- 9 Mayıs 2008
- 77
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem arkadasim ben nisanliyken kayinvalidem beni bikac kez aramisti esimlede hediyede gondermisti bi kac kez....ama ben daha cok arardim bu bi gercek belkide kayinvalde diye agirdanmi satiyolar krendilerini bilmem ama olsun sen ara ne olcak sen gene guzel yaklas o utanir zamanla merak etme....mutluluklar dilerim canimSelam kizlar,
çok merak ediyorum, sözlüyken, yada nisanli iken, kayinvalideniz (görümce, kayinbabaniz) size hediyeler aldi mi ? vede sizi ararmiydi ?
Ben ceva vereyim...9 ay oldu neredeyse, bir çöp görmedim.
vede ben haftada muhakkak 1-2 defa arardim, özlerdim de, annecigim, annecigim...karsiliginda sadece ve sadece kiskançlik gördüm....
daha bi kez olsun isimi arayip da kizim ne yapiyorsun demedi (kizim da demez zaten)
sizler nasildiniz ?
arkadaslar, yapmis oldugunuz yorumlardan dolayi hepinize çok çok tesekkur ederim
bence her gelin ilgi, sevgi bekler hele gelin içten seviyorsa, saygida da hiç kusur etmiyorsa,
yapan yapiyor, yapmayan da iste....
benim kayinvalidem bana aldigi tek sey, terlik...
aaa onuda evindeki dolabina koydu, oraya gittigimde giyecegim. evime getirmedi tabiki
gulermisin...aglarmisin...
Sevgiler kizlarr