Sözlüm beni kandirdimi

Kesinlikle kabul etme ve diretirse yol yakından ayrı olsun bitsin. Ben kirada oturuyordum başka eve çıksak mi diye düşünüyorduk kv alt katlarinin boş olduğunu söyledi hem uygunmus ta ben onu bile istemedim. Ne gerek var arada mutlaka mesafe olmalı bırak aynı evi aynı apartman da bile yaşamak kötü bence. Sakın bu konuda taviz verme arkadaşım

Eşimin annesidir diye önce hiç ses etmedim saygılı davrandım ama saygıyı hak etmeyen bir kadındır kendisi. Kendi kızı evlenirken resmen ağlıyordu kocası kızımı sevmiyor kızıma aşık değil kızımı kaynanasına ezdirir diye içi içini yemişti bu tür olaylardan sonra bende patladım patlayış o patlayış oldu zaten

Allah hayrını versin

Az bile yapmışsın :)) Kocasından ilgi göremeyen kaynanalar azgınlığından gelinlere musallat oluyor

Sen de o anda kendini yere atsaydın bana bişeyler oluyor herif diye

Sakın aman sakın restini cek

Kandirdi mi? Kandirdi evet. Bal gibide biliyodu senin dusunceni. Komik olan neden mecburmussun? Haha deli mi ne daha sozlusunuz kendini vazgecilmez zannediyo ellaam

Allah hayrını versin

Az bile yapmışsın :)) Kocasından ilgi göremeyen kaynanalar azgınlığından gelinlere musallat oluyor

Sen de o anda kendini yere atsaydın bana bişeyler oluyor herif diye
:) evet ya keşke bende bayılsaydım bak ne güzel olurdu. O günleri hatırladıkça bi gülme geliyor ben kilolu bir kızım kaynanamda güya bana elbise almış elbisenin bedeni 36:) bende 46 bedenim kaynananın dediği laf aynen şu: Kızım mağaza mağaza gezdim en büyük beden kıyafet buymuş sana en büyük beden bile olmuyor dedi. Kulakları çınlasın şimdi dediği laflar bir bir batıyordur

Kiskanc iste neyseki esiniz arkdamizda onca erkek var annesinin agzina bakip bosanan o yuzden bosverin kayinvaldenizi ola ona oldu size degil

Deseydin ne güzel iyilik yapmışsın bana buna bakıp bakıp motivé olurum içine girmek için :)
Eşinle iyiysen o bir yere kadar.. Ee sen daha güzel cevherler sunuyorsun neticede :))

hemen bırakmayı düşünme oturun konuşun ben sana böyle böyle dedim de şimdi niye böyle yaptığını niyetini öğren öncelikle acaba bırakmayı düşünüyorda senin asla kabul etmeyeceğin şeyi bildiğinden mi diretiyor

Daha şimdiden fikir ayrılığına düşmüsünüz bu çocuktan bir cacık olmaz bence o annesiyle mutlu olsun , seni mutlu edemiyecek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…