♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

ayy ne güzel çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah
düğün var desene teyyy teyyyy

ee hazırlıklar nasıl gidiyo
çok sağol kuzumm bebeğim yavaştan güzel bi şekilde başladı bakalım dün kışlıklarımı ayırdık ablamla evime götürüp götürmiceklerimi Düğün yerimizi tuttuk hepinizi bekliyorumm

çok sağol kuzumm bebeğim yavaştan güzel bi şekilde başladı bakalım dün kışlıklarımı ayırdık ablamla evime götürüp götürmiceklerimi Düğün yerimizi tuttuk hepinizi bekliyorumm

ayy ne mutlu ya ne güzel
benim annemin ahtı var ben herşeyimi yeni alcam kıyafet olarak çok sevdiğim yeni alıp bikaç kere giydiğim eşyalarım götürcem

nasıl bi düğün hayal ediyosun

ayy ne mutlu ya ne güzel
benim annemin ahtı var ben herşeyimi yeni alcam kıyafet olarak çok sevdiğim yeni alıp bikaç kere giydiğim eşyalarım götürcem

nasıl bi düğün hayal ediyosun
evet kuzum bizde de adet öyledir yeni gelinin dolabı yeni kıyafetlerle dizilir ufak tefek şey gider evde giymeye bi kaç parça bide en sevdiği kıyafetler

Oy kuzum o kadar mutluyum ki düğünüm yıllardır hayal ettiğim yerde olcak umarım herşey hayallerdeki gibi olur
sizin bellimi kuzumm

inşallah balım hayalinde ki gibi olur herşeyin
çeyiz kına düğün fotolarını bekiyoruz

yok canım ya bizde isteme falan bile yok daha askerlik var daha bizim

inşallah balım hayalinde ki gibi olur herşeyin
çeyiz kına düğün fotolarını bekiyoruz

yok canım ya bizde isteme falan bile yok daha askerlik var daha bizim
tabikide kuzummm ne demek hemencik atcam inşallah

Olur bebeğim zamanlaa elbet herşey yoluna griyor inan

Kızlar Tünaydn
yoktum
ne yaptnz
hazrlklar nasl

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz... deneyimlerinizden ve düşüncelerinizden faydalanmak isterim..

Bu arada çalıştığım için sürekli size yazamam belki ama takipte olcam ve fırsat buldukça yazıcam bilginize,,

hoşgeldin canım
kabul etmezmiyiz hiç buyur tabi :)

Arkadaşlar merhaba kendi dügün hediyelerimi ve eşe dosta tasarım yaparken ki çok severim tasarımı bir mimar olarak kendimi bu işin içinde buldum ve bayilıyorum insanların mutluluğuna ortak olmaya ürünlerimi tasarımlarımi görmek isterseniz instagramdan takipleyin:)) Tutumutluluk

hoşgeldin canım
kabul etmezmiyiz hiç buyur tabi :)

aslında ben biraz psikolojik anlamda faydalanmak istiyorum. 1 aylık nişanlıyım ve 3 yıllık ilişkim sonunda yüzükleri taktık yani gayet isteyerek ve severek.. ama nişandan sonra çok aşırı duygusal olmaya başladım. isteme ve nişan günü annem babam çok ağladı evde de 2 gün boyunca ağladılar..

özellikle nişan haftası ben çok kötü oldum bu sefer ben de anneme kardeşlerime bakıp ağladım.. eve odama yatağıma bakıp saçma sapan şeyler düşünmeye başladım. sanki evlenince her şeyden ailemden kopucam ve bir daha onları, evimi göremeyecekmişim gibi.. biliyorum öyle olmayacak ama elimde değil. 1 hafta mide ağrısı çektim soluğu hastanede acilde aldım meğer strese bağlı mide spazmı geçiriyormuşum

1 hafta boyunca yüzüklerimi takmadım, fotoğraflrımıza bakmadım. nişanlımla konuşmak istemedim. o zaten çok üzüldü ve bir anlam veremedi bu duruma hoşş bende bir anlam veremedim ya neyse. şuan çok iyiyim her şey yolunda ama korkum düğün zamanı da böyle bir şey yaşar mıyım kötü olup düğün günü yada balayında falan hastanelik olur muyum

sürekli düşünüyorum evden çıkışım ayrılmam beni ve ailemi nasıl etkileyecek nasıl alışcam bilemiyorum ve düşündükçe yine midem ağrıyor midem bulanıyor.. sizlerde böyle şeyler oldu mu yada ben mi çok hasssasım bilemedim ..

ayy kıyama sana ya canım benim
sıkma ama bu kadar kendini hem kendini hem nişanlını üzersin ama
olur tabi böyle şeyler yine ailenin evine gelicen ama eskiai gibi olmucak sıkma ama sen canını düzelir aklına da öyle düşünceler getirma getirirsen yapamazsın güzel günün burnundan gelir canım

hembak sende evini yuvanı kurucaksın ki yine ailenle görüşçeksin

günaydın canım

evet haklısın diyorum ya herşeyin farkındayım ama uygulamada sorun yaşıyorum. sen ne kadar zamandır nişanlısın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…