Sözlenmek için erken mi davrandık?

allah tamamına erdirsin canım inşallah. sen başkalarının ne dediğini boşver. kimi erken kimii geç der. evlenen erken evlendi, evlenmesen evde kaldı olursun. sen mutlu olmaya bak. seviyorsun, seviliyorsun, mesleğinizi elinize almışsınız. şu halde erken evlenmeniz daha güzel bence. kendimden örnek verecek olursam, eşimle 22 yaşında çıkmaya başladım 24ümde nişanlandık, 25imde evlendik,27imde anne oldum ve bazen diyorum; keşke daha erken evlenseydim: en azından 2.çocuk için bu kadar strese girmezdim ve evlenip yuva kurunca ne kadar sıkıntılar yaşasan da rabbim hep yardım ediyor, evinde bereket oluyor, bence yalnız yaşamaktan ya da ailenle olmaktan daha güzel bişey))

Güzel yaş güzel yaş. Sevdiğini bulmuşsun, mesleğini edinmişsin daha ne diye bekleyeceksin ki. Birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim size.

Hepinizin ellerine sağlık yorumlarınızın için. Çok teşekkür ederim,moralimi yerine getirdiniz.Çok doğru ve güzel şeyler yazmışsınız. hepinizin dedikleri aklımın bir köşesinde duracak. İnşallah sizde musmutlu bir ömür geçirirsiniz sevdiğiniz insanla

cnmm seni çok sevdim helal sana
mesleğinide almışın eline
geriside bu kadar başarılı olmanı kıskanıyorlar
evlenmedin ya sözlendin 3 4 sene sonra evlenirsin cnm
adı konmuş önemli olanda bu cnm gerisi kimseyi ilgilendirmez

Beni sevmenle,bu düşüncelerinle nasıl da mutlu ettin beni anlatamam. Çok teşekkür ederiiim

Merhaba,
öncelikle konu başlığını görünce acaba ailelerle ilgili bir sorun mu var falan dedim ama çok şükür öyle birşey yokmuş
ayrıca seni çok takdir ettim çünkü gayet olgun bir üslubun var maşallah
soruna gelince...
okulunu bitirmişsin, işini eline almışsın sözlün de aynı şekilde ikiniz de mesleği olan insanlarsınız
hem sözlün hastalanmış destek de olmuşsun ne mutlu işte aşkın, sevginin ve fedakarlığın gücü bu açıdan da takdir ettim seni...
herşey güzel gidiyor hayatında maşallah eee sözlenmende ne gibi sorun olabilir ki? bence 23 yaş gayet de normal bir yaş, ha okuyor olsan ve okul bitince evlencez desen de normal bir yaş derdim zira sözlenmişsin direkt hadi ben evleniyorum dememiş bazı şeylerin zamanını beklemişsiniz
evlensen de kime ne bence çok da mutlu olursun çünkü okul bitmiş, iş var, sıra evliliğe gelmiş bu çok doğal bir süreç
Allah mutluluğunuzu daim etsin
insanları da boşver onlar herşeye konuşuyorlar zaten olsa erken/geç falan derler olmasa neden yok evde kaldın triplerine girerler, insanları memnun etmek zor boşver onları

Senin ve senin gibi değerli,ılımlı insanlar tarafından takdir edilmek beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin. Bende öncelikle sana çok teşekkür ederim,ilgilenip; vaktini harcayıp güzel ve içimi rahatlatacak bir yorumda bulunduğun için Düşününce haklısın. insanlar konuşuyor,nasıl işlerine gelirse anlamadan bilmeden yorum yapabiliyorlar. Ufak olumsuz dedikleri şeyler bile benim moralimi bozmaya yetti. Dediğiniz gibi ikimizinde mesleği var Allah'a şükür. Bu hayatta bir ömür beraber oluruz insallah onunla. "Sözlüm" diye bahsederken bile içim kıpır kıpır oluyor:)Tekrar teşekkür ediyorum

rica ederim ne demek? azıck içinize su serptiysem ne mutlu bana
hem ne güzel bak için kıpır kıpır sen boşver diğer insanları, sen mutlu musun? sözlün de mutlu mu? aileler de mutlu mu? diğer insanlar boş o zaman salla gitsin
mutlu olursun çekemezler mutsuz olursun ne var sanki der yorum yapıp canını sıkarlar
mesela benim mesleğim var ama çalışmıyorum habire soruyorlar okuyon mu neden çalışmıyorsun ee evlilik yok mu? ya size ne kardeşim yoksa yok insanlar meraklı maalesef memnun etmek zor
Allahtan sözlünle hayılrı bir yuva kurup hep mutlu mesut olmanızı diliyorum
sevgiler...

