sözlendim pişmanım ne yapacağım?

ayrılırsam pişman olur muyum ilerde ?

• ayrıl

• ayrılma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sevgili arkadaşım konu ile birlikte bir kaç yorumunu daha okudum. Unutma sevmek ya da sevilmek çok güzel duygular ama daha sözlü iken bunları yapan evlenince neler yapmaz. Yazmışsın ya beni uzunce o da üzülüyor. Evlenince sana sıddet uygulayıp sonra da pişmanım diye ağlayıp özür dilese bir önemi olur mu? Ben senin yerinde olsam i kişiyi bir daha hayatıma dahil etmezdim

Terbiyesiz adam ya insan sevdiğine kıyamaz o kalkmış tükürüyor bir daha yüzüne bakmamak lazım keşke o an atsaydın yüzüğü suratına

Şu forumdaki boşanma konularına bir bakın.
Bana küfrediyor ama beni çok seviyor yine de mutluyum diyen tek bir kadın yok, nasıl kurtulacağım diye yardım istiyor.

Genelde böyle küfreden kişiler zaten devamlı bunu yapmaz.

Bir küfreder sonra yerlere kapanıp özür diler, sonrakinde döver yine özür diler, bir sonrakinde de öldürür.

Sevgilinizin sizi sevdiği falan yok, sadece yanında tutabilmek için şirinlik yapıyor. Seven sevdiğinin kılına kıyamaz siz ona eziyet ettiğinizi hayal edebiliyor musunuz?

Düşmanlarınız tam tersine evlenince dayak yemenizden memnun olacaktır, onları sevindirmeyin.

Bu arada aşk hormonları geçicidir, en fazla 2 yıl devam ediyor. Sonrasında ya saygıya evriliyor, ya da ölüyor.

Sözü atmak 5 dakika, sonrasında canınız bir süre yanacak biraz zaman geçince o da siz de başkasını bulup geride bırakacaksınız.

Evlenirseniz ve hele çocuğunuz olursa ömür boyu küfür ve dayağa hazırlanın. Daha sözlüyken küfrediyorsa evlilik gecesi mutfak dolabına kafanızı vuracaktır.

ama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum
Sevgi böyle bi şey mi sizce? Siz sevdiğiniz insanların yüzüne tükürebilir misiniz aşırı öfkeli bile olsanız? Bunun sevgiyle ilgisi yok, kişiliği bozuk veya psikolojik sorunları var belliki. Bi komşumun eşi de böyleydi. Bi gün bakiyosunuz kızı yerden yere vuruyo, etmediği hakaret kalmıyo hatta küçük kızıyla beraber evden kovuyo öfkeden. Ertesi gün kapısında köpek gibi ağlıyo ne diller döküyo. Kadın dayanamayıp bu sefer değişti herhalde diye dönüyordu ama yok yine aynı süreç. Hiç fiziksel şiddet boyutuna ulaşmadı diyordu ki en sonunda o da oldu. Adam az daha kadını boğuyordu gecenin köründe. Tabiki şuan boşanma aşamasındalar. Kesinlikle normal bir insan ne kadar öfkelenirse öfkelensin belli bir davranış kalıbını aşmaz. Bunu aşacak kadar kendini kaybediyorsa ya psikolojik problemleri vardır, ya da pisliktir. Kısacası sevgi böyle bi şey değil, lütfen beni çok seviyo diye düşünüp kendinizi yakmayın. Ha illa mesele düşman sevinmesin veya ailem laf etmesinse yarın bi gün böyle bi evlilik yaptığınızda ne düşmanlar üzülür ne de ailenizin yanına sığabilirsiniz çoluk çocukla.

Sorman hata ayrıl aklın varsa.. 9 yılık evliyim yüzüme tükürmek nedir ya hic gormedim ki siz sözlü sunuz bu nu yapma cesareti sizden bulmasa yapamaz tepki ne verdiniz?

Nişanlınızın öfke kontrolü problemi olabilir mi? Bu durumu onunla ciddi bir şekilde konuşun, gerekirse psikolojik destek almasını tavsiye edin. Yürümüyorsa da kimsenin hatırı için bu tavırlara göz yummayın, daha yolun başındasınız.

