• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlendiimm 22.11.2009

SEYDAFERHAT

bєn∂є уєяin &#
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
8.506
0
156
35
İstanbul

3 yıla yakındır birlikte olduğum canımın içiyle sonunda sözlenndiiikk opuyorumnanaktan
ççok çokkk çoooooook mutluyumm :hooray:
çok güzel geçti,herşey yolunda gitti Allah a çok şükür
Darısı bütün isteyenlerin başınaa inşallahh :Saruboceq:

benımkardesımde sözlendı beş yıllık beraberlıkten sonra allah sonunu getırsın ıns canım bendee 9 yıllık beraberlıkten sonra evlendım bır bucuk yıllık evlıyım 5 aylık oğlum var yaa işte böle cabuk gecıo zaman

Hayırlı olsun kusenciğiimm evet çok güzel bir gündü
Rabbim dünki gibi gözlerinizdeki ışığı mutluluğu daim etsin
:Saruboceq::Saruboceq:

Bütün o güzel dilekleriniz için hepinize binlerce kezz teşekkür ederimm.buyrunnnnnnnnn
Valla böle durup düşününce zaman nası geçio diosn evet ama o zaman geçerken sna pekte kolay gelmediği oluo sırnaşık şey
Kusenlerin en güzeli bitanemmm aminnn güzel dileklerin için her zaman yanımdaydın ve yanımda olucağınıda biliorum SENİ ÇOK SEVİYORUM ..:asigim:

canım mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan Allah tamamına erdrsin,benim deli gibi beklediğim ve hayalini kurduğum güne sende ulaştın,darısı başıma :asigim:

Aminn cnm çokk teşekr ederm.Darısı başına hayırlısıysa sende bu mutluluğu yaşarsın inşallah.Sabretmeni hakedicek biriyse eminol iyiki diosun sonunda yerimseniben

on41 şubata kdr zamanın nası geçtiğini anlamıcksındır eminim.Bende şubat sonu gbi nişan düşünorum.Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
d£ru$ teşekkr ederim iyi dileklerin için.Darısı bütün bekleyenlerin başına veee AMİNNN kaydirigubbakcemile3

Ben böyle her yorumunuza cwp yazıorum ama çok mutluyum bnmle bu mutluluğu paylaşan herkesede teşekkür etmek istiorum her sefernde parlayanyıldızım snada çook teşkr ederm opuyorumnanaktan

Bu arada on41 çok özür dilerm özel msj yollyamıorum ben :sinifsinif:

Back