Ayy konu sahibinin sen olduğunu görünce nasıl mutlu oldum Öncelikle çoook geçmiş olsun, Allah ağız tadınızı bozmasın inş bi'daha. Bence söylediğin şeylere bağlı olarak çok doğru bir karar vermişsiniz canım, daha bunun nişanı vs. bi'sürü olayı var. Söz takıldı diye yarın hemen gitmiyorsun ya baba evinden. Sen dışarıyı duyma insanlar öyledir arkadaşların da dediği gibi, böyle bir durum olmasa bu sefer de yok mu biri evde kaldın lafı edeceklerdi. Dış kapının mandalları her zaman heves kıracak bi'şey bulurlar. Sen bunlara kulak verip de şu güzelim heycanını gölgeleme sakın:)

Darısı başımıza olsun inş

:123: =

Bende cevap yazanın sen olduğunu görünce nasıl da mutlu oldum doğru söyluyorsun,daha yolun ilk adımındayız hemen de gitmiyorum ya. Kolay kolay alamaz beni baba evimden Şaka bir yana,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Senin için de dua edeceğim. Geçenlerde yatmadan önce aklıma geldin,hediye hazirliyordun ya. Senin içinde dua ettim öyle yattım inan Sizinde mutluluğunuz daim olsun insallaah

Ayy sağol canımHediye işi tamam, bu cumartesi inş.çok güzel geçecek, dilediğim gibi olursa her şey tabii:) Bi'ara hazırladıklarımın fotoğrafını koyarım size de fikir olur

kim nederse desin aldırma boş ver mutlu olmaya bak bu güzel günlerini şu şöyle dedi bu böyle dedi diye rezil etme sonra çok pişman olursun sana MUTLULUKLAR.

23 olur erken derler, 28 olur geç kaldın bu saatten sonra evlenicen çocuk sahibi olucan yaşıtlarının çocukları oldu derler (yaşıtları ne ara yaptı, erken denen dönemde)
siz zor günler atlatmışsınız, Allah çok büyük sevginiz de büyükmüş. sen herhangi bir sorun problem yoksa (ki anlattıklarından olmadığı çıkıyor meydana)
kulaklarını tıka o onu demiş bu bunu demişe.
ne güzel okullar bitmiş, iş hayatı başlıyor.
zamanla her şey olur ve umarım çok mutlu olursunuz.

bence hiç erken değil,sevgilinin sıkıntılarını sende çekmişsin ve birlikte atlatmışsınız,kimseye kulak asma zamanlamanız harika..

erken mi :)
ben 21 yaşındayım 5 aylık evliyim... kocamıı çokkk seviyorummmm bazı ufak tefek ev ıslerı yuzunden cokk yoruluyorumm ama çokk mutluyumm Allahıma bin şükür Allah herkese nasip etsin :))

canım ben sözlendiğimde 19 yaşındaydım ve evlendiğimde 23 boşver çevrendekileri sen mutlumusun mutluysan eğer tıka kulaklarını ve kimseyi duyma sana şimdiden mutluluklar diliyorum.

canım benim bence güzel bir yaş. kimseyi takma. herkesin kendine göre bir yaşantısı var yani. çookk mutlu olunn. evlenene kadar 24 25 olacaksın zaten canım. olmasan da ne olur ki? ayy bu klişelerr

23 yaş hiç de anormal bi yaş değil bence, aklın başında yaptığından kendinden ve ondan eminsen kararının arkasında dur, yaşla olmuyo dua et, allah tamamına hayırlısıyla varmayı nasip etsin size, mutlu olun inşallah :)

Öncelikle çok geçmiş olsun
Yaş muhabbeti kişiden kişiye değişir
Bende 23 yaşımda sözlendim 24 yaşımda evlendim , pişman da değilim
Karakteri oturmuşsa, mesleğini eline almışsan medeni halinin değişmesi seni çok ta etkilemez..
Sevdiğine kavuşmayı erkenleştirmiş oluyorsun sözlenmekle , benim anladığım bu mesela

Çok şükür zor zamanları atlatmışsınız.
Mesleklerinizi elinize almışsınız.
elele verip geleceğinizi kurar,
planlarınızı hayata geçirirsiniz.
Hayatınızın en güzel zamanları bunlar, kimin ne dediğini boşverip
bu günlerin keyfini çıkarmaya bakın.
Hem doğru insanın karşınıza ne zaman çıkacağı belli olmaz.
Siz birbirinizden eminseniz gerisini boşverin.
Umarım çok mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…