- 24 Mayıs 2020
- 18
- 1
- 25
- Konu Sahibi qwerty654321
21 yasında :/kaç yaşında ki bu adam bu biraz uç fantazi gibi geldi bana kaç kişiyle birlikte oldu acaba .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 yasında :/kaç yaşında ki bu adam bu biraz uç fantazi gibi geldi bana kaç kişiyle birlikte oldu acaba .
Bana ilk dedi. Daha önce hiç cinsel tecrübeler yaşamamış. Bende öyleCinsellikte argo olmalı ancak bu denli hakaretvari durumları doğru bulmuyorum.. sözlünün ilki mi yoksa tecrübesi var mı? sanki var diye yapıyor
Dediğim gibi şok oldumFantazi si böyle diycem ama iğrenç cümleler. Ben bir kadın olarak hayatta böyle cümleler kurmasına izin vermezdim. Bir kere orosbu lafı para karşılığı birlikte olan kadınlara denir. Yani nasıl kaldırdın bu lafı. Engelleseydin direk o zaten anlardı. Ama belliki sen normal karsilamissin o laftan sonra hala devam edebildiysen evlendikten sonra hayli hayli yüzüne de söyler
Canım benim eğer rahatsız oluyorsun en azından kaltak falan demesin yani uyar sen ona desenki pezevengim belki sinirlenir insan eşi olacak sözlü kıza orospum bilmem ne diyemez dememeli yargılamıyorum senin için söylüyorum izin verme bence eşim bana sözlüyken böyle şeyler söylese zevki sefa bile olsa içerlerim acaba beni öyle mi görüyor diye evlenince belki bir derece ama daha yolun en başındasınız.Dediğim gibi böyle bir insan değildi küfürü asla sevmez dün gece oldu daha olayın etkisindeyim neden yargılıyorsun
Doğru diyorsunuzCanım benim eğer rahatsız oluyorsun en azından kaltak falan demesin yani uyar sen ona desenki pezevengim belki sinirlenir insan eşi olacak sözlü kıza orospum bilmem ne diyemez dememeli yargılamıyorum senin için söylüyorum izin verme bence eşim bana sözlüyken böyle şeyler söylese zevki sefa bile olsa içerlerim acaba beni öyle mi görüyor diye evlenince belki bir derece ama daha yolun en başındasınız.
Olabilirböyle saçma konuları açanlar hep yeni üyeler
:))Kimi sever kimi sevmez ,iğrenç falan demeye de gerek yok .ilişkilerin büyük çoğunluğu bu şekilde konuşur.fantezi meselesi .hoşuna gittiyse sorun yok gitmediyse söylersin . Buradakilerin tüüü kaka demesi de bi acayip
Teşekkürler yorumunuz içinCok uç bir durum yok aslında...cinsellikte çoğu şey mübahtır ama ikinizden biri rahatsız olmadığı sürece tabi...
Uyarırsin olur biter
İlişki esnasında bu tip sözler, argo hatta küfürlü konuşmalar olabilir. İki taraf da rahatsız olmuyorsa yaparsınız, biriniz oluyorsa yapmazsınız.Sözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
Arasıra sevişiyoruz dah henüz seks yapmadık evlendiğimizde yapmayı düşünüyoruz bazende o çok azınca falan telefondan sanal seks denilen şeyi yapıyoruz.
Normal hayatta o küfürü asla sevmez hatta bazen ben biseye sinirlenip Küfür edince bana kızar tavır koyar.
Ama dün gece biz telefon üzerinden birbirimizi tahrik ederken bana Birden kaltağım orospum biricik oruspum faln dedi. Sen benim neyimsin diye sorduğunda orospunum dememi istedi. Ve aşırı zevk aldı. Napmalıyım. O an biraz şok oldum ama ayak uydurdum kızmadım darılmadım devam ettim. Bilmiyorum bunu kabullenmeli miyim yoksa uyarmalı mıyım?
Siz ne bicim konusuyosunuz yeni uye yeni uye diye kız bısey merak etmıs sormustır yenisi eskisi mı var bu ısın size yalvarmıyo sonucta illa yorum yapın diyeböyle saçma konuları açanlar hep yeni üyeler