Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

aaaa kizlar 18ndede bize tanismaya geliyorlar sevgilimin ailesi, cok heyecanliyim...
Isteme fln olmicak ama zaten babam zor verir once aileler gidip gelsin alissinlar, ama babasi gelmicek cunku annesiyle ayrilr offhh sorunmu bu??

Ha bide yemegemi cagiralim yoksa yemekten sonrayamii?? Ne giycemmm

canım benm de 18inde hem isteme hem söz olcak, yemeğe gelcekler çünkü uzaktan geliyolar..bence siz de yemeğe davet edebilrsnz hem tanışma için yemek daha iyi olablr, sofrada konuşlur oyalanırsnz..zaten tırsıyorum ben ne konuşlck ne yapılcak...fisfisfis akşam söz takılcak.ne giyeceğmi ben de bilmiyorum ama sade bişiler gycem abartmıcam..
Allah yardmcın olsun..:Saruboceq:

ayyy bnde siyah şirin elbise we topuklu rugan aldırdım onları gyicem..bu arada söz kesileceği gün kızın giyeceği kıyafetlerini erkek tarafı alıııır :)

ayyy bnde siyah şirin elbise we topuklu rugan aldırdım onları gyicem..bu arada söz kesileceği gün kızın giyeceği kıyafetlerini erkek tarafı alıııır :)

ya ben de öyle biliyorum, onların alması gerekiyo dimi..ama hiç öyle bişi demediler..bahsedlmedi..hatta annesi demişki takım elbise gymene gerek yok sonuçta bu nişan deil adece kendi aramızda tanışma söz olcak demiş.. fisfisfis
gömlek keten panatolon gycekmş CADIARZU
ben o kadar düşünp duryodum ne gycem diye..pıff napim ben yaa sizcee?

bizimkler tanışmaya geldiğinde norml esofmanlarımı giydim oturdum..ama isteme we söz beraber olacak..kıyafet gittik beğendik aldık..hatta iç çamasırına kadar alınır o gün giyeceğin ama o kadar uzuna gitmedim..sirin bi kıyafet we ayakkabıyla işi kapattım :) o akşamda öle giyinicem..kuaföre falan gdicem daha.

ewde de olsa bakımlı olmak lasım 1 kes sözlenios yaaa :)

ewde sözü yapıp sonra biz gencler eğlennicz. babam mekan tutcak bize ehehe :)

ne güzel canım yaa mutluluklar diliyorum sana..
benimki takım elbise bile gymicekmiş :1shok:
babmın karşısına çıkcak bu adam..
ben de her ince ayrıntyı düşünp soruyorum ne bilim işte ne gysem saçımı napsam falan
diye konuşyorz, kuaföre falan gitmene de gerek yok dedi :1shok:
ayrıca öyle alışverişe falan da gidlmcek :1shok:
ayrıca tek taş almıcaklar, sadece ince söz yüzüklernden (istememe rağmen):1shok:
ayrıca baştan savma bi zsöz gibi olcak
ayrıca çok mutsuzum
dedğin gibi bi kere sözlnioz ama hep içimde kalcak bişiler.. senağlama

yaa maddi durumu iyi değildir belki cnm yaa..çok pahalı seyler takım elise falan ama takma bu kadar..banada almıcaklar tek taş herşey istendiği gibi olmuyor işte .. garibim babam üstlenio hep masrafı.. erkek tarafından daha cok özenip düşünüo :) ama maddiyat yaa..boşwer

niye öyle o tarz konuşuyor erkek arkadaşın ... acaba stres filan mı yaptı? bazen erkekler böyle çok öenmli konularda geri çekilirler önemsemiyormuş gibi dururlar vs... ???

takı seti alacaklar ama tektaş yerine :)

yaa semiorum öle kendi sözüne önem wermezmi insan??? 1 kez oluo..diren iste wallahi ama yaaa... kız almak kolay mı..hamama giren terler bebeğim..zorla biraz hehe :)

niye öyle o tarz konuşuyor erkek arkadaşın ... acaba stres filan mı yaptı? bazen erkekler böyle çok öenmli konularda geri çekilirler önemsemiyormuş gibi dururlar vs... ???

bilmiyorum sanki hiç önmesemiyormuş gibi bi de çok kasıyor kendini yani bu tarz olaylara girmekten korkuyo, ona kalsa nikah yapıp alcak beni..
benim için önemli olan seninle birlkte olmak diyo, bu tür işler çok bunaltyo onu ama beni anlaması lazım, sonuçta kızlar daha detaycı ve bi kere yaşancak şeyler bunlar..

maddi durumu da kötü deil ailesinin anne baba öğretmen yani bi erkek çocuk..
hem ben öyle parada pulda deilim, masraf yapmaya falan hiç niyetm yok öyle
ama ne bilim her şey yerli yerinde olsaa, sonradan pişman olcam fisfisfis
ben tek taşımı kendim alcam kızlar ciddiym sırnaşık şey
ya tek taş dediğin ne yaa illa ki çok uçuk
bişi alınck diye bişi yok çok uygun fiyatlara tek taşlar var..

kesinlikle bizler her detayı düşünüyoruz,her şeyi konuşuyoruz araştırıyoruz ... ama onlar hep üstünkörü canım.. sakın bu yüzden sinir yapma çünkü senin derdin değil bu sadece .. benimde sözlüm var.. işte nişanım var 1 ay snra diyorum ki şu şöyle mi burda alacağız ne yapacağız hep bilmiorumn bakarız ayarlarız dur biraz daha geçsin.. sevmiyorlar bu kdr detayla uğraşmayı.. ben de artık hiç bişey sormuyorum anlatmıyorum kendim hallediyorum benim yapacaklarımı .. tutuyorum kendimi çok zor da olsa... o yüzden bunu kişisel algılama çoğu erkek böyle detaycı değil sığ bakıyorlar olaylara .. kadınlar kadar derinleri düşünmüyorlar... :mymeka::mymeka:

ben de öyle yapcam artık hiç bişi konuşmucam istemicem yapmak isterse yapar zaten bişileri..
ama tek korkum suratımı asmak ve moral bozukluğu yapıp onun da canını sıkmak..
eğer bişeylerden memnun degilsem, canım sıkkınsa hiç rol yapamıyorum, tam tersi davranamıyorum.

aynı durum bende de var... bende kendimi başka şeylere kanalize etmeye başladım yoksa onun başının etini yiyiyorum huzursuzluk çıkıyor.. işimle ilgili bişeylere uğraşıyorum vs... kendimi oyalıyorum ..

şuanda sadece o gün için yapılcak hazırlıklara odaklıyım :)
ama nerden başlıcamı bilmiyorum..
dip boyası yaptrcam, kaşlarım uzadı orman kaçkını gibi, alıncak..:=)
elbise ayakkabı..
yemekte ne yapsam...
bu arada takım giycek benmki kendi dedi birden dank etti heralde .anlaştık bu konuda yaneee...

ayyy bende diyorum ki nişanım yaklaşıyor yaa nişanlansamda ne havalı olacağım :kedi:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…