Sözlüm cinsellik esnasında orospum kaltağım dedi

Fantazi si böyle diycem ama iğrenç cümleler. Ben bir kadın olarak hayatta böyle cümleler kurmasına izin vermezdim. Bir kere orosbu lafı para karşılığı birlikte olan kadınlara denir. Yani nasıl kaldırdın bu lafı.🤮 Engelleseydin direk o zaten anlardı. Ama belliki sen normal karsilamissin o laftan sonra hala devam edebildiysen evlendikten sonra hayli hayli yüzüne de söyler🤷
Dediğim gibi şok oldum

Dediğim gibi böyle bir insan değildi küfürü asla sevmez dün gece oldu daha olayın etkisindeyim neden yargılıyorsun
Canım benim eğer rahatsız oluyorsun en azından kaltak falan demesin yani uyar sen ona desenki pezevengim belki sinirlenir insan eşi olacak sözlü kıza orospum bilmem ne diyemez dememeli yargılamıyorum senin için söylüyorum izin verme bence eşim bana sözlüyken böyle şeyler söylese zevki sefa bile olsa içerlerim acaba beni öyle mi görüyor diye evlenince belki bir derece ama daha yolun en başındasınız.

Canım benim eğer rahatsız oluyorsun en azından kaltak falan demesin yani uyar sen ona desenki pezevengim belki sinirlenir insan eşi olacak sözlü kıza orospum bilmem ne diyemez dememeli yargılamıyorum senin için söylüyorum izin verme bence eşim bana sözlüyken böyle şeyler söylese zevki sefa bile olsa içerlerim acaba beni öyle mi görüyor diye evlenince belki bir derece ama daha yolun en başındasınız.
Doğru diyorsunuz

Sözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
Arasıra sevişiyoruz dah henüz seks yapmadık evlendiğimizde yapmayı düşünüyoruz bazende o çok azınca falan telefondan sanal seks denilen şeyi yapıyoruz.
Normal hayatta o küfürü asla sevmez hatta bazen ben biseye sinirlenip Küfür edince bana kızar tavır koyar.
Ama dün gece biz telefon üzerinden birbirimizi tahrik ederken bana Birden kaltağım orospum biricik oruspum faln dedi. Sen benim neyimsin diye sorduğunda orospunum dememi istedi. Ve aşırı zevk aldı. Napmalıyım. O an biraz şok oldum ama ayak uydurdum kızmadım darılmadım devam ettim. Bilmiyorum bunu kabullenmeli miyim yoksa uyarmalı mıyım?
İlişki esnasında bu tip sözler, argo hatta küfürlü konuşmalar olabilir. İki taraf da rahatsız olmuyorsa yaparsınız, biriniz oluyorsa yapmazsınız.

Kabullenmek de uyarmak da size bağlı. Rahatsız değilseniz devam edersiniz, rahatsızsanız yapmamasını söylersiniz. 100 kişiye sorduk üç popüler cevap aldıklık bir konu değil.

Bu konularda evrensel bir standart, genelgeçer bir kural yok.

ben inanmıyorum dalga geçme amaçlı bir konu olabilir ya da bir erkek tarafından açılmış olabilir,bu forumda neler gördük neler

Hoşunuza gitti mi? Birine batan bir şey var mı? Pişman olacak mısınız?
Bunlara cevap verin gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Yaşınız 21 miş, sözlüymüşsünüz. Eğer evleniriz düşüncesiyle güvenip yaşıyorsanız dikkatli olun.

Kuzucum sende kendine boyle seyler söyletme nısanlında esinde olsa çizgisini bilsin sana saygısı olsun bence yanlıs konu her ne olursa olsun guzel bı dille tepkini göster

X