- 24 Mayıs 2020
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi qwerty654321
-
konunun icinde cevap ayak uydurduysan sorun yok demektir sonradan uyarirsan basta hosuna gidiyordu simdi mi sorun oldu diyecek o yuzden ayak uydurmaya devamşok oldum ama ayak uydurdum
Dediğim gibi böyle bir insan değildi küfürü asla sevmez dün gece oldu daha olayın etkisindeyim neden yargılıyorsunIyyy iğrenç 3 yıldır eşimi tanıyorum 2 aydır evliyiz o kadar yakınlaşmamız oldu bana bir kere öyle edepsizce cümleler kurmadı sırf sevişme pahasına. Hep iltifatlar eşliğinde seviştik hep güzel sözler ederdik bir birimize bizi daha çok tahrik ederdi güzel sözler. nasıl biriyle evleniyorsun şok içerisindeyim midem kalktı iyi sende genişmişsin kaldırıyorsun
Nasıl dedirttin kendine o lafları iğrençSözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
Arasıra sevişiyoruz dah henüz seks yapmadık evlendiğimizde yapmayı düşünüyoruz bazende o çok azınca falan telefondan sanal seks denilen şeyi yapıyoruz.
Normal hayatta o küfürü asla sevmez hatta bazen ben biseye sinirlenip Küfür edince bana kızar tavır koyar.
Ama dün gece biz telefon üzerinden birbirimizi tahrik ederken bana Birden kaltağım orospum biricik oruspum faln dedi. Sen benim neyimsin diye sorduğunda orospunum dememi istedi. Ve aşırı zevk aldı. Napmalıyım. O an biraz şok oldum ama ayak uydurdum kızmadım darılmadım devam ettim. Bilmiyorum bunu kabullenmeli miyim yoksa uyarmalı mıyım?
Yani daha önce etmediği iltifatları etti vücuduma övgüler yağdırdı beni çok çekici bulduğunu aklını başından aldığımı söyledi ben sustukça daha çok açıldı demekki içinde bastırmış duygularını. O yüzden napsam bilemedim. Kızarsam içine tekrardan kapanır şehveti söner diye endişe ettim biley diyemedimAdamın fantezisi bu demek ki. Hoşuna gitmiyorsa kabul etmek zorunda değilsin. Çözülmeyecek dert değil, inciniyorsan söyle kendisine.
Neresi komik? Sitede 45 dakika önce katılıp cinsellikle alakalı birley soramazsınız diye bir kural mı var ben göremedimde? Aklıma takıldı üye olup sormak istedim bu kadar duyar kasmaya gerek yok.45 dakika önce katılmış. İlk soru cinsellik :) cok komik
Ha ha ha. Eminim çoğu kişi benle aynı fikirde canın sıkılmıs bellki.Neresi komik? Sitede 45 dakika önce katılıp cinsellikle alakalı birley soramazsınız diye bir kural mı var ben göremedimde? Aklıma takıldı üye olup sormak istedim bu kadar duyar kasmaya gerek yok.
E peki madem bir şey demiyorum herkesin kendi fikriHa ha ha. Eminim çoğu kişi benle aynı fikirde canın sıkılmıs bellki.
Ben seninle aynı fikirde değilim ama herkese fake hesap yeni üye aa ilk konu cinsellik demekten bi vazgeçin ya45 dakika önce katılmış. İlk soru cinsellik :) cok komik
Sözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
Arasıra sevişiyoruz dah henüz seks yapmadık evlendiğimizde yapmayı düşünüyoruz bazende o çok azınca falan telefondan sanal seks denilen şeyi yapıyoruz.
Normal hayatta o küfürü asla sevmez hatta bazen ben biseye sinirlenip Küfür edince bana kızar tavır koyar.
Ama dün gece biz telefon üzerinden birbirimizi tahrik ederken bana Birden kaltağım orospum biricik oruspum faln dedi. Sen benim neyimsin diye sorduğunda orospunum dememi istedi. Ve aşırı zevk aldı. Napmalıyım. O an biraz şok oldum ama ayak uydurdum kızmadım darılmadım devam ettim. Bilmiyorum bunu kabullenmeli miyim yoksa uyarmalı mıyım?
Fantazi si böyle diycem ama iğrenç cümleler. Ben bir kadın olarak hayatta böyle cümleler kurmasına izin vermezdim. Bir kere orosbu lafı para karşılığı birlikte olan kadınlara denir. Yani nasıl kaldırdın bu lafı.Sözlümle aramız gayet iyi ilişkimiz güzel gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?