canım hoşgeldin.hazırlaklar iyi.senin
idare eder işten güçten fırsat buldukça bakıyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin.hazırlaklar iyi.senin
öyle tabi canımama çok zevkli dertler bunlar:)
ben yavaş yavaş alıyorum işte ama mobilya konusunda karar veremedim
Hoşbuldım bebeğinmm:) yok hala düzelmedi yaa, konuşmuyoruz 1 haftadır.. İnat ettik saçma sapan.. Haftasonunu bekliyorum fıstığım bi adım atmazsa annesini arayıp konuşucam durumla ilgili..kaçak gelmiş kızlar :)hogeldin balım
düzelmedi mi daha aranız sevdicekle
Geldim balımmm geldimmm:) msjı alıntılamadığında bildirim gelmiyo yani etiketlemeyle bildirim gelmiyo bana:) oyüzden yazmıyosunuz zannediyodummmKizlar Günaydin
@zegoist canim çok güzel olmuş hoş zevkide güzel canım.Allah tamamına erdirsin
denizlililili canım hayırdır neden yoksun
kızlar bizim odun ankaradaki kk kizlari ile gorusmeme izin vermedi
ondan habersiz plan yapmiyacakmişim
Hoşbuldım bebeğinmm:) yok hala düzelmedi yaa, konuşmuyoruz 1 haftadır.. İnat ettik saçma sapan.. Haftasonunu bekliyorum fıstığım bi adım atmazsa annesini arayıp konuşucam durumla ilgili..
İyiyim allaha şükür kuşum yaaa işten geldim uzandım öyleee:) sen nasılsııın? Ayyy hava çok sıcak yaaaaaaaaaa:-/inşallah düzelir canım ya
konuş tabi ben de öyle yapıyorum
ee nasılsın kuzum
İyiyim allaha şükür kuşum yaaa işten geldim uzandım öyleee:) sen nasılsııın? Ayyy hava çok sıcak yaaaaaaaaaa:-/
İhihihihihi ebet kuşummm insanoğluyuz işteeee Geçsin gitsin şu günler yaaaaa Sen sevdiceğine kavuşşş.. Bizi bitirmeden şu askerlikte bitsiiiinnnnşükür canım iyim bende
gün sayıyorum sevdiceğime gidicem
bizede yaranılmıyo soğuk olur soğuk deriz sıcak olur sıcak deriz :)
evet geçsin balım yaİhihihihihi ebet kuşummm insanoğluyuz işteeee Geçsin gitsin şu günler yaaaaa Sen sevdiceğine kavuşşş.. Bizi bitirmeden şu askerlikte bitsiiiinnnn
Güle oynaya sağlıklı musmutlu huphuzurlu günlerde kullansın balımmmm:)))evet geçsin balım ya
ahh o askerlik ahh daha bizim askerlik var du bakam biz neler olcaz :)
bu arada cicikuşa yazmayla kokulu yeni çıkan çorap aldım
amin canım inşallah :) çorabı görünce gülcek zateb bi onu biliyorumGüle oynaya sağlıklı musmutlu huphuzurlu günlerde kullansın balımmmm:)))
:))) kokulu çorap nasıl bişimiş kıııız? Ne kokuyo çorap:) meyve aromalı falan mı:)amin canım inşallah :) çorabı görünce gülcek zateb bi onu biliyorum
Eneee ne değişik bişimiş kııııızzzz:)Eki Görüntüle 1519887 böyl bi çorap ama deseni farklı tatlı bi kokusu var çok güzel :)
Eneee ne değişik bişimiş kııııızzzz:)
Al balımmm allll:)evet çok güzeller ya renk renk desen desenler çok tatlılar kendime de alıcam :)
sende al beraberce giyerizAl balımmm allll:)
Kuzular Günaydın
Hayırlırlı cumalar
Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın
@denizlililili nerdesin ne oldu sana
@kumralti sen bugun nerdedin
@simce123 kuzum sen nerdesin
kizlarrrr