SÖZLENDİM AMA ESKİ SEVGİLİMİ UNUTAMAYACAĞIM GALİBAAA

Canım madem öle neden bu çocuğu kabul ettin onada ümit verdin ne yapacaksın peki şimdi sevmediğin bi adamlamı evleneceksin.

insanız hepimizin başına gelebilecek bir durum bu diğer suçlarla bir tutmayın. Tacize uğradığınızı düşünün o an sizde o kişiyi yaralamaz mıydınız kendinizi korumak için çünkü başka çareniz yok bi düşünün lütfen.ayrıca sabıkalı sayılmıyor çünkü 6 aydan az yatanların siciline işlenmiyor.

Kimi kime savunuyorsunuz, aklında iki kişi olan ve dedikoducu dedesini dert eden sizsiniz. Bence ayrılın, okul mu iş hayatı mı artık nasıl tecrübe kazanırsanız öyle devam edin biraz, evlilik fikrini erteleyin. İki insan tanıyıp sevgi/aşk/ilişki işlerini çözmüş gibi davranıyorsunuz, kendiniz yaşamanız şart değil ama çok daha fazla deneyime, insana, olaya tanık olmanız lazım, ilk kişiyle ben o yaşta değil sevmek, adımın beraber anılması bile söz konusu olamazdı.

bence nisan tarihini ertele zamanla netlesir duygularin. ailen icinde kendi geleceginle oynamalarina izin verme asil bu olene deg kesken olmasin canim

Dedikoducu olan onun dedesi değil benim dedem.. Ayrıca niye bu kadar takıldınız ben cezaevi olayını sormuyorum başka konuda fikirlerinizi soruyorum farkındaysanız?

Yahu emin değilim işte şans vermek istedim tanıdıkça seveceğimide düşündüm ama diyorum ya sadece 1 ay görüştük kafamda bazı netleştirmek istiyorum artık çünkü on güne kadar çıkıyo

yorumların hepsini okumadım da yaş daha 22 bu acele neden? belki bir gün birine aşık olacaksın neden aşık olduğun insanla değil de ilerde sevme ihtimalin olduğunu düşündüğün insanla yola çıkıyorsun. beni bu kadar seveni yüzüstü bırakmak istemiyorum demişsin de güzelim hayat senin hayatın sen kendini mutlu edecek seçimler yapmalısın. açık olayım yarın bir gün evlendin diyelim, ilerde sevebilirsin belki ama evlenirken bu gidişle sevmiyor olacaksın. aşık olmadığın bir adamla nasıl aynı yatağa gireceksin nasıl karı koca olacaksın? iyi düşün daha genceciksin

Dunyada sadece o iki erkek yok. Eski sevgiliniz denginiz degilmis, bu cocugu da sevmiyorsunuz. Sevseniz eski sevgiliniz akliniza bile gelmezdi. Hepsini silip atin zamani gelince denginiz birini seversiniz nasil olsa.

Merhaba ben yeni üye oldum. Kafam o kadar karışık ki yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım bundan 3 sene önce biriyle tanıştım çok seviyordum resmen gözüm ondan başka bişey görmüryodu.Ama benden 12 yaş büyüktü ve evlenip boşanmıştı birde çocuğu vardı bense bekar olduğum için haliyle çevremdekiler yakıştırmıyodu ve ayrılmamı istiyorlardı ben yinede herşeyi göze almıştım onla olmak istiyordum.Ama bazen o kadar ilgisizdiki bana karşı kendi kendime diyordumki ben bunun için herşeyi göze almışken belki ilerde ailemi bile karşıma alacakken o neden bu kadar sorumsuz bunun içiçn değer mi diye çok düşündüm onunda beni çok sevdiğinden emindim ama vurdumduymaz tavırları beni deli ediyordu yeter artık buraya kadar dedim ve herşeyi bitirdim ayrıldık neyse bundan kısa bi süre sonra dedemin teyzemlerin çok ısrarı üzerine görücüye çıkmayı kabul ettim çocuğu ilk görüşte hiç birşey hissetmedim hatta kesinlikle olmaz diyordum ama akrabalar bi tanı belki seversin çok iyi çocuk işi gücü yerinde sana değer verir falan filan diyip beni ikna ettiler.Ama babamın haberi yoktu dedemlere geldiler beni görmeye.Ben kesin bi karar vermeden babamın karşısına çıkarmak istemedim çünkü baskı yapmasından korktum.Neyse bu çocukla görüştüm gerçektende okadar iyi biriydiki karşıma hiç böyle biri çıkmamıştı .bana çok değer veriyodu ve her isteğimi yapmak için elinden geleni yapıcak biriydi.1 ay görüştüm tam ısınıyorken eski bi davası yüzünden cezaevine gireceğini öğrendim ve beni bukadar seven birini yüz üstü bırakmak istemedim 9 aylığına içeri girdi. Suçuda önceden nefsi müdafa amaçlı birini yaralamış ve herşeyi anlattı bana dürüstlüğündende etkilendim mutluydum onunla belkide mutlu olduğumu sanıyordum bilmiyorum.neyse cezaevine girdi hergün arıyo bana çok bağlandı sürekli evlilikten bahsediyoruz düğün nişan falan ailelerde biliyor artık dışarı çıkınca nişan yapıcaz.Onu çok aşırı sevmiyorum ama ilerde seveceğime inanıyorum.Ama eski sevgilimde sürekli aklıma geliyor ve demekki hala unutamamışım diyorum.nişanlanıp nişanlanmama konusunda çok kararsızım resmen kendimle savaşıyorum.Bu arada benim dedem çok dedikoducu bi adam eğer nişandan vazgeçersem ne namus bırakır bende ne birşey bütün sülalede adımı çıkarır ve babamın kulağına giderse büyük olay çıkmasından korkuyorum.. Şimdi ne yapmalıyım bu güzel kalpli insanla evlensem gerçekten mutlu olurmuyum eski sevgilim tamamen aklımdan çıkar mı yoksa evlenincede onu düşünüp beynimle bu çocuğa ihanet etmiş olur muyum? LÜTFEN Bİ AKIL VERİNNN...
kim yokki eski sevgilisini unutmamış sadece anılar anılaaar diye binde bir şöyle bir yoklar geçer..nişanlın iyiyse yakma kendini devam et seversin..ben eşimi sonradan sevdim hemde çok sevdim..sevilmiyor diye bir şey yok.

