Kv istiyor ben yanlis ne yapcam vs.bende cinselikten actim konuyu daha anlayisli olur diye hem erkekler daha düskün olur böyle seylere bu seferde aman annem karismaz duymaz he canim he duymaz bende 5 yasinda cocugum ya kamdircak akli sira....ya sinir oldum resmen sinirrrr
Tabiki olmaz canım sen sözlünle evleniyosun annesi de eşantiyon mu oluyormuş yani ne saçma iş.Galiba ama bir erkek neden esiyle yanliz kalmak istemez 3 kisilik evlilik olmaz bence
Öyle dededim zaten annesi anayislimista duysada dyumasada fak etmezmiste ben rahat ocakmisimda bos laflar galiba..
Bende aynisini dedim iki hafta sonra ale arsinda nisan olacakti bu durumda istemiyorum dedimTabiki olmaz canım sen sözlünle evleniyosun annesi de eşantiyon mu oluyormuş yani ne saçma iş.
Bu konuyu açıklığa kavuşturmadan nişanı düşünme bence.
Onada eder sacma bence yalan konustuklari kim rahatsiz olmaz ki?Ona fark etmez de sana ediyormuş işte
Uff bu daha zor
Bence duyar hatta dinler de aranız iyi mi diye dinledim der bir de
biz 10 yıl annem babam ben dedem babanem amcam 2 halam birlikte yaşadık. halamlar hep seslerini duydugunu söyler. ve ben de duyuyordum. ben de erkek arkadaşımla ailesi varken birlikte olamıyoruz ses gider diye. bir erkek neden böyle bişi ister....Ilikise yasamadigim icin o anlamda ses olur,u olmaz,i bilmiyorum ayni evde yasiyanlar ne yapyior...
Galiba ama bir erkek neden esiyle yanliz kalmak istemez 3 kisilik evlilik olmaz bence
Halanlari duyuyordun.... Ben oyle kalalikta gikimi cikaramazdimbiz 10 yıl annem babam ben dedem babanem amcam 2 halam birlikte yaşadık. halamlar hep seslerini duydugunu söyler. ve ben de duyuyordum. ben de erkek arkadaşımla ailesi varken birlikte olamıyoruz ses gider diye. bir erkek neden böyle bişi ister....
Gidiş yolun çok doğru aynen böyle devam. Hatta anlamamakta ısrarcı olursa biraz daha sertleştirebilirsin üslubunu çünkü sözlün sen mecburmuşsun gibi davranıyor şuanda.Bende aynisini dedim iki hafta sonra ale arsinda nisan olacakti bu durumda istemiyorum dedim
Valla ben bugune kadar annemi babami duy madim.biz 10 yıl annem babam ben dedem babanem amcam 2 halam birlikte yaşadık. halamlar hep seslerini duydugunu söyler. ve ben de duyuyordum. ben de erkek arkadaşımla ailesi varken birlikte olamıyoruz ses gider diye. bir erkek neden böyle bişi ister....
Bencede ev üstüne ev olmaz ayrilcam galibaGidiş yolun çok doğru aynen böyle devam. Hatta anlamamakta ısrarcı olursa biraz daha sertleştirebilirsin üslubunu çünkü sözlün sen mecburmuşsun gibi davranıyor şuanda.
Yani demek istedigim cinselik degil rahat olamam yeni evliyiz somucta bir istedigim kiyafeto giyenem bir oturma odasina uzanamam esimi öpemem annesi görecek diye... Arkdas cagiramam.Olayi niye cinsellikle iliskilendirip konusuyorsunuz ki? Ortada bi 180 derece dönme durumu var! Bunun uzerine gitmezseniz daha ne kriterleri degisecek kimbilir...
Vardir merakliysa.bizim bir komsunun gelini odasini kitkeyip cikiyormus anneme anlatmis .odasini kurcaliyormus temizlik bahanesiyle odasina pat diye giriyormus sabahlari oglunj ise kaldirmak icin.... Simdi ayirdi evi.bizim apartmandaydi anneme dert yanardi hep.cidden dinliyen kv de mi oluyor ya
halamlar o zmaan liseye gidiyormuş. onlar söylüyor duyduklarını. ben o zaman küçüktüm. ama daha sonra ben de aldım nasibimi. hoş değil....Halanlari duyuyordun.... Ben oyle kalalikta gikimi cikaramazdim
önce konuşarak ikna etmeye çalış canım olmuyosa da kendisi bilecek artık. Çünkü sen en başında kabul edip şimdi vazgeçmiş olsan anlarım da ama baştan beri konuşulmuş, istemediğini söylemişsin bu lüzumsuz ısrar niye yani.Bencede ev üstüne ev olmaz ayrilcam galiba
Yani ayip.... Okadar insan varken biraz dikmap etmek lazim...halamlar o zmaan liseye gidiyormuş. onlar söylüyor duyduklarını. ben o zaman küçüktüm. ama daha sonra ben de aldım nasibimi. hoş değil....
Bende anlamadim önceden yok hayatim ben istemem öyle diyordu simdi ne olduds döndü..Ü
önce konuşarak ikna etmeye çalış canım olmuyosa da kendisi bilecek artık. Çünkü sen en başında kabul edip şimdi vazgeçmiş olsan anlarım da ama baştan beri konuşulmuş, istemediğini söylemişsin bu lüzumsuz ısrar niye yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?