Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Toplum dayatmalarını sevmiyorum. 18 yaşındasın erken, 20sin biraz daha dur, 25 sin hadi evlen tam sırası, 30 sun abooo evde kaldın. 35 sin çocuğun olmaz acele et evlen.
Ne bu ya? Hazırsan evlenebilirsin istediğin yaşta. Bu sadece seni ve eşini bağlar...
Kimseyi ilgilendirmez, sen yaşayacaksın sen göreceksin.
23 yas kücük bir yas degil, olgun, üniversite bitirmis insanlarsınız, suan meslek ediniyorsunuz aileler de biliyor iliskinizi, sözün bittigi yer aile zaten, söz icin normal bir yastasınız, benim babam 6 yıllık iliskimi bilmiyor yasım da 24, duyarsa ne yapar hic bilmiyorum? Hayırlısı artık..
Kimseyi dinlememeni öneririm herkes birsey der cünkü, kimisine göre erken, kimisine göre belkide gec bile kaldın..
Gayet normal bir yaş bence hem hayata erken atılmak çok daha iyi. Şimdi insanlar 30 yaşında evleniyor belkide daha geç sonra yaş ilerlediği için çocuk yapma durumunda apar topar oluyor haliyle böyle şeyler kısmet tabi ama evlenmen için illaki yaş beklemek gerekmiyor kısmetin ne zamansa o zaman olur bu işler.
canım gayet normal yaşın ben 27 yaşındayım yeni evlendim şimdide aman erken evlenseydim bikaç yıl çocuk yapmazdım diyorum Malum aman yaşın geçer çocuğun olmaz diyenler başladıda :)
hem evlenene kadar 1 2 yıl geçer zaten bikaç yılda çocuk yapmazsınız oh mis valla
Hepinizin yazdıklarını okudum. Benim yaşımda ve hatta erken evlenenler bile musmustlu Allah sizi daha mutlu etsin inşallah Doğru söylüyorsunuz,28-30 yaşıma geldiğimde de evde kaldın hala bi koca bulamadın derler. Tabi 1-2 sene sözlü kalmayı düşünüyoruz o ayrı:) Teşekkürler efennim hepinize
Hepinizin yazdıklarını okudum. Benim yaşımda ve hatta erken evlenenler bile musmustlu Allah sizi daha mutlu etsin inşallah Doğru söylüyorsunuz,28-30 yaşıma geldiğimde de evde kaldın hala bi koca bulamadın derler. Tabi 1-2 sene sözlü kalmayı düşünüyoruz o ayrı:) Teşekkürler efennim hepinize