G
Gurbetcikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi naughty_girl
-
aaaa kizlar 18ndede bize tanismaya geliyorlar sevgilimin ailesi, cok heyecanliyim...
Isteme fln olmicak ama zaten babam zor verir once aileler gidip gelsin alissinlar, ama babasi gelmicek cunku annesiyle ayrilr offhh sorunmu bu??
Ha bide yemegemi cagiralim yoksa yemekten sonrayamii?? Ne giycemmm
ayyy bnde siyah şirin elbise we topuklu rugan aldırdım onları gyicem..bu arada söz kesileceği gün kızın giyeceği kıyafetlerini erkek tarafı alıııır :)
ewde sözü yapıp sonra biz gencler eğlennicz. babam mekan tutcak bize ehehe :)
niye öyle o tarz konuşuyor erkek arkadaşın ... acaba stres filan mı yaptı? bazen erkekler böyle çok öenmli konularda geri çekilirler önemsemiyormuş gibi dururlar vs... ???
yaa maddi durumu iyi değildir belki cnm yaa..çok pahalı seyler takım elise falan ama takma bu kadar..banada almıcaklar tek taşherşey istendiği gibi olmuyor işte .. garibim babam üstlenio hep masrafı.. erkek tarafından daha cok özenip düşünüo :) ama maddiyat yaa..boşwer
bilmiyorum sanki hiç önmesemiyormuş gibi bi de çok kasıyor kendini yani bu tarz olaylara girmekten korkuyo, ona kalsa nikah yapıp alcak beni..
benim için önemli olan seninle birlkte olmak diyo, bu tür işler çok bunaltyo onu ama beni anlaması lazım, sonuçta kızlar daha detaycı ve bi kere yaşancak şeyler bunlar..
aynı durum bende de var... bende kendimi başka şeylere kanalize etmeye başladım yoksa onun başının etini yiyiyorum huzursuzluk çıkıyor.. işimle ilgili bişeylere uğraşıyorum vs... kendimi oyalıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?