- Konu Sahibi sekerportakalii
-
Allah sizi bir yastıkta gocatsın...
Zor günler bir daha yaşatmasın.
Uzun zamandır okuduğum en güzel konuydu bu...
Mesleğinize başlıyorsunuz, sözlünüzün de mesleği var., elleriniz ekmek tutacak.
Ben hep bu işlerin geç olmasından yanayımdır fakat konuyu okuyunca aklımda tek bir soru işareti bile kalmadı, siz gerçekten zorlukları atlatmış ve birbirinizle olmayı haketmişsiniz diyebilirim.
Nişan+düğün zaten en erken 1.5 2 sene olur ki yaşınız 25 olur.
Kısaca siz birbirinizden eminseniz erkeni geçi mi var bunun yahu...
Mutluluğunuzu doya doya yaşayın...
ilk önce tebrikler ben konu başlığını görünce pürüz var zannetmiştim halbuki hayatınız mutlu mesut gidiyor siz diyorsunuz kii acaba pürüzmü çıkarsam etraf ve çevre her zaman birşeyler söyler erken evlendin, evde kaldın vs... 25 yaşına gelipte hayatınızda kimse olmayınca da evde kaldın demeye başlarlar bence siz çevrenizdekilere kulak asmayıp mutluluğunuzu yaşayın siz sözlünüzle mutlu olacağınıza gerçekten inanıyorsanız kimseyi takmayın ikinizde mesleğinizi elinize almışsınız daha neyi bekleyesiniz kii ??? tekrar tebrikler ve mutluluklar...
Biraz öyle oldu sanırım. Fakat arkadaşlarımın hepsi böyle diyince kötü bir şey yapmışım gibi hissettim. Şu tarzda şeyler söylüyorlar; 'sen daha 23 yaşındasın,özgürlüğüne devam et ne bu yaşta söz falan' gibi. Buna sinirim bozulmuştu sadece. Çok teşekkür ederim dilekleriniz için:)
Kalbi bir başkası kapladıktan sonra neyin özgürlüğü...
Ha sevgilisiniz ha sözlü ne değişebilir ki:)
Okul varken evliliğe adım atmış değilsiniz, duygusallığa yenilmiş de mantığı bırakmış değilsiniz.
Allah size böyle güçlü bir sevgi ve bağ vermiş, neyiniz eksik kalmış da ilerde yaşayamadım diye hayıflasanız ki...
Arkadaşlarınız böyle bir bağı anlamadıkları içindir o eminim.
Benim arkadaşım olsaydınız ve niyetiniz olmasaydı aksine ben baskı yapardım artık hadi bu yola girin,neler atlattınız da kopmadınız dahası ne bunun diye
Allahım gerçekten nazarlardan saklasın sizi bir ömür
valla bence hemen yarın evlensen bile erken değil. okulun bitmiş. yaşın da çok küçük değil. hayatının aşkını da bulmuşsun. zor gnler geçirip hala beraber olacak kadar güçlü ilişkiniz var neden bekleyesiniz ki. eğer sözlün çok toy ve cahil biri değilse hiç sorun yok bana göre. geç evlenmek avantaj değil özellikle kadınlar için dezavantaj. hem çocuk sahibi olma konusunda hem de diğer sağlık sorunları konusunda.
allah mesut etsin. boş yere üzme kendini. :))
şunuda söylemek isterim ben evlendiğimde 21 imi yeni doldurmuştum hiç pişman olmadım yapmak ve yaşamak istediklerimin hepsini eşimle yaşadım eşimde sağolsun anlayışlıydı beraber dolaştık yedik içtik eğlendikhiç özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissetmedim sadecee evliliğin getirdiği bazı sorumluluklar var bunları da göz önünde tutmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?