♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

kaçak gelmiş kızlar :)hogeldin balım

düzelmedi mi daha aranız sevdicekle
Hoşbuldım bebeğinmm:) yok hala düzelmedi yaa, konuşmuyoruz 1 haftadır.. İnat ettik saçma sapan.. Haftasonunu bekliyorum fıstığım bi adım atmazsa annesini arayıp konuşucam durumla ilgili..
Geldim balımmm geldimmm:) msjı alıntılamadığında bildirim gelmiyo yani etiketlemeyle bildirim gelmiyo bana:) oyüzden yazmıyosunuz zannediyodummm

Hoşbuldım bebeğinmm:) yok hala düzelmedi yaa, konuşmuyoruz 1 haftadır.. İnat ettik saçma sapan.. Haftasonunu bekliyorum fıstığım bi adım atmazsa annesini arayıp konuşucam durumla ilgili..

inşallah düzelir canım ya
konuş tabi ben de öyle yapıyorum

ee nasılsın kuzum

İyiyim allaha şükür kuşum yaaa işten geldim uzandım öyleee:) sen nasılsııın? Ayyy hava çok sıcak yaaaaaaaaaa:-/

şükür canım iyim bende
gün sayıyorum sevdiceğime gidicem
bizede yaranılmıyo soğuk olur soğuk deriz sıcak olur sıcak deriz :)

şükür canım iyim bende
gün sayıyorum sevdiceğime gidicem
bizede yaranılmıyo soğuk olur soğuk deriz sıcak olur sıcak deriz :)
İhihihihihi ebet kuşummm insanoğluyuz işteeee Geçsin gitsin şu günler yaaaaa Sen sevdiceğine kavuşşş.. Bizi bitirmeden şu askerlikte bitsiiiinnnn

İhihihihihi ebet kuşummm insanoğluyuz işteeee Geçsin gitsin şu günler yaaaaa Sen sevdiceğine kavuşşş.. Bizi bitirmeden şu askerlikte bitsiiiinnnn
evet geçsin balım ya
ahh o askerlik ahh daha bizim askerlik var du bakam biz neler olcaz :)

bu arada cicikuşa yazmayla kokulu yeni çıkan çorap aldım

Kuzular Günaydın
Hayırlırlı cumalar
Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…