Kızlar; 1-2 ay öncesi sevgilimin ailesiyle tanıştım. O benim ailemle çok eskiden beri tanışıyorlardı. Çünkü eski komşularımızdı. Annemlerde babamlarda onu çok severlerdi ailesini de öyle. Annesinin hep beni sevmediğini düşünürdüm tanışmamamıza rağmen; fakat gittiğimde bana çok içten ve sıcak davrandı. Bende elimden geldiğince güleryüzlü ve saygılı oldum:) Bize eskiden gelip giderlerdi,ama benim o aralar tek derdim üniversiteyi kazanabilmekti. Başımı derslerden kaldırmıyordum. Bize geldiklerinde sadece bir hoşgeldiniz diyebiliyordum. Sonra güzel bir üniversiteyi kazandım Eskişehir'de. Erkek arkadaşımlada o yıl tanıştım ilk defa,arkadaş olarak 1 yıl kaldık daha sonra birbirimizden hoşlandığımızı anlayıp sevgili olmaya karar verdik. Şuan 2 yıldır birlikteyiz. Şuana kadar bana tek bir kötü sözü dahi olmadı. Arada tabi ki kıskançlığımdan dolayı tartışıyoruz
Çok zor günler geçirdik. Kendisi kan kanseriydi(lösemi). Sabahlara kadar başında bekleyip dua ettim,onu her haliyle sevdim. Gözüme hala o kadar masum geliyor ki. Onun canı yandığında benim daha çok canım yanıyordu. Rabbime bin şükür dualarım kabul oldu ve hastalığı atlattı!
Üniversiteyi,okulumu bitirmeden evlilik falan düşünmüyordum.Üniversiteyide bitirdim haftayada mesleğime başlıyorum kısmetse:)ailelerimiz falanda oturup konuştular bizimle. Biz sevgilimle bir karar aldık ve sözlendik,aile arasında küçük bir şey oldu. Yüzüklerimiz takıldı. Öyle mutluyum ki
Size sormak istediğim şey şu; sizce 23 yaş sözlenmek için erken mi? Bazı çevremdeki arkadaşlarım; çok genç sözlendin ya falan diyip moralimi bozdular. Sözlendim diye hemen şıp diye de evlenmeyeceğim ki. Mesleğimide elime alıyorum,erkek arkadaşımda öyle; genetik mühendisi. Sizce çok mu erken davranmışız? Sizin düşüncelerinizde almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için