- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
Benim kayınvalidem o kadar cimridir ki....
1,5 yıl nişanlı kaldım 3-4 kez geldi ama bende çöp görmedim, bizim buralarda adettir el öpmeye para verirler, benim için önemli değildi ama baskılar bunalttı beni nişanlıma yani eşime söyledim bir dahaki gelişinde para verdi ama yüzüne karşı artık çok geç dedim, istemiyorum dedim.
Benim kayınvalidem türünün son örneği.
Ne hediye gördüm ne başka bişey.
Telefon parası gidecek diye o kadar nadir arardı ki ayda 1 kere belki.
benim kayınvalidem kadar cimrisi yoktur herhalde.adet olan şeyleri bile yapmadı da bizimkilerle sorun olmasın diye eşimle gizli saklı alırdık anne bak bana bunu hediye almışlar derdim.amaaan ne cimri insan hiç çekilmiyor inanın.allahtan eşim öyle değil.öyle olsa kafayı yerdim...
ben nişanlı olduğum süre içinde gerçekten hediyeye doydum...bütün özel günlerde hediyelerim gelir ve hala gelir...arama konusu kayınvalidem beni işyerimden hiç aramadı ben fırsat vermedim ki halada vermiyorum çünkü her sabah ilk işim önce annemi aramak sesini duymak sonrada kayınvalidemi aramak sesini duymak...onlarda beni akşam evden ararlar mutlaka...
senin durumuna üzüldüm canım ama sen yinede sana yakışanı,sana düşeni yap....biliyorum bazı şeyler karşılıklı sen annecim derken onun kızım dememesi bile seni üzüyorsa ki haklısın bence bunuda kayınvalidene direk söyle...beni kızınız olarak görmüyormusunuz da kızım bile demiyorsunuz diyebilirsin...ama dedim ya fazla takma kafana hepsi düzelir...
sevgiler...
konunun başında kendimle ilgili yazdım ama
şöylede birşey var
kardeşim asker kız arkadaşı ile o gittikten sonra tanıştık çok sevdik birbirimizi tabiki annemde tanıştı kardeşim burada olmadığı için onun adına sevgiler günüde hediyesini aldık geçenlerde d.günüydü kardeşim adına hediyesi çiçeği annem ayrı ben ayrı hediye aldık bir güna görüşmez isek diğer gün muhakkak mesajlaşırız.sıkmadan tabiki.sağolsun ilk tanışmada evime gelmişi bende yeni evliyim hediyesini almış gelmiş.düşünün benim annemde kayınvalde sayılır.daha nişanlı sözlü değil.bu tip olaylar insanın kendini yetiştirmsinden kaynaklanıyor bence...
kızlar burada deneyim konuşuyor siz oğulları ile nasılsınız ondan haber verin gerisi fasarya hiç bir zaman saygı anlamında kusur edip onları oğullarına yermeyin sükut kızlar kazanan siz olacaksınız değer verildiğiniz kadar değer verin ama dikkat saygıyı bozmayın yüz göz olmayın yoksa o onu almış bu bunu almış boş değer vermek almalarla olmaz
kizlar gerçekten artik geçtim hediyeyi falan da (ki insanin içinde kaliyor yinede) hal hatir da sormayi bilmez...
yazik yazik...tamam onemli olan nisanlimla iyi olmak ama yinede insanin içi aciyor, ben neler yaptim da neyi gordum diyor...annem dedigim zaman gerçekten çok sevmistim onu, inanin ama olmadi.
onun derdi : 4 ay sonra gidip evleneceksin zaten, birak da 4 ay boyunca doyalim sana
zaten de7 ay sonra bikarsiniz birbirinizden
saol anne, selam burdan sanaaa