Sözlüm cinsellik esnasında orospum kaltağım dedi

Dediğim gibi böyle bir insan değildi küfürü asla sevmez dün gece oldu daha olayın etkisindeyim neden yargılıyorsun
Yaptığınız şeyin farkında mısınız? Sevişiyorsunuz :) seks zaten Edepsiz bir şey. Bunu yaparken Edepsiz sözlere mi takıldınız? Lütfen.. Bunlar sekse heyecan katar. O adam sizden deli gibi etkilenip depreşiyor. Size orospu demek istemiyor. Lütfen aşın bunları :) keyfinize bakın..

Demek ki sevgilin onların yanından sadece geçmiş değil

Aramızda hanımefendiliğinden ödün vermeden sevişenler var Burda o.. unun kelime anlamını verenler olmuş yaa

Yorumları okudum da millet hep yadirgamis sozlum diyor kız evlenecekler zevk alıyor olamaz mi ben 3 yıllık evliyim şahsen eşim bana kulansa zoruma gitmez çünkü o yatağı ben esinle paylaşıyorum bende biliyorum kesimde biliyor o yatağa ondan başkası girmiyor bende sizi yadirgiyorum yorumlara bakarak şahsen he sevgilim diyor dese derim niyeti ciddi değil öyle görüyor sevgilisini ama insan esi diyorsa öyle zevk aliyordur

Benim kocam da der, benim de çok hoşuma gider, bir erkeğin seni yatakta ne kadar iyi bulduğunu gösteriyor bence...

Benim kocam da der, benim de çok hoşuma gider, bir erkeğin seni yatakta ne kadar iyi bulduğunu gösteriyor bence...
Benimde eşim sevişirken bana öyle diyor. İlk başta yadırgadım. Sonra alıştım. Hatta seviştikten sonra bilerek ben senin neyinim diyorum. Ya aşkım o esnada çıkıyor şimdi utanıyorum sorma diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…