♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

üzülme verirler benide vermiceklerdi babamla çok tartıştık evden bile kovma noktasına geldi ama şimdi Allahıma şükür bişey yok düzelir sonra sen pes etme
Canım haklilar vermemekte ama seviyorum vazgeçmeyi de düsünmüyorum

çocukta olduğu içinde sıkıntı oluyodur seviyosanız senide el üstünde tutuyosa ne güzel ailende inşallah bişekilde olumlu olur
Deniycez bakalım simdilik ayrıldık biliyorlar yazın kıyamet kopacak bizim evde

Balımmmm büyük nişandan bahsetmiyorumki beeennn.. Aile arasında olan mütevazı yüzük takmadan bahsediyorum.. Benimde büyük nişan olmadı ben istemedim çnküüü boşuna masraffff, gereksizzzz.. Rabbim yar ve yardımcın olsn inşallahhhh bitanemmm.. Bende çeyizimi kendim yapıyorummm Çok zevkli bi iş di miiiii? Askerim gelinceye kdr büyük oranda bitirirsem süper olucakkkk.. Bi yandanda büyük eşyalar için para biriktiriyormm öyle işte kuşummm
Ahh canım ne sen sor ne ben söyleyim erkek arkadaşım dul o yüzden
Balımmmmm zor bi durum gerçektennnn.. Çocuğu var mı peki?

Var canım 9 yasında bi ogluşu var

aile arasında yapıcaz canım
saol bitanem Allah senin de yar ve yardımcın olsun askerin de hayırlı teskereler hayırlısıyla gelsin inşallah
evet ya çok güzel bişey çeyiz yapmak benim küçük ev aletlerim öte beri hemen hemen çoğu var benim alcağım büyük olarak bi çamaşır makinesiyle belki bulaşık makinesi var bide kahvaltı takımım yok
bende böyle işte arad küçük şeyler alıyorum işte

20 yasında baba olmuş ama hani haftada bi gün görerek de olmaz yani insan oğluyla oynamak ister
doğru tabi ben sevgiden yanayım ama nasip olurda evlenirseniz evlendiğinizde oğluda size geldiğinde bi süre sonra ne kadar o çocuğu sevsen de istemeyebilirsin hele ki senin de kendi çocuğun olduğu zaman

doğru tabi ben sevgiden yanayım ama nasip olurda evlenirseniz evlendiğinizde oğluda size geldiğinde bi süre sonra ne kadar o çocuğu sevsen de istemeyebilirsin hele ki senin de kendi çocuğun olduğu zaman
Simdi bile çocuk durmak istemiyor benle hiç durmaz ki bi gün kalıp ertesi gün evim diyormusy

Sağol bitanemmmmmm:) amiiiinnnn:) maşallah kuzucum sen epey halletmişsin:):)
Var canım 9 yasında bi ogluşu var
canım benimmmm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh.. Rabbim büyüktür bi şekilde yoluna girer herşey.. Sen yeterki kendinden emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…