Yanıtların hepsini tek tek okuyamadım ben , sadece ''yüzüme tükürüyor'' kısmı , o kısma karşılık olarak ''Ayrıl'' diyen mantıklı hanımlar ve sizin ''Ama beni çok seviyor '' savunması. Bırak bu adamı kardeşim, her gün kadına şiddet haberlerini görüyoruz. .hadi kendinizi düşünmüyorsunuz gelecekte çocuklarınız olursa bu adam kendi çocuğunu döver diye düşünün lütfen. Evlenip 2-3 yıl sonra gördüğünüz şiddet onun sevgisinin önüne geçemeyecek . Kusura bakmayın da ben sevdiğim adama sarılırken bir yerini acıtırım diye sıkı sıkı sarılamam, o bana bir kere sesini 1 ton yükseltmemiştir. Seven sevdiğine böyle mi yapar? Bir felakettir bu ve göz göre göre buna gidemezsiniz .

arkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
Düşman sevindirmek istemiyorsunuz yüzünüze tükürüyor kıskanç ve çok seviyor öyle mi canım kimsenin evini gidip temizlemeyin paklamayın milletin delisiyle sen mi uğraşacaksın :KK12: :KK12:

Senin yüzüne tükürmüş farkindamisin guZEL kardeşim .. kaç yıllık çocuklu evliyim ,evliyken bile o tükürük olayı olsa dan diye koyarım kapının önüne eşimi:işsiz: .. Ne demek tükürük ya sende tukurseydin yuzunun ortasına yüzüğünude carpsaydin kafasına.

arkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
Bu anlattıklarınız bile bi evlilikte sorun olabilecek şeyler ki evlendikten sonra şuankinden daha baskıcı olucağı kesin iken evlenmek ne kadar mantıklı ?
Ayrıca elalem ne der düşüncesini artık lütfen bırakın elalemin kendi derdi sorunu bitmişte siz mi kalmışsınız Herkes kendine baksın onlara ne o hayatı sen yaşıycaksın onlar o evin içinde sen ağlarken yanında olmuycaklar yaşarak kanıtlanmıştır laflarım

ama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum
Kaç yaşındasın? Genç ve tecrübesiz gibisin.sevdiğini nereden biliyorsun?2 güzel söz söyledi, ağzından özür dilerim lafı çıktı diye mi?yoksa çiçek mi aldı?
Hale hele düşman sevindirmek istemiyorum lafın çok banal.
Yüzüne tükürmüş, sinirli, seni dinlemiyor.yarın ailenede hakaret eder,gitme der.seni de döver .bunları görmek için müneccim olmaya gerek yok.mesela ailen biliyor mu tükürme olayını?

sözden önce babam bana emin misin kesinlikle ayrılık lafı istemem kabul etmem arkanda durmam dedi ona göre düşün taşın dedi ve damadını çok seviyor bana hak vermez ama yüze tükürmek nedir yani bu nedir açıklanamaz bir durum ve iğrenç
Babanın öyle demesine bakma. Derdini anlatırsan anlar.ne yapacak?evden mi kovacak?

Millet ne der diye yaşama şu hayatı. Dünyaya bir kere geliyorsun. İstediğin gibi yaşamadıktan sonra ne anlamı var.

sözden önce babam bana emin misin kesinlikle ayrılık lafı istemem kabul etmem arkanda durmam dedi ona göre düşün taşın dedi ve damadını çok seviyor bana hak vermez ama yüze tükürmek nedir yani bu nedir açıklanamaz bir durum ve iğrenç
Kızının yüzüne tukuren damadı seven kp:KK64:sözü bozdunuz diye arkanizda durmayan baba yarın öbür gun evlenince dayak yeseniz boşanacak olsanız yine arkanızda durmaz bence babanızı çok da seyapmayin

bu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değil
😠😠 o zaman evlen.neden dertleniyorsun burada. .ya kafan yerinde mi senin .bazı kadınlar illa sorunlu erkek olacak diyor.sorumlu erkekleri düzeltmeyi kendilerine görev ediniyorlar.bu adam değişmez.bir kere bunu kafandan at...
Ya herşeyi geçtim hala sevdim diyorsun.kızım senin kendine saygın yok mu? Yüzüne tükürüyor, bağırıyor ,hakaret ediyor.böyle birisini seviyorsan sende de sorun vardır.evlenince gözün mor dolaşırken artık.daha nişanlıyken böyleyse...

Sen göremiyorsun ama alayimiz görüyoruz canım bu adam ruh hastası ama sen yine de seviyorum dayağımı yer otururum diyorsan lütfen insanların zamanını alma

ama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
Yüzüne tüküren adamdan hala çok merhametlidir diye bahsediyorsun seni uyandirmaya çalışan insanlara karşı adamı savunmaya geçmişsin pardon sen ne diye açtın bu konuyu da insanların zamanını çalıyorsun

Son düzenleme:
X