dışarı çıkıncada bir kaç kere görüşüp ısınmaya çalışıcam hala olmazsa bırakıcam ama ümit vermiş olduğumu düşünüyorum vicdan yapıyorum..Bide korkuyorum madem evlenmicekti niye yolunu bekledi niye gezdi niye ümit verdi dicekler diye babamın kulağına gidecek diye..

Çocuk okadar bağlandıki onu üzmekte istemedim cezaevinde acı çekmesinide istemedim.Lütfen beni yargılamayın yaşım daha genç ve nasıl karar vereceğimi bilmiyorum ümit verip dönmek olmaz diyede bi evlilik olurmu bilmiyorum :KK43:

kim yokki eski sevgilisini unutmamış sadece anılar anılaaar diye binde bir şöyle bir yoklar geçer..nişanlın iyiyse yakma kendini devam et seversin..ben eşimi sonradan sevdim hemde çok sevdim..sevilmiyor diye bir şey yok.
Gerçekten sevdiniz mi? Eskisini düşünüp hiç acı çekiyo musunuz peki?

Gerçekten sevdiniz mi? Eskisini düşünüp hiç acı çekiyo musunuz peki?
yoo hiç acı çekmiyorum ha aklıma nadirde olsa gelir ama geçmişte yaşanılmış herhangi bir şey yada tanınmış herhangi bir kişide gelebilir onun gibi..aklımdan demiyorum ama kalpten çıktıysa zaten evlen yoksa girişme bu işe..ama sonradan seviliyor mu diye soruyorsan ki ben onu anladım sonradan seviliyor..

Ne bu ne eskisi... Daha sorunsuz, seveceğiniz biri olsun.
C şıkkı diyorum yani.

ne ailen nede baskalari olmasin onceligin canim.
sadece biraz daha zaman ver ozelikle kendine bu iyiligi yap
sonra baktin olmuyorsa sozlunden ayril baskalari neder diye kendini bu kotulugu yapma
ha bu arada bu sozlunden sayet ayrilma karari alirsan
eski sevgiline tekrar sans verirsen kendini atese atarsin
her ikiside dogru kisi degil bence senin icin

Dedeniz babanızdan gizli iş çevirip bide arkanızdan dedikodunuzu mu yapacak.
Muhtemelen babamızda onAy vermeyecekti hapiste olan birini beklemenize
22 yaşında neyin acelesi bu biraz zaman tanıyın kendinize

Kiz bende platonik aşıktım 16 yaslarinda felandim komsunun oğluydu hic ilgilenmezdi bende salakca hareket ederdim yaninda sonradan öğrendim ki benim onu sevdigimi biliyormuş :oops:ümit vermemiş oda baskasini seviyormuş ama şimdi sadece gülüyorum hatırladıkça :KK48:eşimle aşk evliliği yapmadim ama yinede seviyorum eşimi :KK19:

yaşınız gerçekten küçük. yani iki ilşkinizde neresinden tutsanız elde kalır gibi. asla annem ne der, halam ne der, 6 numaradaki komşu ne der diyerek hayatınızı mahvetmeyin. bekleyin evlenmek için bu neyin acelesi?

Kiz bende platonik aşıktım 16 yaslarinda felandim komsunun oğluydu hic ilgilenmezdi bende salakca hareket ederdim yaninda sonradan öğrendim ki benim onu sevdigimi biliyormuş :oops:ümit vermemiş oda baskasini seviyormuş ama şimdi sadece gülüyorum hatırladıkça :KK48:eşimle aşk evliliği yapmadim ama yinede seviyorum eşimi :KK19:
he bende 16 yaşındayken bir astsubayı seviyodum sözde..çok ağlamıştım onun için..bizim lojmanlarda kızlar hep astsubaylarla çıkardıda modaya uymuştum sanırım:KK70::KK70:

X