- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Canım haklilar vermemekte ama seviyorum vazgeçmeyi de düsünmüyorumüzülme verirler benide vermiceklerdi babamla çok tartıştık evden bile kovma noktasına geldi ama şimdi Allahıma şükür bişey yok düzelir sonra sen pes etme
çocukta var mıAhh canım ne sen sor ne ben söyleyim erkek arkadaşım dul o yüzden
tabi onlarda kendilerince haklılar ama sen mutluysan vazgeçmeCanım haklilar vermemekte ama seviyorum vazgeçmeyi de düsünmüyorum
Var maalesef annede o sorun değil yani bnm için babaya alışık değil zaten 2 aylık hamileyken ayrılmislarçocukta var mı
Vazgeçmem yani ben mutluyum sonuçta beni el üstünde tutan biri vartabi onlarda kendilerince haklılar ama sen mutluysan vazgeçme
çocukta olduğu içinde sıkıntı oluyodur seviyosanız senide el üstünde tutuyosa ne güzel ailende inşallah bişekilde olumlu olurVazgeçmem yani ben mutluyum sonuçta beni el üstünde tutan biri var
Deniycez bakalım simdilik ayrıldık biliyorlar yazın kıyamet kopacak bizim evdeçocukta olduğu içinde sıkıntı oluyodur seviyosanız senide el üstünde tutuyosa ne güzel ailende inşallah bişekilde olumlu olur
Allahım hayırlısını versin hakkın daDeniycez bakalım simdilik ayrıldık biliyorlar yazın kıyamet kopacak bizim evde
Aminn canım aminnAllahım hayırlısını versin hakkın da
aranızda yaş farkı var mıAminn canım aminn
Balımmmm büyük nişandan bahsetmiyorumki beeennn.. Aile arasında olan mütevazı yüzük takmadan bahsediyorum.. Benimde büyük nişan olmadı ben istemedim çnküüü boşuna masraffff, gereksizzzz.. Rabbim yar ve yardımcın olsn inşallahhhh bitanemmm.. Bende çeyizimi kendim yapıyorummmsaol kuşummmmm :) ben nişan yapmayı düşünmüyorum çünkü biz 4 kızız ve ben kendi çalıştığımla hem çeyiz yapmaya çalışıyorum hem kardeşlerimi okutuyorum nişan yapmayıp o masrafı düğüne yapmayı düşünüyorum
Balımmmmm zor bi durum gerçektennnn.. Çocuğu var mı peki?Ahh canım ne sen sor ne ben söyleyim erkek arkadaşım dul o yüzden
7 yaş vararanızda yaş farkı var mı
Var canım 9 yasında bi ogluşu varBalımmmm büyük nişandan bahsetmiyorumki beeennn.. Aile arasında olan mütevazı yüzük takmadan bahsediyorum.. Benimde büyük nişan olmadı ben istemedim çnküüü boşuna masraffff, gereksizzzz.. Rabbim yar ve yardımcın olsn inşallahhhh bitanemmm.. Bende çeyizimi kendim yapıyorummmÇok zevkli bi iş di miiiii? Askerim gelinceye kdr büyük oranda bitirirsem süper olucakkkk.. Bi yandanda büyük eşyalar için para biriktiriyormm öyle işte kuşummm
Balımmmmm zor bi durum gerçektennnn.. Çocuğu var mı peki?
aile arasında yapıcaz canımBalımmmm büyük nişandan bahsetmiyorumki beeennn.. Aile arasında olan mütevazı yüzük takmadan bahsediyorum.. Benimde büyük nişan olmadı ben istemedim çnküüü boşuna masraffff, gereksizzzz.. Rabbim yar ve yardımcın olsn inşallahhhh bitanemmm.. Bende çeyizimi kendim yapıyorummmÇok zevkli bi iş di miiiii? Askerim gelinceye kdr büyük oranda bitirirsem süper olucakkkk.. Bi yandanda büyük eşyalar için para biriktiriyormm öyle işte kuşummm
aslında pekte yokmuş ama oğlu büyükmüş7 yaş var
20 yasında baba olmuş ama hani haftada bi gün görerek de olmaz yani insan oğluyla oynamak isteraslında pekte yokmuş ama oğlu büyükmüş
doğru tabi ben sevgiden yanayım ama nasip olurda evlenirseniz evlendiğinizde oğluda size geldiğinde bi süre sonra ne kadar o çocuğu sevsen de istemeyebilirsin hele ki senin de kendi çocuğun olduğu zaman20 yasında baba olmuş ama hani haftada bi gün görerek de olmaz yani insan oğluyla oynamak ister
Simdi bile çocuk durmak istemiyor benle hiç durmaz ki bi gün kalıp ertesi gün evim diyormusydoğru tabi ben sevgiden yanayım ama nasip olurda evlenirseniz evlendiğinizde oğluda size geldiğinde bi süre sonra ne kadar o çocuğu sevsen de istemeyebilirsin hele ki senin de kendi çocuğun olduğu zaman
bide evlenince babasını da seninle hiç paylaşmak istemicek o zaman hiç durmucak sizin aranız bozulcak bu sefer deSimdi bile çocuk durmak istemiyor benle hiç durmaz ki bi gün kalıp ertesi gün evim diyormusy
Sağol bitanemmmmmm:) amiiiinnnn:) maşallah kuzucum sen epey halletmişsin:):)aile arasında yapıcaz canım
saol bitanem Allah senin de yar ve yardımcın olsun askerin de hayırlı teskereler hayırlısıyla gelsin inşallah
evet ya çok güzel bişey çeyiz yapmak benim küçük ev aletlerim öte beri hemen hemen çoğu var benim alcağım büyük olarak bi çamaşır makinesiyle belki bulaşık makinesi var bide kahvaltı takımım yok
bende böyle işte arad küçük şeyler alıyorum işte
canım benimmmm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh.. Rabbim büyüktür bi şekilde yoluna girer herşey.. Sen yeterki kendinden emin ol..Var canım 9 yasında bi ogluşu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?