları :) keyfinize bakın..Dediğim gibi böyle bir insan değildi küfürü asla sevmez dün gece oldu daha olayın etkisindeyim neden yargılıyorsun
Aramızda hanımefendiliğinden ödün vermeden sevişenler var Burda o.. unun kelime anlamını verenler olmuş yaaYaptığınız şeyin farkında mısınız? Sevişiyorsunuz :) seks zaten Edepsiz bir şey. Bunu yaparken Edepsiz sözlere mi takıldınız? Lütfen.. Bunlar sekse heyecan katar. O adam sizden deli gibi etkilenip depreşiyor. Size orospu demek istemiyor. Lütfen aşın bunları :) keyfinize bakın..
Bunları okudukça ben mi çok fenayım diyorum ya :) ama haklı değil miyim :))Aramızda hanımefendiliğinden ödün vermeden sevişenler var Burda o.. unun kelime anlamını verenler olmuş yaa
Yorumları okudum da millet hep yadirgamis sozlum diyor kız evlenecekler zevk alıyor olamaz mi ben 3 yıllık evliyim şahsen eşim bana kulansa zoruma gitmez çünkü o yatağı ben esinle paylaşıyorum bende biliyorum kesimde biliyor o yatağa ondan başkası girmiyor bende sizi yadirgiyorum yorumlara bakarak şahsen he sevgilim diyor dese derim niyeti ciddi değil öyle görüyor sevgilisini ama insan esi diyorsa öyle zevk aliyordurSözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
Arasıra sevişiyoruz dah henüz seks yapmadık evlendiğimizde yapmayı düşünüyoruz bazende o çok azınca falan telefondan sanal seks denilen şeyi yapıyoruz.
Normal hayatta o küfürü asla sevmez hatta bazen ben biseye sinirlenip Küfür edince bana kızar tavır koyar.
Ama dün gece biz telefon üzerinden birbirimizi tahrik ederken bana Birden kaltağım orospum biricik oruspum faln dedi. Sen benim neyimsin diye sorduğunda orospunum dememi istedi. Ve aşırı zevk aldı. Napmalıyım. O an biraz şok oldum ama ayak uydurdum kızmadım darılmadım devam ettim. Bilmiyorum bunu kabullenmeli miyim yoksa uyarmalı mıyım?
konuyu diyet ile hortlattinBence haklısın bende olsam bozulurum o nasıl laf öyle ya daha evli bile değilsiniz
Sayfalar karıştıkonuyu diyet ile hortlattin
Şşş iyi toparladnSayfalar karıştı
Valla kaptanlara rezil olacaktım hahahaŞşş iyi toparladn
Benimde eşim sevişirken bana öyle diyor. İlk başta yadırgadım. Sonra alıştım. Hatta seviştikten sonra bilerek ben senin neyinim diyorum. Ya aşkım o esnada çıkıyor şimdi utanıyorum sorma diyor.Benim kocam da der, benim de çok hoşuma gider, bir erkeğin seni yatakta ne kadar iyi bulduğunu gösteriyor bence...